9

42

преди 5 години

Щом не е руска кола, значи е експеримент за лабораторни мишки. От Запада на Европа имаше около дузина свестни модели преди 25-30г. и малко по-рано.

8

1234

преди 5 години

Вземи си немските коли снимаи се с тях и се погребвате заедно *** ли си къв си не те знам

7

Хммм

преди 5 години

Хора моля четете си статиите преди публикуване бе, на всеки 2 изречения грешка. Някои изречения са директно копирани от преводача при втори дори се губи смисъла. Да не сте взели да наемате бежанци да ви пишат статиите от много солидарност. Пуснете им по някой курс по български поне, иначе утре полпвината ще е на арабски.

6

Анонимен

преди 5 години

До#4: BMW, Mercedes и Audi са премиум топ автомобили. Когато доктор Порше е създал кола корейците и каруци не са имали а италианците подправли за пасти са правили. Б*клуци може да са всички останали *** за тия трите се изложи мощно.

5

Анонимен

преди 5 години

До коментар 2То това е ясно от години.Спомни си Джон Атанасов.Ако си беше останал в България днес никой нямаше да знае за него, защото със сигурност нямаше да е създал първият компютър и не е само той.Колко музиканти, писатели, художници, актьори и т.н. са били пак така.

4

ГОСТ

преди 5 години

До Администратора:Откога бокл..ци е забранена дума?

3

ГОСТ

преди 5 години

До 1:Посочените от теб 3 марки отдавна са обикновени и много скъпи ***, меко казано.

2

Анонимен

преди 5 години

Така е, живеещ в Южна Корея и САЩ - създаваш автомобил - шедьовър. Живееш в Северна Корея - пасеш трева и през половината ден нямаш електричество.

1

шофер

преди 5 години

Найс история по американски хепиенд. Но истината е една и тя не е американска или японска: Светата Троица е номер едно и никакви електрички, елкари, корейци или американци не могат да я бутнат - Бенц, БМВ и ОООО. Това са колите.