23

Каръка

преди 4 години

Какво съвпадение, тия дни пръскаха като за последно, а сега заваля пясък от Сахара...

22

анонимен

преди 4 години

Аз никога не съм виждал такава версия на Гугъл Мапс на снимката? Явно е платена версия май....не е фрий според мен

21

Доказано е

преди 4 години

че амазонската джунгла се наторява от пустинята в Сахара. Очаквайте в близките години бегето да се превърне в джунгла, населена от при мати с препаски.

20

Анонимен

преди 4 години

BP драстично повлияха на Гълфстриим. Преноса на топло от екватора в северните ширини е компрометиран. Когато нахлуват северни фронтове то те са с по ниски температури от обичайното. Когато идват от юг, те са по горещи. ТОва е причината за толкоз резки смени на времето на нашите ширини. Процеса все още не е намерил равновесна точка, така че ще става и по непривично. Жалко е, че като човечество, не сме в състояние да направим нещо по темата. Дори гордостта ни - науката се оказа религиозна ерес.

19

Анонимен

преди 4 години

Сахарски подарък за пустиняци.

18

Анонимен

преди 4 години

Веднага да се създаде група у Фейсо "Не на стратегията на дъжда" и всички да излезем на протест! От де накъде ще ни пускат южен вятър и дъжд с пясък!

17

man

преди 4 години

По-добре Сахара от колкото Сибир

16

Бирамида

преди 4 години

По това време в Сахара хората си стрижат камилите, така че който е алергичен да внимава.

15

Анонимен

преди 4 години

Лето бре умници

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11 дядо ти отдавна е изкуфял и не си спомня де е акал даже.

13

Гост

преди 4 години

Яко пръскат.Всички самолети пръскат над България и оставят дълги бели ивици.Много хора вече са напръскани.За това има толкова прости хора в България.От 12000 м ги пръскат и ги уцелват.

12

Трол Горянин

преди 4 години

и нека теориите за световния зоговор срещу България да започнат сега.Да не забравите дежурните опорки - Шорош , илюминатите, НПО-тата и най-вече *** конвенцията.За Путин и за самолетите вече сте се сетили.

11

Анонимен

преди 4 години

Дядо който е на 87 години не си спомня някога да е валял дъжд примесен с пясък. Явно природата започва тотално да се разпада. Какво ли ни чака след 40 години когато аз ще съм на неговите години.

10

аз

преди 4 години

Днес над Пловдив пак пръскаха от самолети които оставят дълги бели линии задържащи се с часове.

9

Анонимен

преди 4 години

Натовсктие самолети пръскат със отрови!А овцете се чудят защо падат падат киселинни дъждове, защо измират пчелите, защо се маносват зеленчуковите градини........НАТО ни атакува по всички фронтове. А ей сега ако краварите направят нова война в Иран България и нашите съседи които нямаме нищо общо със тези конфликти ще трябва да изпращаме военен контингент и техника и там за да и вършим мръсната работа.

8

Анонимен

преди 4 години

Пясък друг път! Сега през летните месеци НАТОвските самолети пръскат със серни окиси и наноалуминий а на българската власт и е наредено да мълчи!Преди година граждани от община Пловдив направиха собствено независимо разследване и изратиха молби до президента държавата да направи проверки дали чужди самолети пръскат над България. Президента заяви че не знаел нищо и не е запознат със секретните мисии на НАТО. Вероятно е така. Или просто му е наредено от високо да мълчи.

7

Професор

преди 4 години

Путин продължава с опитите да дестабилизира страната.

6

Анонимен

преди 4 години

От тоя регион само проблеми идват в Европа.

5

Анонимен

преди 4 години

Тия капиталисти от алчност съсипаха планетата!Сега искат и България да унищожат и да ни заровят под пясъците на Сахара, че съвсем да изчезнем.Обаче криво са си направили сметката. Врагът не спи, но ние бдим и непременно ще намерим достоен асиметричен отговор срещу капитализма и световния империализъм!

4

бай ганю

преди 4 години

спомням си как ме валя жълт дъжд преди няколко години поради същата причинанищо работа няма място за паника