9

Анонимен

преди 5 години

След срещата на Цацаров с Президента се активира,а Радев за пореден път защити Българските интереси, ка може парите спечелени в България да отиват при крадливите офшорки.

8

Анонимен

преди 5 години

Тази очиларка неистово брани к..радците от герп , сигурно и тя е е спретанала някоя офшорна фирмичка Цвинокио да и превежда пари заради заслугите към м..афията им

7

До 8

преди 5 години

Начини има. Единият е проследяване на транзакциите към офшорките. Вторият се нарича "Досиетата от рая", ако помниш!

6

бай ганю

преди 5 години

някой запознат може ли да каже как се изземва информация от офшорка?цацаров още не ни е казал как това може да се случи но иначе си говори по инерция ей така за да се запълват новините

5

Анонимен

преди 5 години

"До 2. А бе, глу.пак, къде го видя този грабеж и тези проценти като нищо още не е прието. Наистина аман от манипулатори в медиите и сайтовете."Видях го в алчните очи на гербавите крадци, твоите господари и работодатели.

4

Реалист

преди 5 години

И как ще излязат банкови сметки, и то в офшорки, като има банкова тайна. Никоя банка няма да разкрие имена и сметки на свои клиенти.

3

Анонимен

преди 5 години

До 2. А бе, глу.пак, къде го видя този грабеж и тези проценти като нищо още не е прието. Наистина аман от манипулатори в медиите и сайтовете.

2

Изнервен

преди 5 години

Много добре казано за медиите. Те са едни от най-големите виновници за омаскаряването и манипулирането. Защото се хващат за всяка фалшива новина и раздухват и най-малкия проблем и го превръщат в скандал.

1

Валери

преди 5 години

А защо само на властта? Други не могат ли да имат нерегламентирани сметки и имоти?