53

Българка

преди 4 години

Не глоба,депортация.Само това може да ги стресне.

52

До анонимен 40

преди 4 години

Коментар 54 е адресиран до теб.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 0Хайде признай си кой ти плаща, за да пишеш гнусотии по адрес на българките.За теб това грозде е много кисело, разбрахме. Не се старай повече, на никого нищо не можеш да внушиш, защото си ясен като под стъкло. И децата ти се смеят.

50

Анонимен

преди 4 години

На турците, на които не им харесват правилата в светска Европа, имат пълната свобода да се върнат в Анадолския халифат, в който превърна Ердоана модерна Турция. Качулати пингвини по улиците не искаме!

49

Анонимен

преди 4 години

Гнусните религии трябва да се забранят, а храмовете да се превърнат в музеи! Няма място в цивилизованият свят подобни ретроградни идеологии.

48

Шопо

преди 4 години

Бедни ми ,Шикалгрубер !!!

47

До 30

преди 4 години

А този НЕ Е БЪЛГАРСКИ!!!

46

ФИЛИП

преди 4 години

ЖЕНСКОТО ТЯЛО ИМА Н УЖДА ОТ СЛЪНЦЕ,РЕЛИГИЯТЯ ПРЕ1И.

45

Анонимен

преди 4 години

Къв е тоа нелегален сайт , нали само 5 коментара можеМай нелегално може и 15 коментара

44

Анонимен

преди 4 години

Сайта ви написа че Швейцария отворила границите , аре бягайате там , Германия е трагедия

43

АfD Германия

преди 4 години

В Германия, Австрия, Унгария, Полша, Дания, ЩВеция, Великобритания, Финландия...има ИСТИНСКИ национално-консервативни патриотични партии. Бългаските псевдо-патриоти искат да са във властта и нямат собствено кредо, ковто да защитят, а искат "хем агнето да е цяло, хем вълкът да е сит". Тук, в Германия АзГ е за мене истинската АЛТЕРНАТИВА, която за голямо съжаление липсва в България.

42

Анонимен

преди 4 години

Алтернатива за Германия..................хаха...........колкото Фирма Патриот оправиха България толкова и те , те даже и не управлят а наще управляват и пак на дъното

41

до 39 от АзГ

преди 4 години

Ако имате германско гражданство, естествено.

40

до 39 от АзГ

преди 4 години

Да, така е, затова на 26.5. да гласуваме за АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ, а не само да се оплакваме по форумите !!!

39

Анонимен

преди 4 години

Ше псуват и Меркел след години както псуват Хитлер все още

38

Анонимен

преди 4 години

С теа Милиарди евра можеха да си изчистят Педофилията от Католическите домове , всеки ден Скандали как малтретирали Служители на Църквата малки деца по Медиите им

37

Анонимен

преди 4 години

"Трябва да обмислим и да подходим с всички мерки, за да защитим момичетата от контрола на родителите", каза християндемократката-----Християнски ценности...И в България така доста момичета са изпуснати от контрол и са вече леки жени, които за нищо не стават освен да разнасят със себе си една торба венерически болести и да разправят колко било яко да си модерна проевропейска феминистка която няма проблем да спи с много мъже, защото тя иска да е "независима жена" и "само един мъж" е заробващо.

36

Анонимен

преди 4 години

Меркел нищожи не само собствения си народ ами и нас всички Европейци в Германия

35

С други думи, това

преди 4 години

обяснява факта, че в някои европейски държави има тежнения да бъдат обявени за законни кръвосмесителните връзки.Направете си извода какви обременени деца ще се раждат занапред в ЕС и те ще са повече от нормалните деца, защото днешните европейци са като нас - създават по 1-2 деца, а онези спазват обичая, според който жената е длъжна да ражда всяка година и ако не го прави, се счита, че вече е застаряла и съпругът й започва да я пренебрегва.Питайте наши лекари, които са работили в арабски страни

34

Анонимен

преди 4 години

Ако Европа не бомбардираше мирни граждани в Сирия, никой не би тръгнал да се преселва . Не стига това, но на бежанците заплатите ако им се позволи да работят са много по- ниски от тези на германец. Така умишлени се държат хората на социални, колкото по - зависими толкова по- голям контрол над тях има държавата.