143

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Там престъпниците не оцеляват. Нулева престъпност!!! Познай защо? Има много сериозен КЛАН ОКУЛТИСТИ. За да бъдеш част от тях трябва да пренесеш жертва - дете!НЯМА МАЙТАП. НЯМА ИЗМАМА.ТАМ В ШВЕЦАРИЯ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ "ЧИСТЯТ ***". НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ НАМЕРИ. Управляват зли и богати хора.Освен това знаят по няколко езика. Разбирай, говорят няколко езика и то много добре. Все едно филма "АДВОКАТ НА ДЯВОЛА". В техния случей: "БАНКЕР НА ДЯВОЛА".Там не търпят крадци като ТИКВУН, П-Е-Е-Е-ЕВСКи

142

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Само, че там не минават: - телефоните измами (точно за 30 минути си в панделата, хората имат софтуер, който следи всички и всеки до най-малката подробност) - кражби на дребно (буквално като те хванат и разберат, че си някакъв известен джепчия с богат опит изчезваш. да убиват те. не си играят. имат хора и за тази работа.) - имотни измами (посмъртно не може да стане. тяхната агенция по вписванията не е с сгрешени данни в базата им. камо ли швейц. търговски регистър да не работи три месеца

141

инж

преди 4 години

Инженер съм с 10 години опит като конструктор по международни проекти, кандидатствал съм много пъти в Швейцария, но любезно ми отказват хехехе Като видят България и български университет не им се рискува изглежда. Идеята ми е, че работа има там, но не е лесно да започнеш освен ако не си голяма работа. Обикновенна работа и нископлатена работа няма пък смисъл защото е екстремно скъпо както писа Бай Туй

140

Бай тУЙ

преди 4 години

Най ми е хубаво да гледам швейцарците петък и събота, как се изселват в немско, за да пазаруват. Пълнят багажниците с какво ли не, но най-вече с храна за цяла седмица. И така до другата седмица. Та направете си сметката, колко е хубаво в Швейцария да живееш. Всичко е мноооого скъпо! Има професии, които са добре платени и, ако ги работиш ще си добре. Масово обаче хората не издържат на тези цени. За да живееш що годе нормално в тази държава, трябва да вземаш минимум 8000 франка.

139

дедо Ташунко

преди 4 години

До номер 143. Съгласен съм с теб, колега. Макар, че 5000 евро в Швейцария нищо не са. Ако живееш в едностаен и ядеш по веднъж на ден, могат да стигнат.

138

Анонимен

преди 4 години

До дедо ТашункоИли деца на капиталисти и демократи по 5 хиляид евро заплата

137

дедо Ташунко

преди 4 години

Аванти пополи (напред народе) към Швейцария! Кеф ти да се разбираш на немски, на френски, на италиански или английски. Ноу проблем! За двустайно жилище плащаш 3 хиляди топло, за колата още 1 хилядарка, за детска градина - пак толкова, за ядене на 4 членно семекство още 2 хиляди. Чисто и красиво до безобразие. Шансове да оцелеят имат само доктори, програмисти и деца на бивши комунисти, откраднали много пари! Хора, опитайте, ще успеете! В най-просто село кв.м. жил. площ- от 10 хил. фр. нагоре.

136

Анонимен

преди 4 години

Едно време казвахме, че "България е Швейцария на Балканите"Сега, като допуснат тия ... с българските паспорти, де, ще стане "Швейцария е България на Алпите". :)

135

Анонимен

преди 4 години

айде стига си го въртял тоя Мюнхен като грамофонна плоча, не си единствения живял в Швейцария, има производства и високотехнологични фирми извън големите градове и хората си живеят по селата и си пътуват дотам без проблем. Иначе за ниското качество на живот съм съгласен.

134

Мюнхен

преди 4 години

Другото нещо е, че в Швайц не е за млади хора. Няма нощен живот, няма купони, заведенията работят до 21-22 часа и затварят. След 20 часа в Цюрих по улиците не се вижда жив човек. Пълно мъртвило. А в по-малките населени места дори е още по-трагично положението. Иначе е чисто, подредено и уредено всичко, но е някак стерилно, като в болница и е няма тръпката за нищо. Далаверата там е да си доктор, банков служител, инженер да вземаш голяма заплата и да я харчиш другаде! Иначе не си заслужава!

133

Мюнхен

преди 4 години

Цените в Швайц са просто убийствени! А в Цюрих са фантастично високи дори и за самата държава. Живея в Мюнхен. Преди години си намерих работа в Цюрих. Средно платена за бранша. Отидох да подпиша с работодателя, който щеше да ми съдейства за намирането на квартира. На място се запознах за какви цени става на въпрос. Горе-долу заплатата щеше да ми стига да си платя жилището и другите разходи. Отказах се. В Мюнхен е също ужасно скъпо, но поне нещо на края на месеца остава и се спестява.

132

тя

преди 4 години

Голям праз !

131

Стоянов

преди 4 години

Пост 13:-Стоянов "Ако плащат като за втора ръка работници (като и ще е) , никой няма да устиска. Прекалено е скъпо всичко в Швейцария, даже нереално скъпо!"Пост 15:-селЯнин "Кат е толко скъпо оти са толкоз богати тия швейцарци бре?"Отговор къъм селянина:Защото на тях им плащат като на Швейцарци, а на теб ще ти плащат като на *** , сега разбра ли ме?

130

Анонимен

преди 4 години

vai, izpusnaha shfescarcite...sha im izbiagat v romania i bulgaria...

129

Анонимен

преди 4 години

чакат ви там , и само кравари търсят да пасът Швейцарските крави после щели шоколад Милка да правят..............................смешници

128

Щирлиц

преди 4 години

Г.у.р.б.е.т.ч.и.я.т.а къде го скрийте,той със голям стаж на запад,пък е не му триете глу.пос.тите.

127

До St Gallen

преди 4 години

Говорим за хранителни стоки и услуги... наемите са отделна тема. Може би в малките градове на Швейцария не е като в Цюрих, както и в малките градове на Германия не е като в Мюнхен.

126

St Gallen

преди 4 години

До Гришо: Не те знам, приятел, колко си живял в Цюрих и Мюнхен, но мога да ти кажа, че разликата в цените на наемите е, меко казано, спорна! Виж за другите цени - на хранителни стоки и т.н., да, голяма е!

125

Анонимен

преди 4 години

ДО ДЯДО ОТ СЕЛО Остроумен си като остроъгълен тъпоъгълник

124

sperko

преди 4 години

Не обръщайте внимание на "Гошу". Той е ***, чията цел е да всява смут и да предизвиква разпри във форума. Преди използваше името "Сидни, Ав$тралия" или нещо такова. Най-вероятно се крие и зад други "личности". Оставяйте такива персонажи да замрат, и не им се хващайте на простотията в никакъв случай. Пожелавам здраве и успех на всички българи!