35

Анонимен

преди 4 години

ее няма как, всяка година едно и също, ама е пазарна икономика тръгва се от надута цена и се сваля докато се продадат.ОК, да е 10лв на пазара, няма да си купя, но ако го направя колко ще е взел собственика на черешовото дърво? 2лв има няма? Алчност по сергиите и прекупвачите!

34

Мен

преди 4 години

Вчера купих за по 4.5лв от пазара в младост 1. Стига сте писали глупости. Най-скъпите бяха 7лв на една единствена сергия. Имаше и по 3.5лв.

33

Анонимен

преди 4 години

Че къде ги толкова евтино? Искам да си взема, миналта година по това време бяха по 24 лв...

32

Хахахааааа.

преди 4 години

Айде споко сега..!ВНОСА ше оправи цените!!!!!!НЕ сте премрели толкова за череши.Ако у нас е слана--на юг грее слънце , бе....!Череши евтини ше има за всички.Комшулука Нема да ни остави гладни.

31

"ж"унгла

преди 4 години

Ами като минат през 5 прекупвача и всеки иска да печели тъй ще е ,а българина е алченв София тръгнаха от 10лв , сега като се развалиха ги намалиха на 8лв.На пазарите е ужас - отпред подредени хубави ,отзад ти дава гнилоч за 6,50.

30

Анонимен

преди 4 години

така както в София може да вали дъжд, а в Пловдив да пече слънце, така е и със селскостопанските реколти. Всяка година има статии за съсипана реколта, поради простата причина че всяка година някъде из България ще падне слана или градушка. Въпросна не е дали до година ще има съсипани реколти, въпроса е колко голяма ще е площта им.

29

за сведение

преди 4 години

Казва се килограм. Кило се казва на село.

28

Туск

преди 4 години

Кг череши стигна цената на кг кокаин.

27

Тъй

преди 4 години

Череши по 1(0 лв ,козунаци по15,кашкавал по20 ,но не задължително да се ядат,може и без тях,не е болката умиране.

26

Яжте ми ..

преди 4 години

Яжте си ги. На селската ми къща съм посадил 6 череши. Лошото е , че докато пораснат ще минат 5-6 години .

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Да, 1 500, ама не за всички.

24

Анонимен

преди 4 години

до анонимен 14 в Бл-град заплата 5оо лв , в София 1500, къде са по-скъпи черешите ?

23

до 25

преди 4 години

Ми, вземи овче мляко и виж колко точно ще излезе, всяка седмица правя, не се обяснявай много. Даже и по книгите си го пише, кило сирене = 4л. овче мляко. Не ми задавай смоттани въпроси.

22

До 24

преди 4 години

Моята крава, ако изпусна да я доя, направо сирене пуска от вимето. Доктора вика, че е мастит, но аз не му вярвам.

21

До млякото

преди 4 години

Баце, кух си. От 7 литра мляко става килограм сирене. От 10-12 литра мляко става килограм кашкавал. А можеш ли да ми кажеш с кой от 4 части стомах на преживното животно се прави се кваси сиренето? Виждам, че не знаеш.

20

Анонимен

преди 4 години

За 8лв. се купуват 4л. овче мляко в провинцията и се прави килограм сирене.

19

Анонимен

преди 4 години

Преди седмица бяха 3 и нещо - 4. Сега са между 4 и 6.

18

Лошо и по-лошо!

преди 4 години

Лошото е, че сланата е попарила излишъка на бюджета и инфлацията изяде и малките увеличения на заплати и пенсии! Европа ни чува, ама на "Дондуков" са глухи!Редно е поне по 10-12% да се актуализират доходите, а не таксите за услуги на монополистите!

17

Пустиняк

преди 4 години

Засадете си на село едно-две черешови дървета и ще забравите за слани, слаби реколти и други мутренски простотии. Аз отдавна намерих лек за другия познат мутренски рекет с чадърите по 6 лв. и шезлонгите по 8 лв. на Черноморието. Ходя само в Гърция и за 3 евро се наслаждавам на уникално бистро море, шезлонг, чадър и една студена Amstel.

16

Киро кофражиста

преди 4 години

И миналата година беше същото....в началото реваха че била унищожена реколтата от студоветеПосле реваха че прекалено много реколта имало и няма клиенти, половината я изхвърлиха....цели камари череши изгниха по пазарите