20

2 мил. лева ОАК!

преди 4 години

"Това е най добрата стратегия, която сме имали. Тя обхваща всички деца и е насочена към тяхното благосъстояние, не само тези в риск", коментира Георги Богданов от "Национална мрежа за децата"

19

Лъжите на Шабани

преди 4 години

1. Извеждат. 2. Намираш адвокат, 400 лева за дело; 3. Дело районен съд 4 дело Окръжен (обжалване) 2.2 - две нива административно обжалване ако искаш, още 400 лева. - ЕДНО ИЗВЕЖДАНЕ Е 2000 лева за адвокати. Някой работят безплатно, не вси... каза Шабани. Тя ...., и припомни, че дете може да бъде изведено от семейството само със съдебно решение, валидиращо решенията на социалните служби.https://capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2019/05/17/3906609_istanbulskata_strategiia_za_deteto

18

Панагюрище

преди 4 години

Не ти вярвам е!!!!!!

17

Шопо

преди 4 години

НЕ Преработена !!! ОТКАЖЕТЕ се от нея !!!Не затривайте България !!!

16

Анонимен

преди 4 години

Нека да има стратегия, но спрете да преписвате чуждите стратегии срещу пари! От това преписване на нашите двойкаджии съсипваме държавата!

15

Анонимен

преди 4 години

A otkade kupihte dete...?! Ili pak nezakonno proizvodstvo kato na elena ioncheva?

14

Boto

преди 4 години

Абе то стратегия за детето няма ама щото сме взели пари от тук от там по няколко програми и сътрудничества с Норвегия си променихме тихомълком закона за детето за да заложим там спорните текстове. И сега да всички викаме, че няма да променяме стратегията щото ние скрихме промените другаде. И след 2 месеца като некой ни хване ние не сме лъгали щото стратегията не е пипане. Браво на умниците пак го измислиха как да ни излъжат

13

Юристът

преди 4 години

Вижте какво пише в приетите на тъмно промени в Закона за закрила на детето: "Реинтеграция е процес на трайно връщане на детето от настаняване извън семейството по по чл. 4, ал. 1, т.2, 4 и 5 в биологичното семейство или осиновяването му." Значи понятието за реинтеграция на дете в риск вече включва и неговото ОСИНОВЯВАНЕ!!! Това се вписва добре с либерализирания режим за осиновяване на български деца от чужденци.

12

Анонимен

преди 4 години

Еми няма да има той Бойко тъй управлява днес десет човека протестират за едно утре трима за друго и ние вкарваме и изкарваме закони до откат.Да ама Борисов така предава избирателите си те не са го качили да защитава интереса на пет платени бастуна дето после цял ден тролят по форумите а на тях.

11

Лъжлив Петко(в)

преди 4 години

Спокойно! Ще я оттеглим временно и като се отклони общественото внимание ще я приемем! Грантовете от Норвегия вече са взети и даже похарчени!

10

Анонимен

преди 4 години

До ПравославенМисля си, че хегемонът и неговите джендърски стратегии не са вечни.Православието е вечно. И нашето православно единство.

9

Анонимен

преди 4 години

Лъжат ви, че стратегия за детето няма и, че ще се води дебат!Дебат - празно дрънкане на неуки и платени експерти.А през това време - тихо и пълзящо-постепено въвеждане на стратегията.Сефте комендантски!

8

Анонимен

преди 4 години

"Широко обществено осъждане" е една вярна грешка.

7

Как

преди 4 години

така? Нали премиерът заяви, че такава стратегия няма, а се оказва, че е оттеглена! Последно кое?

6

Анонимен

преди 4 години

Някой ще го попита ли за МРЗ? Защо е най- ниската в ЕС и какво смята да предприеме, без да лавира и без да отклонява въпроса към СРЗ

5

Анонимен

преди 4 години

Щяло да имама дебат т.е. ще убеждават народа колко худава е стратегията.

4

Мислеща

преди 4 години

Да! Стратегия няма и тя повече не ви е нужна, защото всичко вече прокарахте и то през задния вход. За съжаление хората не се усетиха на време и промените са факт. Всички управляващи сте алчни и некадърни ***!

3

цитат

преди 4 години

"...дали ще бъде добре за насако всеки от насотдели време, поне час...да хванесопа в ръкатаи да строши на поне някой самозабравил се чиновникГЛАВАТА..."

2

Анонимен

преди 4 години

Glasuvaite za dps, s sharvarite i ezika na maikite ot dps urush v eu parlamenta!

1

Православен

преди 4 години

Не знам как се гледа в огледало като знае какво въвежда и какви последствия ще има за българските деца. Не знам българските политици как спят през нощта или са на някакви тежки наркотици повечето!