8

ККК

преди 4 години

Разиграват си коня черните кожи защото няма бой бе, я тия дето ги хванаха в Румъния им строшете ръцете и краката, инвалиди да станат и всеки следващ, сринете им къщите, ама как да посегнеш на електората?

7

Анонимен

преди 4 години

Нека не забравяме най-важното, което е че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай. Това котило шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка е време да се разтури. Едва тогава ще има истински спад на престъпленията, до тогава само лъжи.

6

Анонимен

преди 4 години

"Значи стотици хора се занимават само с тази престъпна дейност."------------------------И всички те са абсолютно неизвестни на полицията.Като онзи, дето си пуснал брада и турил шапка.

5

Анонимен

преди 4 години

За 130 дена, 343 телефонни измами са регистрирани.А колко от тях са разкрити?Какво върши полицията? А, да!МВР провежда активна превантивна кампания как хората да се предпазят от този вид измама.

4

Читател

преди 4 години

Ако средно по 8 милиона на година се изкарват от подобни измами, то това е повече от годишния бюджет на доста български общини. С такова акумулиране на средства на измамниците им трябва швейцарски счетоводител. Значи стотици хора се занимават само с тази престъпна дейност.

3

град козлодуй

преди 4 години

ИЗНАГЛЯЯ ТИЯ РОМИ ЕЙ МНОГО НАРОД СЬСИПАХА ДО ГРОБ ДА ЛЕЖАТ ИМ Е МАЛКО

2

Анонимен

преди 4 години

Не измреха ли тия балъци...

1

Анонимен

преди 4 години

Я, кажете как са разпределени тези 22 милиона лева. За кого по колко???