17

Анонимен

преди 4 години

Пълно е с престъпници - финансови, политически, битови. И сега за един , който си поддържал педантично сервиза. Такъв шум. Нещо за жената около него , която не му е била съпруга . Нищо не знаеме.

16

Анонимен

преди 4 години

Защо ми се струва , че го търси полицията така силно. Сякаш искат да го гръмнат. А за други участници в убииство няма такава акция. Дори има разкрити убиици / около 120/ , посочени от ЕС с присъди, но са си на свобода.

15

Анонимен

преди 4 години

Нормалните, модерни бандити качват в ютуб, правят селфи, дават ГПС координати, пряко излъчват от фейсбук. Този е някакъв пещерен човек.

14

Анонимен

преди 4 години

А проверихали дали е налиния в Фейсбук.

13

Анонимен

преди 4 години

Този път нищо не рече, нищо не отсече премиер(ин)ът. Мълчи за излагацията все едно случаят не съществува.

12

Пппппп

преди 4 години

Имам роднини от Костенец и знам, че тоя е иманяр. Скрил се е в некоя подземна гробница. Само с кучета е възможно да го намерят.

11

Ф.С.В.

преди 4 години

Добре ще да е - полицаите докато обикалят храсталаците- да слушат песента на Деян Неделчев- СЪЧКИ СЪБИРАМ- Така може и да почнат да мислят логически и да им дойде музата как да намерят Невидимият Чане ,,!ХМ!А може да извикат Самият Деян Неделчев- той като почне да подскача из храстите -Чане както е гладен като нищо ще го гръмне привиждайки му се заек ! така ще го хванат)

10

Анонимен

преди 4 години

Този никога няма да го хванат, колкото хванаха онези дето избягаха от затвора а чистачката ги гони с Метлата. Просто отдавна е някъде на друго място. Имал е време да мине границата ако е бил с автомобил.

9

Паскал

преди 4 години

Изпратете една патрулка от Англия да го намери, че нашите некадърни пръцулаи им се смеят и кокошките вече..

8

Анонимен

преди 4 години

Дано поне знаят бройката на тупаньите дето обикалят като гламави из пущинаците. Да не се изпозагубят и затрият, че готови проверени обучени крадци не се намират току тъй.

7

Ф.С.В.

преди 4 години

За успокоение на гражданите- Зайков е много опасен -въоражен -отмъстителен кръвожаден ,ГЛАДЕН! неуловим- убива всеки който дава интервюта срещу него- има навсякъде скрити пушки из храстите -спи по таваните и се крие в бидони ! Значи той е почти навсякъде !! ХМ!

6

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не вярвам Зайков да е в или около Костенец.Минал е границата по чукарите,вече е в Сърбия или Македодия.

5

Maris

преди 4 години

Хиляда служби не могат да намерят един хашлак а говорим за борба с тероризма !!!!

4

Свещен Гущер

преди 4 години

Веднага да пратят войници от НАТО,Турция ще ни даде подкрепа с Ф 35,Русия със С400 да разположат около Костенец.Да се претърси всеки саниметър,да се преобръщат камъчета,жабите и плъховете ако трябва ще ядат бой да си кажат кой къде е.....

3

Eha

преди 4 години

ако беше обрал будка на лафка, до сега да го бяха заловили

2

Ф.С.В.

преди 4 години

-Ами махнете танковете и хеликоптера- Каква е тази дандания ??-действайте по елегантно- Търсете го в бидоните- Къде бидон с сланина или туршия- отваряйте наред (само няма да ядете от зимнината на хората, че тези шкембета ви пречат за тичане след рода Зайковците))

1

смяяяях

преди 4 години

Галевите кога ще открием? Всъщност търси ли ги някой?!