97

Анонимен

преди 4 години

изтеглил си е спестените пари... за да ги харчи в гората!

96

Деамел

преди 4 години

В такава ситуация вълчаците са най-добрия приятел на Човека. Когато няма човек - има звяр!

95

Анонимен

преди 4 години

МВР е много зле.

94

ами така ще е

преди 4 години

За 1 милиард и половина годишно - толкова. Един шумкар не могат да намерят с "целия си ресурс". Да им утрои бюджета Тиква Ага - Сикаджията, на 5 милиарда да го направи, само за тях да работим и да плащаме данъциНакрая ще намерят някой клошар умрял от препиване, ще кажат ето го, намерихме го и това ще е. То тоя като няма роднини кой ще го разпознае?

93

чарли

преди 4 години

Предлагам да се проведе и частична мобилизация на армията за търсенето на един човек.Добре че не са двама.

92

Просто питам

преди 4 години

До кога ТЕРОРИСТИЧНАТА ШАЙКА МВР ще тероризира безпричинно хората?Като си върша моята работа не тероризирам хората по улиците,нито бия тъпани.

91

Анонимен

преди 4 години

Ми ще бяга . Може така да го хване полицията и да стане като онзи от Благоевград. Да умре като си е ударил главата в бордюра.!!!!!!!!

90

Анонимен

преди 4 години

Къщите ги разбиваите спокойно. Те са строени не засонно, нямат визи за строеж. Така, че на тарикатите им счупете вратите. И никой няма да ви иска пари за щетите. Второ този където го търсите си имаше връзка с полицията , беше ви уше. Зато внимавайте , че ако е жив знае чного за полицията.

89

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха тъжна реалност двете убийства, този случай би бил много смешен...

88

86

преди 4 години

Абе стиска ми да се укривя в гората. Ама полицията няма да ме търси за убийство щото няма да трепя комшии ,за сега.За какво да ходя в гората , като мога да се барикадирам на топло в къщи? Тя полицията като разбере ,пак ще дойде.

87

Ф.С.В.

преди 4 години

Аз лично съм много доволен от МВР- всяка година по няколко пъти МВР се грижи за нещастните хора - като им пуска КОМЕДИИ и винаги има много смях и сълзи- Предпоследната Комедия беше с лютият спрей- Там над половин България се смя от сърце- МВР са винаги забавни и допринасят за поне малко щастие в скучният сив гаден живот на робите ! Доволен съм - Нека все така да работят! Ох забравих и Комедията с Чистачката- тя гонеше тежковъоръжени гангстери с метла- а полицаите бягаха през глава от страх))

86

Анонимен

преди 4 години

Най ми е жал за младите момчета полицайчета шефовете им ги пратиха да гонят вятъра. Неможе ли да се сетят че Заека не е в този район където го търсят. Мина повече от седмица без резултат. Това означава че Заека се е покрил на дълбоко. Не му е за първи път. Ако няма кой да предаде за местонахождението му няма да го намерят и след година. Да обявят прекратяване на акцията Заека ще се успокои и ще излезне от скривалището. Да оставят само цивилни ченгета облечени като клошари и ще го хванат.

85

Активист на БКП

преди 4 години

Почнаха лъжите на МВР...

84

Анонимен

преди 4 години

Докато БАШ шефа на Гръмотевиците не се престраши и застане начело на издирването няма да го намерят. Този не за първи път се крие. Това убииство не е инцидентно а замислено щом я е следил. Подготвил си е консерви и скривалище някъде надълбоко в гората и сега гледа и се смее. Това е планинец човек израснал е в горско планинска среда не е гражданин от жълтите павета. Може и на почивната станция на Долна Баня да има хора които го укриват а там е гора и планина. Оди го фани за дедовия.

83

Анонимен

преди 4 години

до 96 Ти ми напомняш на приказките на мой брачед дето един му се заканва да го смаже от бой и брачеда: Да, ти ще ме налагаш и аз ще стоя??? )))Та същата работа със Зайков: Те го търсят в района, а той там ще стои...?

82

Заек

преди 4 години

Най са смешни ония със качулките, забулените! Те се мислят за страшни, но бай Петко им е майстора....

81

Анонимен

преди 4 години

Голям смях.Ама много голям.

80

рпу костенец

преди 4 години

Те не могат да намерят банкомата та камо ли бягащия заек.Денонощно не мърдат от районното.

79

Анонимен

преди 4 години

Ами шефа на правителството бивш м..утрополицай, колко министри назначаваше и уволнявашв в МВР, какво очаквате като професионално ниво на това миниатерство, даже и секретарката му РумИто беше министър на вътрешните работи, пълен разпад...и некадърност

78

Анонимен

преди 4 години

до 91 и то със заглушител на преправената от него пушка.