86

към лададжията

преди 5 години

Точно вчера видях съвсем нова Лада, Гранда или Гранада нещо беше?? Лошо за феновете е, че е съвсем сегашен модел на хечбек, прилича на корейска кола отпреди 10-на години и предполагам е пълна с електрониката на Бош. Лично за мен това не е никаква Лада, с пословичната простота на обслужването и достъпна цена, а бутиков и рядък модел

85

Команиз патерот

преди 5 години

Най-добрата кола е руцката Лада.Руските учени никога няма да й сложат автопилот.Жалко, че народа толкова затъпя и не иска вече да купува Лада.

84

Секир Тесларов

преди 5 години

Тези от Тесла да спрат да крадат технологиии от Сухой

83

х

преди 5 години

Не мога да си обясня, не може ли да се направи една токова кола обикновенна и проста, кому са нужни тия тъпоти, който не може да кара и му трябва автопилот, значи не е за пътищата !!

82

нотариално заверено

преди 5 години

Да търсиш отговорност от автопилот е точно толкова разумно , колкото да ""пришиеш"" застраховка ГО към автомобила....хм..л

81

Анонимен

преди 5 години

До СкептиченТова го никоя правораздавателна система в света ...

80

Анонимен

преди 5 години

За кой ли път аз, признавам пред че не мога да карам сам.Безброй мили ... от мили безчет че на учил тоя бот.Секунди наред аз не мога да спра своя автопилот!Защо повярвах, на Мъск като на малко дете.Защо не избягах, защо повярвах.Но накрая успях .... в една стена се спрях!

79

Скептичен

преди 5 години

Аз съм ЗА използването на коли с автопилоти, но когато стане инцидент годинките в затвора да се пишат на собственика на автомобила и на Мъска, независимо кой е виновника за катастрофата, ако е между два автономни автомобила тогава да го поема двоен(затвора)

78

Анонимен

преди 5 години

До мани бегайДоста по-добре е от обикновения Круизконтрил... А не се знае - може би след 5 години ще е същата боза, може би ще имаме автономни коли. Аз лично искам кола, която може д си намери сама парко място, или направо да отиде на 10мкилометр и да се паркир някъде безплатни, след което да се върне, като я призова.И исти ата е, че тази "фантазия" не изглежда толкова непоатижама, през 2019-а.

77

Анонимен

преди 5 години

Добре де Не може да искате автопилота да е перфектен.Предизвикал е най много 5 птп-та А е предотвратил сигурно 3000Няма нищо перфектно и затова трябва да има някой в колатаНе може да си на 5 ракии и да си мислиш че си безсмъртен с автопилот, който разчита на лентите на пътя и ако не е сигурен се изключва

76

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам критиките към Tesla, за 9 години са се случили едва 2 инцидента с автопилот. Всеки ден стават хиляди птп-та с нормални автомобили (много от тях фатални).

75

Мани бегай

преди 5 години

Не ги разбирам хората които искат автопилот, като те мързи да караш вземи си шофьор или се вози с рейса. Какъв е смисъла от автопилот върху който трябва да си концентриран постоянно, това е все едно да си го замотам с тиксо за волана и да гледам как кара. Пълна безсмислица.

74

Хахахахахаха

преди 5 години

Правото на избор е неотменимо лично право!Днес самоубийците могат да избират между Боинг и Тесла :)

73

SOL

преди 5 години

Автопилотът е пуснат и всеки сам преценява дали да го ползва. При условие, че има хиляди предопрежедение, че не трява да се разчита на него. Отговорността не персонална. Всеки сам прецеянва. Заставаш пред кола и колата те блъска, кой е виновен, колата или шофьора в тази кола? Автопилотът може единствено да се ползва, когато ръцете ти са на волана, но има хитерци, които измислят и заблуждаващи системата устройства!

72

SOL

преди 5 години

Хайде, не преувеличавай. Не живееш само ти там. Сигурно от Флорида не си мърдал!

71

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде!

70

Анонимен

преди 5 години

А защо не, петролното лоби, да не е убило шофьора? За пореден път...

69

Статистик

преди 5 години

Автопилота на Тесла е по-безопасен от средностатистическия *** по пътищата.

68

Шокиран гражданин

преди 5 години

Шокиран съм! Човек е загинал при автомобилна катастрофа!!

67

1

преди 5 години

Това е естествен подбор в действие!