169

Анонимен

преди 4 години

Бреййй, това "самолетите F-36" някаква нова разработка ли са?Сигурно са строго секретни!

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Не беше ли С-400 ?"---Карай, бе! Кой ти гледа какво пише S-400, C-500 ... Важното е да ни информират, че една крадла-рецидивистка от малцинствена група е била хваната (за пореден път) и наказана! Да се разплачеш, направо! ...

167

Rolex

преди 4 години

Ха ха ха. Да купуват *** на Русия и нека мислят, че имат съвремено оръжие.

166

Анонимен

преди 4 години

Написаното от ройтерс е:- Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган каза снощи, че сделката за доставката от Русия на системите за противовъздушна отбрана S-400 е вече сключена. Вярно;- Анкара ще произвежда заедно с Москва системите S-500. Не е вярно.50/50Истината е: Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган каза снощи, че двете страни могат да започнат в скоро време съвместно производство на системите S-500.

165

Некакъв до 166

преди 4 години

Искаш Турция вън от НАТО? И какво ще стане след това? Втората по сила армия в НАТО и наш съсед, дето може да ни окупира сигурно за 30 мин. Моли се Турция да не излезе от НАТО. Че и с Русия не сме в добри отношения.

164

Сюлейман Великолепни

преди 4 години

За сега Гърция ще получи турските Ф35 а ердоганя ще си виси с руските щайги ...всеки който изпусне въздуха и се крие зад зенитли Винаги е ял бой ...ФАКТ

163

Анонимен

преди 4 години

Това с Плевнелиев предлагам е майтап, да знам дали да го лайк.на.

162

Професор

преди 4 години

Импийчмънт за Ердоган! Росен Плевнелиев Президент на Турция!

161

Мда

преди 4 години

Всеки опънал се на световния пъдар заслужава аплодисменти.

160

Анонимен

преди 4 години

Абе каквото и да си приказваме,вече всички се е,бават със САЩ.Световния полицай вече е един обикновен селски пъдар.

159

Анонимен

преди 4 години

Не беше ли С-400 ?

158

Анонимен

преди 4 години

Това е радостна новина за нас. Скоро вън Турция от Нато . Те на където са тръгнали ние но там идваме :)) Успех потурии

157

Анонимен

преди 4 години

Присъдата му беше 3 години!! И след като САЩ наложиха санкции на Турция, турската лира буквално се срина.Ердоган е вреден за турците, Европа и света!.Иска се повечко четене. Не е трудно, дори е силно препоръчително специално за теб.

156

Гледна точка

преди 4 години

И какво стана? Осъдиха го на 18 месеца и си ги излежа като поп(буквално и преносно) даже и с артък от 8 месецаПрисъдата му беше 3 години!! И след като САЩ наложиха санкции на Турция, турската лира буквално се срина.Ердоган е вреден за турците, Европа и света!

155

ПроСоТо

преди 4 години

та каква стана тя?!...-"Най-добрия приятел и съюзник на България"-Турция,в съюз във ВОЕННАТА област с "Най-голямия ВРАГ" на България-Русия?!?!?!?!?!..Какви чудесии стават по света,а?!............а ти,"гледна точке,",правилно си се афиширала!...Защото "точка" е БЕЗКРАЙНО МАЛКА площ,определена от някакъв кръг..

154

Анонимен

преди 4 години

Само да си спомнят какво стана след като Турция осъди пастор Андрю Брънсън. Това ще им се стори като приказка в лятна нощ!.И какво стана? Осъдиха го на 18 месеца и си ги излежа като поп(буквално и преносно) даже и с артък от 8 месеца

153

Мда

преди 4 години

Много е готино как Германия и Турция се е със САЩ.

152

До предния...

преди 4 години

Надежди говежди :)

151

Гледна точка

преди 4 години

Ердоган (както и Путин) е пътник!Светът се развива! F-ките ще му бъдат доставени в насипно полужение... Само да си спомнят какво стана след като Турция осъди пастор Андрю Брънсън. Това ще им се стори като приказка в лятна нощ!

150

ПроСоТо

преди 4 години

малей!...След тая новина некои ентусиасти ще си изгризат орехчетата от яд...Турция с такъв алъш-вериш с Рашата..?!.......................А МОЖЕХМЕ НИЕ да ги произвеждаме тия системи,НИЩО ЧЕ СМЕ В НАТО!!!!..Защото:-..Турция НЕ Е ли?! Но ония си имат "муджахедина",ЗАГРИЖЕН за държавата си,ние си имаме муджахидини,загрижени ДА ЛИКВИДИРАТ държавата ни............В момента тече опелото на България......