195

тя

преди 4 години

Правилно ! Срещу кого се бори НАТО , като няма друг военен съюз , който да му противостои !

194

!

преди 4 години

Психо профил на десния либерал: Гонят ме, мамо, руснаци

193

Анонимен

преди 4 години

До срам"Много компромиси направи..."=====Компромиси се правят, когато имаш идеи. А той нямаше! Той просто искаше да е във властта и затова говореше (и говори) неща, кпито се харесват на хората, но прави онова, което ще му помогне да се настани във властта!Впрочем, това се отнася и за останалите ни "политици"! Девиза им е "Всичко в името на властта"!

192

Анонимен

преди 4 години

Подигравайте му се на Волен, него го боли.... маяка.Осигурил е пра-пара-правнуците си. Вие си пишет.е, ако си нямата друга работа

191

срам

преди 4 години

Бай Волене, с участието си във властта като партньор на ГЕРБ ме изгуби като гласоподавател. Много компромиси направи, но времето на истината вече дойде. Няма да ти е мъчно, нали?

190

Анонимен

преди 4 години

Може да изглежда ***, луд и *** ама няма и как да е иначе при условие че 85% от българопитеците са такива.

189

Анонимен

преди 4 години

Стига сте му давали трибуна.... Виждате, че човека не е добре.... За жалост има и други, които са още по-зле и гласуват за него...

188

ххъ

преди 4 години

Е като на патрЕотитИ не им харесва ЕС що се натискат за евродепутати със заплати в евро,а не се кандидатират за Думата поне официално да си вземат заплатите в рубли .

187

Новият Соломон!

преди 4 години

Като вижда, че са ни навр..ели в устата на западните акули, защо още поддържа правителството на прод..ажника Боко? Това са те, днешните патриоти, душа дават, но не свойта душа, а душата на народа!? И този забрави миналото си!

186

марш в Сибир

преди 4 години

НАТО е ненужно-каза военния експерт ,който е дезертирал от БА и не е полагал клетва за вярност към Родината и не е ходил в казарма.

185

OFF News

преди 4 години

Волен Сидеров беше един от първите след десети ноември които скандираха и натискаха за НАТО и ЕС. Плюеше *** и комунизмът.Дори написа ,,Завръщането на Бумеранга''.Открито говореше и се произнасяше по ,,Оня Въпрос'',и накрая какво се оказа А? Че е говорил години наред празни бул-шити.Никой не му вярва на тоя вече.Всъщност никой вече не вярва на БГ-пилитиците.Сори, но това е истината.

184

Додо

преди 4 години

Волен Сидероев не е никакъв "националист", а подлoга, която ляга на който й плати.

183

Българин

преди 4 години

До българкаАми ти ,дропло ,поздрави другаря Борисов ,комуниста , дето комунистите го назначиха ! Борисов ,който съжалява за Истамбулската конвенция ,който пръв разреши в България като кмет ,гей паради .

182

Пояснение:

преди 4 години

Чанев- имам предвид Чане. Печатна грешка.

181

Анонимен

преди 4 години

Що не съберат Сидеров и психоаналитика на Чанев? Има нещо между тях.Ще се получи искра, мисля.

180

смок

преди 4 години

До Анонимен 201Ако отговорът е да, то трябва да се гласува за Волен!

179

Анонимен

преди 4 години

Искате ли синът Ви да доведе мъж за снаха?

178

атакист

преди 4 години

Единствено Волен Сидеров се противопостави на Истанбулската конвенция.Ако сте бедни,ще Ви вземат детето и ще го да дадатна хомо-сексуална двойка,която ще получава 1 000 лева на месец.Според мен по-добре е тези пари да се дадат на майката и бащата,та да си гледат добре децата

177

Кфк

преди 4 години

Перхидроления явно е в абстиненция.....липсва му бело, ама спряха кранчето на руското бЕло..

176

Анонимен

преди 4 години

Някой дава много пари,за да пречи на Волен Сидеров.Каракачанов и Валери Семеонов тотално забравиха идеите си.