76

баба Цоцолана

преди 4 години

Драги ми смехурковци ,видяхте ли колко струва боколандия? всичко върви на самотек и нищо не може да спре да се търкаляме като снежни топки към гибелта си благодарение на разни некадърници от преди 89г дето тогава за нищо не ставаха,а сега решиха че могат държава да управляват!

75

Анонимен

преди 4 години

Главсекът на МВР: Ще си тръгнем от Костенец само при решен случай Ами хайде де цал месец ни продънихте ушите с тоя ваш случай! То тоя дето го търсите досега сигурно три пъти обиколи земята а вие още се бутате по храските в костенец.

74

Анонимен

преди 4 години

На него му е лесно.Нали той си спи при жената. Другите пък, предполагам взимат нещо като командировъчни или овертайм.Всичко точно значи.Да му мислят заподозреният и мирните граждани наоколо.

73

Анонимен

преди 4 години

"Ще си тръгнем от Костенец, само когато случаят приключи"Поредното доказателство, че сте там само за присъствие.

72

Гост

преди 4 години

Вместо снимка на този дебел милиционер вземете да пуснете снимка на издирваното лице. Може пък и някой да го види някъде.

71

хайде

преди 4 години

ще си тръгнете посрани, каквито сте отишли там. От около 30 години липсва системна превенция на престъпленията.(т.е. не липсва подкрепа за престъпниците, разбирате ли?)

70

Ниманд

преди 4 години

Е поне знаете че ще сте в Костенец до пенсия :)

69

Анонимен

преди 4 години

moe da kara kurs po sinhronno pluvane...ma policaite dali mogat da pluvat...

68

malart

преди 4 години

До Народната милиция - Зайков може да си е пуснал брада и да е с качулка. Така де - да се е променил само и само да прави сечено на милиционерите

67

Eha

преди 4 години

Ако беше ограбил банка или някоя лафка, щяхо да го заловят на секундата....но тука става въпрос за обикновени хора

66

ДА

преди 4 години

Ше умра от смех!Все едно търсят Обама!Милиционери!Като ги слушам-такъв страх всяват в населението там,че ми иде ....Горките хора,а те чакат родната милиция да ги пази!

65

Плакати

преди 4 години

Стоян Зайков не е заек та да избяга!Стоян Зайков - заек в вълча кожа!Стоян Зайков - мерило за ефикасността на службите!Стоян Зайков - ще гласува за който го хване!

64

хаха

преди 4 години

Абе глав.секретарю бе то един Чане в Костенец ви се опъна и ви направи смешни, а недай се Боже се появи подобен индивид в София, Пловдив, Варна,Бургас, Плевен, Ст.Загори или някъде другаде... Питам тогава кво прайм?

63

бай Х

преди 4 години

МВР да не се мeсти в костенец

62

НОМЕР2

преди 4 години

Само да внимават, че при такива акции се стрелят помежду си! Да видим дали полицията ще даде жертви! Оня ден са хвърляли бомби?! Може би е време и за ГРАНОМЕТИ!

61

НОМЕР2

преди 4 години

До HeinrichHimmler Защо полу?

60

iceblast88

преди 4 години

За всеки ден в които не е открит беглеца да се реже по 10% от бюджета на МВР. Това ще мотивира тлъстаците да се размърдат и да почнат да си вършат работата. Когато протестираха за пари бяха много активни, а сега в този цирк Балкански нещо много ги мързи да се мръднат. Като не работят да стоят гладни. Следващия месец заплатите на всички участници в тази акция трябва да са 0 лева и 0 стотинки = на работата която вършат. Да слухтят по казината са богове, ама когато трябва да си заработят заплатите?

59

Тиквени семки

преди 4 години

А някое грандоманско име за "операцията по залавянето " на извънредно опасния СТРАХЛИВ И АСОЦИАЛЕН престъпник Заякой няма ло да измислите ? А заподозрените с брада и мустаци проверявате ли ? Ами у тях на диванчето погледнахте ли ? Да не се окаже самоубит в някой храст с 5-6 куршума в главата ?

58

Анонимус

преди 4 години

Чужденец ако види тази операция ще си помисли че се бият с ал кайда,егати и операцията. В белите държави,тези неща се правят тихомълком ,оня докато се усети го щракват с белезниците,а нашта полиция идват организирани с екипи и бронетранспортьори,ще го намерят само ако той се предаде. ПАРОДИЯ !

57

Анонимен

преди 4 години

МВР-Пикчърс!!!Отначало вършеше работа и замаскирваше донякъде некъдърността на Органа,но освен тежки финансови последствия за добре режисираните,но изпразнени от съдържание и смисъл постановки от селски вечеринки,резултатите са меко казано трагични.Друго обаче от неподготвени хора и такива със съмнително минало и морал,не може да се очаква!