20

тя

преди 5 години

Какво става с "къщите за гост " !?

19

Анонимен

преди 5 години

баце, кажи за къщата в Барселона на твоята любовница за 2 млн евро. Кажи за офшорните сметки, които твоите братовчеди и подставени лица имат. Окрадохте държавата и сега се чудите как да изперете крадените пари - кой през апартамени, кой през имоти в чужбина. трябва да падне това управление и да идат в затвора много хора, начело с главната тиква.

18

Ф.С.В.

преди 5 години

Борисов осъзнай се - Една от НАЙ МРАЗЕНИТЕ ПАРТИИ ДОКАРАЛА ДЕМОКРАЦИЯТА И СЪСИПАЛА И ПРИВАТИЗИРАЛА ВСИЧКО- Е СДС!1 ЕДИН ОТ НАЙ МРАЗЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ В ТАЗИ ПАРТИЯ Е АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ- Борисов ти си политически труп и Кандидат за Затвора!! Всички от ГЕРБ трябва да бъдат СЪДЕНИ- ОТ КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ДО ПРЕМИЕР И МИНИСТРИ !! ВИЕ СТЕ ЗА ЗАТВОРА ! ПУСНАХТЕ ВСЯКАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ГАЛЕВИ БРЕНДО ДАНГОВЦИТЕ МАРГИНИ МАДЖО ЗАЩОТО СТЕ КАТО ТЯХ ! ПРОКЪЛНАТИ СТЕ НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТЕ !

17

Петров

преди 5 години

БокУ е на власт 10 години и все говори в бъдеще време колко богати ще станем и винаги в сегашно време колко е велик и незаменим. Нагло, самодоволно пожарникарче.

16

Burzum

преди 5 години

А ЦИК(СИК)СПИ ЛИ, СПИ!С чужда пита помен прай Тиквата куха...

15

Бунтът на машините

преди 5 години

Защо не разрешиха да се гласува от всеки един банкомат. За какво наляхме милиони за тези машини ,като никой няма да ги ползва .Искахме електронно гласуване от в къщи--------те машини ни дотътриха!??!?!?!?!?

14

ТОЗИ...

преди 5 години

ТОЗИ ЧОВЕК НА ГЪРБА НА НАРОДА ХОДИ И ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНИ АГИТАЦИИ УЖ ЧЕ ОТКРИВАЛ ЕДИ КАКВО СИ ЧЕ И ВОДИ РАЗНИ МИНИСТРИ С НЕГО - ИНАЧЕ ОРГАНИЗИРАНО ПО НЯКОЛКО ОТ ТЯХНИТЕ ХОРА ДЕТО НЕЗНАМ С КОЕ СИ РАЗСАЖДАВАТ - КАТО ТРЪГНАХА БЮЛЕТИНИТЕ И СТАНАХА МНОГО СИГУРНИ ЯВНО СА УРЕДИЛИ МАНИПУЛАЦИИТЕ ТЕ В ТОВА СА ЕКСПЕРТИ ИЛИ ЗНАЯТ ЧЕ ТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ - КОЛКО БЮЛЕТИНИ СИ ПОДГОТВИХТЕ Г-Н ПРЕМИЕР????????????????????

13

Sic semper tyrannis

преди 5 години

Долу тиранина! Да живее Свободата и демокрацията!

12

ДААА

преди 5 години

Истината е, че Бокича е слънце пред Тръмпела и Мей, а им иде и Борис Джонсън въпреки силните си държави и световни позиции. България не е най-лошото място на света, но не е и най-доброто. Трябва да сме горди и доволни, че сме българи. Но никой няма да ни оправи освен ние самите си. Неволята вече е викахме, да опрятаме ръкави и да си оправим къщичката / държавата!

11

ква опозиция ?

преди 5 години

Народа е злобен - злобен ,че демонстрират Пари,Къщи,Вили,Коли- всичко накрадено ,озлобен от тая наглост,арогантност на просташките калинки от кол и въже , злобеещ ,че всеки ден му вдигат данъци,такси глоби и едвам свързва двата края.

10

Анонимен

преди 5 години

Опозицията усещала че ще загуби?!?!?!Щом започна да ги говори такива значи с Цветя. Цветя. пак са измислили някаква врътка да фалшифицират изборите.Няма друго обяснение.

9

до № 5

преди 5 години

До АчоМа Аченце кого да мачка то тиквата си е баш комунизин.

8

Анонимен

преди 5 години

Филмът за възрастни е забранен.Преди10год.,да.Тогава каките те качваха начелно място в компа.Мълчиш за всичкитъмни дупки ,които ни натрупа.В момен-та няма на кой да дам доверие.

7

Да,

преди 5 години

Така е. Онези двете сприхави лелки Йончева и Нинова плюс завършения комплексар Христов могат само да плетат интриги (но и това не могат като хората), да лъжат и да плюят.

6

Петров

преди 5 години

Няма ден без БокУ да се самоизтъкне с някакви фантасмагории колко бил велик и световно известен и колко богато станали българите заради него. А хората нямат пари за хляб, всяка година над 50 000 души бягат от България. После БСП му били виновни що е толкова загубен.

5

Ачо

преди 5 години

Браво Бойко! Мачкай комунизите!Щом пищят, значи България е на правия път.

4

Раз четворен

преди 5 години

Кое е по малкото зло дето ще гласуваме за него.

3

Boko bo

преди 5 години

За съжаление ще загубят наистина. Този път подготовката е много сериозна. Само ако всеки 1 гласува мутрата ще падне иначе няма шанс.

2

Ехо

преди 5 години

Народа не ви иска.

1

тя

преди 5 години

Това , че ви разкриха кирливите ризи не ги прави злобни , но истинато боли !