18

V

преди 4 години

На времето като дойде Червенков на власт .Пак тъй взе да говори за реформи че СССР ще го спасяват .Накрая каза - Уж променяме нещата ,пък то пак същото стана.После дойде Горбачов и почна да спира кранчетата .Но докато не се разпадна източния блок ПРОМЯНА НЯМАШЕ .Сега всички разбират че трябва да се сложи край на ЕС ,ама пак чакат народа да излезе на улицата и да ги линчува .Не пускат кокала.Ясно е че не може да се плаща на евродупитати и чиновници .Тази схема за измама вече не е възможна ;)

17

ДртПрч

преди 4 години

Това, че тия са най-шумни и привличат медийното внимание, не означава, че ще спечелят изборите. За разлика от нашенската 80% ***, европейците са разумни и прагматични хора, а дядовците и бабите там още помнят ужаса на Втората световна война, породена именно от популисти като тия.

16

ДртПрч

преди 4 години

До Данчо от Елин ПелинТези твои "нови хора" и "друга система" ги знаем от 30-те и 40-те години на миналия век. Тя доведе до последната световна война, концлагери, гонения... Тя буквално, а не метафорично разруши 2/3 от европейския континент. Проблемът е, че маймуните помнят по 3 минути, а хората по 3 поколения и не си вземат поуки от миналото.Другата крайност естествено също е опасна. Напълниха Европа с разни хора, които ще се интегрират в европейското общество точно колкото олиото с водата.

15

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Слабоумните и душевно болните да гласуват за"нашите" кандидати за кокала. Разумните за нови хора и друга система!

14

антиджендар

преди 4 години

Забелязвате ли разликата между истинските европейски десни и така наречените десни в българия ? Европейските са истински десни а нашите сабезмозъчни болнигендари купени от сорос

13

SS

преди 4 години

Онзи ден гледах мач от първенството на Франция, ако изрично не се споменаваше че отборите са френски, щях да си помисля че е първенство на Конго или Мозамбик! От 22- *** играча 18 бяха чернокожи! Другите петима сигурно са били ***, а може би са имали и брак! Какво падение, велика нация като френската, с оглупяли и продажни политици, и толерантно общество!

12

ira

преди 4 години

Марин е изключителна жена. Умна, логична, артистична.

11

Гледна точка

преди 4 години

Вече съм имала случай да кажа, че Макрон изглежда страда от синдрома на разглезеното деспотично дете,За пръв път чувам за подобен синдром!

10

да ве

преди 4 години

Ха ха глобалистите пишат и вият до небето че видите ли популистите превземали Европа а нима тия преди избори не говоря точно като популисти ?А те и хал хабер си нямат първо думата популист какво значи.Я ги гледайте точно глобалистите как мазно говорят и лъжат по студия и паланки как-аха ако ги избират точно тях как реки от мед и масло ще потекат към хората и то точно от ЕС и от ЦК-то им, е, те не са ли популисти като лъжат по вече от другите ?

9

Аналлибераст

преди 4 години

С присъщата си пристрастност , този сайт ме кара да повърна .Популизъм идва от попил или попул.....хора.По цял свят головодниците искат да принизят думата популизъм и да внушат на масата земноводни, че това е лоша работа.А то не е .....

8

Анонимен

преди 4 години

Популисите работят за хората, ней кат другите!!

7

Санчо Панса

преди 4 години

Макарона пак ще и натрие носа, само чакайте и гледайте сеира и.

6

непопулярен

преди 4 години

Какво значи популизъм? Не е ли популизъм, че ЕС уж ни давал пари, а всъщност всички фондове се източват?

5

Анонимен

преди 4 години

За съжаление хората ви подкрепят, не защото ви харват, а дават наказателен вот на властващите партии. И вие не сте знае колко по-различни, но просто хората им писва от другите и ви подкрепят от нямане накъде.

4

Мъде-раторе

преди 4 години

Коза. Мястото и е в обора или в клозета.

3

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще ядете сопата популистчетаа. Пързалка пързалка ...накрая ще ви играят каишаа.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво Марин!

1

Анонимен

преди 4 години

Тази е прoстачка.