90

Анонимен

преди 4 години

Барети, марети и кубети - всичко е хрус-хрус в тая държавица!

89

Observer

преди 4 години

Е, нема такава държава! Заради една муха, тъпите ръководители извадиха топ! В Костенец има толкова сили на реда, че се прескачат, настъпвайки се по опашките! Срам и позор! Похарчиха милиони за пушилката, която вдигнаха! С една десета от наличния там състав щяха дя го заловят, но се иска акъл! А този *** килъра, сигурно отдавна се е омел от там. Ако има още застрашени, то те ще са застрашени и след година, когато се върне.

88

Adam

преди 4 години

Мале как отвлекоха вниманието от корупцията и артекс на селините:)

87

..

преди 4 години

"килърът Чане още жертви"...Като видя такова заглавие, дето Сашето сам не може да обясни какво значи, знам, че Сашето пак е писал статии дрогиран.

86

Пешо-алармата

преди 4 години

Съседът в блока ме заплаши да ме нареже с бензинова резачка, защото му направих забележка за 50 кубика дърва които складира всяка година пред блока, които всяка събота и неделя си реже, а дежурния полицай спря случая. Явно ненормалните и откачалките управляват страната. Няма да станем европейци поне още 100 години. Надеждата ми е България да се обезлеси по-бързо за да спре това обгазяване през зимата, да можем да дишаме чист въздух, а през лятото да има тишина през почивните дни, а не вой на рез

85

Щерю

преди 4 години

Клуб НЛО - Мале Страх...

84

Анонимен

преди 4 години

Бати гадния тоя уе! Грам Ал дщжрачед си щит му помагАл.

83

Ddd

преди 4 години

Този сигурно отдавна е напуснал града а

82

МееВееРеее

преди 4 години

Щом родната полюция е стигнала до там, че да се бара по Специалните си части, значи положението е сериозно.Дори показаха хеликоптер да се включва в издирването, в случай че беглецът се е скрил зад някой облак.

81

сминдух енд чесън

преди 4 години

При такова присъствие ,естествено ще се покрие.По скоро ситуацията трябва да се успокои,все някой ще го издаде.По лесно е да се изчака ,все ще се издаде

80

Анонимен

преди 4 години

Зайков избягал от затвора за да убие роднините си с които живял и се познавал от дете след като предполагаемо ги навестил и се крил,че никой не го забелязал как се появил как издирван по тези краища и въобще из страната,което е голяма загатка как така се отклонил от затвора при множеството проверки включително и вечерна проверка на която се четат имената по ред и всеки се явява пред проверяващия за потвърждение,че е той,а не някой друг.

79

На съда всичко е ясн

преди 4 години

Трудно е да се каже за сега МВР да кажат що милиционери застреляха комшията му братовчед Валентин Петров.

78

Анонимен

преди 4 години

За един човек цяла армия изпратиха да го търси и нищо! Този ги направи на маймуни всичките!

77

презумпция

преди 4 години

Абе, тоя доказано ли е убил някого? За втория убит дори и не питам.А, хването го и докажете ,че той е убиеца пък тогава го кръщавайте "килър"! Намерени ли са оръжията и доказано ли е че той ги е ползвал и особено за цел - убийство? Нещо ДНК, нещо свидетели, нещо неопровержими доказателства има ли ?Или и тоя ще се самозастрела с ловна пушка със заглушител в гърба, като ония Рамбо зимъска ? Ами ако тоя се крие именно защото знае че ще го нарочите и чака да се намери изтинския убиец ?!

76

Анонимен

преди 4 години

~ееее няма такава смешка седмица не може държавата да хване един ***

75

прост човек

преди 4 години

Идин селски бек 1 седмица не могат да хванат,,МВР са зле,какво остава за военните там сигурно е леш......Закривай...

74

Totenkopf

преди 4 години

Ще ликвидира и другите любовници на жена си. Тоя направо ги направи всичките жалки.

73

Wlado

преди 4 години

Като гледам, какви са ни полицайчетата...уредени по семейна линия в Мвр, трудно ще се справят с този убиец....Ами дано не се случи в няколко части на България едновременно да има такива престъпления, че ще стане страшно...

72

Анонимен

преди 4 години

А онзи избягалия от Софийския затвор къде е? Цялата мафия е подгонила официално Чане войвода, тръгнал със самоделна ловна пушка, вероятно преработена от въздушна. Цялото МВР, барети, марети и какво ли още не, и пак нищо вече цяла седмица. Тоя ми горовир за периметър, а си мисли сигурно за диаметър.

71

МВР

преди 4 години

Незнам защо си представям нещо средно между Луи Дьо Фюнес и Бени Хил