68

Анонимен

преди 4 години

Небръснат...Като Бойко Борисов.Къпете се бе хора, бръснете се!

67

Анонимен

преди 4 години

Вече не му вярвам на тоя.Прилича ми на Борисов.Днес говори едно,утре друго,объркан човек...

66

Анонимен

преди 4 години

Един полуграмотен провинциал ,досега гласуваше тихомълкомантибългарски европейски решениясега изведнъж се събудил и чаканякой да гласува за него - нямакак да стане.

65

Анонимен

преди 4 години

Симеонов, чак сега ли разбра че регулациите на ЕС ни ощетяват.

64

българин

преди 4 години

Ех Симеонов..Имаш си достатъчно.За какво още ламтиш и ти като Борисов? И ти като Бареков. Изберат ли те и си до там!-:) *** ясни сте ни като бял ден бе човек! Щял да "работи"! Абе бегай бе! Самовлюбени мекерета сте до един там.

63

Атакист

преди 4 години

Нали сме в ЕС.Защо сме най-бедни?Защо децата ни бягат от Родината?На кого сме роби?Защо работник в супермаркет в България получава 10 пъти по-малка заплата от колегата си в Германия?Защо?

62

знам

преди 4 години

че в предизборно време, всеки може да говори глу пости.

61

Анонимен

преди 4 години

Много кофти физиономия има тоя.Злобен,подпухнал и небръснат.

60

WC

преди 4 години

Гаф след гаф със цвят жълто- кафяв....

59

Социолог

преди 4 години

Украинките на Валери дето 'еха да бачкат по морето за купа стар ориз избегаха на втория месец от България ,е някой си намериха по един дественяк и се омъжиха и толкоз....

58

Бизнясмянин

преди 4 години

Кво хубаво беше като давах 6 $ заплата на месец.Виденов премиер!

57

30 години шенгенско

преди 4 години

робство и Американска окупация СТИГАТ !!!до 2016 ЕС струва ба бедна България 29 МИЛИАРДА !!!1) 5 милиарда членски внос2)14 милиарда глоби и санкции от ЕК3) за 10 милиарда в момента ни съдят ЕС ни краде така както никой не ние крал !!! юдо-масонките марионетки ви ЛЪЖАТ че ЕС ни дава !!!

56

28591

преди 4 години

Така е, защото преговарящите от българска страна не отстояват нашия интерес. Причините основна тяхното тотално и всеобхватно невежество и подкупността им.

55

Анонимен

преди 4 години

Кой беше тоз, че не мога се сетя. Познат ми е от някъде.

54

Off

преди 4 години

Далаверко, далаверко...

53

Анонимен

преди 4 години

Националисти със физиономии на чеченски терористи,как ги подбира Доган такива със по азиатски черти от неговите.Валери от НФСБ,Волен от АТАКА,Костадинов от Възраждане,само от ВМРО са по българи уж ама те пък водачите им с турски фамилии като Джамбазки и Каракачанов

52

V

преди 4 години

Когато политиката стане най големия бизнес става така.Тарикатите от чорбаджилък почват да бягат в политиката и не е само тоя ;) Политиката не е бизнес .А начина за вдигане на пенсиите е с вдигане на МРЗто .Само така може да стане ,но тогава Симеонов може да е бивш бизнесмен :) Затова не щат в България да *** европейски заплати ;)

51

Анонимен

преди 4 години

От 50 Вече ни писна да берем серама по Европа на Далавери и Сайдера дето вече не им стига краденето от българския народ ми искат чрез еврофондовете да крадат и от чуждите.Но Далаверибе прав той не взима а дава дава купища лъжи който искат да чуят разните любители на тоталитаризма и масовите убийци като Сталин и Хитлер и днешните кандидати за местата им Тръмпутин и Ердоган и в замяна на тоеа взима еот а парите са допълнителен бонус.Казва се бонус будала.Вън от парламента бе плъх, към затвора де.

50

Анонимен

преди 4 години

В Европарламента ще прави тоя тарарин каквото и сега ще се хили злобно ще дрънка глупости ще върти далавери и най-вече ще е далеч от българския затвор където му е мястото.Регулациите ни ощетявали ли така си е ощетяват милионери като Далавери Мъдьонов но за другите са си много добре и народа иска даже повече регулации и не увеличаване а спиране на еврофондовете който не стигат до народа а отиват за финансиране на апартаментите на политиците.А тия пари идват от данъкоплатците в другите държави.

49

Гледна точка

преди 4 години

Бита карта!От "сплескано кюфте" до "отличен ръководител"... Когато беше в изпълнителната власт, пееше друга песен и се правеше на мъжкар. Вън ли е от нея обръща много бързо плочата - лицемер!