53

Американ

преди 4 години

Подобни "забравяния" в Амрика водят го значителни финансови напомняния и оставки, за да не се наложи да ги гонят насила. Ама Америка вие я мразите и карате повашему..

52

Яблани и груши

преди 4 години

Как ми се иска да имам и аз толкова, че да пропускам. По формата на декларацията само на кредити ми се налага да пиша "ДА".

51

БАБА КУНА

преди 4 години

ПРОПУСНАТИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ НА ВЛАСТТА СА НАЙ-ДРЕБНОТО ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!

50

Тинев

преди 4 години

Румънците ги изправиха до стената!Кратко и назидателно.А ние?

49

Анонимен

преди 4 години

Декларациите на властта масово с пропуснати имоти. КПКОНПИ с коригиращи данни и за фирмите им...ГЕРБ, сър!...Какво друго да очаква човек от тях?!

48

Joko

преди 4 години

Пропускат да декларират имоти, но не пропускат да се облагодетелствуват !

47

Анонимен

преди 4 години

Крадливи са особено г.рберастката

46

Анонимен

преди 4 години

Но туй не е власта по същество след като властите са 4,а 5-та информативно-медийната що казват е в допълнение към тях и освен това най-официалната реална справка за имот се явява декларирания как стойност за начисляване на такса с данъчна оценка и отделно как за община такса смет за регистриран недвижим имот за всяко регистрирано лице към него,както и за движимите с регистрацийте си,плащане застраховки,такси,др. и служат за всякое сравнение по назначение с изискване за извадка за лицето по пост.

45

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

До: ГригороваКакво им обяснваш на ПЛЕБСА!!! Те затова са ПЛЕБЕИ.

44

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

България се превърна в нещо по зле и от бонище.НИКАКВИ ЗАКОНИ НЕ СЕ СПАЗВАТ. КРАДЕ СЕ ПОВСЕМЕСТНО. 10-15 ГОДИШНИ БУХАТ НАРКОТИЦИ ИЛИ АНАБОЛИ. Пътя пред тях е наркоман или мутра. Никакво бъдеще за децата.Отчаянието е навсякъде, защото такива като КурНелияТехноИмпекса с парички уреждат ДЕЦАТА си и ги превръщат в големи ПСЕВДО_МАТЕМАТИЦИ. Във всеки един сектор е зает с такива. Талантливите се отказват бързо и в ранна възраст, защото нямат шанс пред ПЛАТЕНИТЕ УРОЦИ В СМГ.България ЧАКА ДИКТАТОР

43

Григорова

преди 4 години

До Помня Много са ти промили мозъка, миличък! От Жан Виденов по-стойностен и честен човек няма! Раскъсаха го и свои и чужди. Станишев не го харесвам, но истината е, че по негово време увеличиха двойно и преизчислиха пенсиите, оставиха 8 милиарда резерв.

42

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Имоти? Вие ако знаете в базата на агенцията по вписванията какви невярни неща пише?Примерно: Купувача е продавач, а продавача е куповач. Не вярвате, нали? Е, аз също не вярвах докато не си платих едно левче за справка и видях с очите си. После сравних с делото. Нищо общо.Сайт, който струва милиони, а няма валидация, че купувач не може да бъде продавач и обратното. Това е все едно да си купиш кон и той да те яхне(кон яха човек).Както казва ГАРГАМЕЛКАТА ОТ ГРОБ, ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, ИЗКУСТВЕН

41

ОБЕКТИВЕН

преди 4 години

Чудя се как шефове на болници се оказват с толкова многи имоти,а в същото време лекари и сестри негодуват от заплатите си,болниците пък са в окаяно състояние...Как все хора с власт забравят да декларират имотите си?И как няма санкция за тях?

40

Ф.С.В.

преди 4 години

Ами те хората не са ВИНОВНИ! -Ами може ли да помнят всичките си имоти!! Все едно някой богат политик да помни всичките си асансьори !! Абсурд -Невиини СА!!аз като по беден съм с ясна памет- АМИ ПРОСТО НЯМАМ НИЩО! И ЛЕСНО ПОМНЯ !АХАХАХХА

39

знам

преди 4 години

че власта е забравила да декларира имоти.Опозицията и тя не е декларирала имоти, но не е забравила. Не им е стигнало мястото в данъчните декларации. Догодина ще ги правят с още десет страници заради тях.

38

Тинев

преди 4 години

Ако някой обикновен българин обаче " забрави " , ****та му ще разкатаят. Че и глоби, че и лихви.Но за върховните мошеници от властта това е " недопустимо ".П.П.А кажете сега, как от ей такива УЖ дребни факти, да не ти причернее и да грабнеш автома**?И под ред ...........П.П.Скот*ски ми народе, ще търпиш ли пак?

37

До Отговор 33

преди 4 години

Блажени са верующите. Взимат ти земицата без да те питат. По новият градоустройстен план на София ми отнеха 300 ( триста) кв.м. от "неприкосновена" ми чстна собственост. Общината не иска да ме обезщити и иска да и го направя дарение.

36

Забрава

преди 4 години

Ако някай дребен чиновник забравида декларира имущество, ще бъде уволнен дисциплинарно и ще започнат проверки до безкрай! Още едно доказателство, че върховенство на закона е само пожелание. Както се уволняват дребните чиновници, така трябда веднага да се уволняват и висшите ръководни!

35

Помня

преди 4 години

За какво да благодарим на БСП , че да гласуваме за тях ? За Луканов , Виденов и Станишев ли ? За това че ограбиха държавата и станаха милионери , без да са забили един пирон.Не благодаря ! Нямаме нужда от такава ретроградна партия.

34

Един от Северозапада

преди 4 години

Тази статия е просто отвличане на вниманието. Новина щеше да бъде, ако като Меркел, отвори оня диск, с офшорките и сметките навън, или Апи разреши независимо проучване на пътища и магистрали от външна лаборатория, или ББ и радев се явят лично на диспут някъде по някаква тема.Ама няма-положението ще е в пъти по зле от Йончева-Габриел, и те го осъзнават.Едно е да те галят трима папи по главата, друго е да има нешо в нея, в полза на народ и държава, а не само на приближените и на началниците.