13

Анонимен

преди 5 години

Еръх на тъпотията е да се търси бг враг номер едно в Турция. Политиците са врагове на народа си по принцип. Ако се биеха политици с политици, а не народ срещу народ, светът щеше да е прочистен.

12

До 12,13,14

преди 5 години

Що си мислиш, че като напишеш една простотия 100 пъти, тя.ще стане истина? А иначе, турците са си хора като нас, със същите.проблеми. В Турция не ни смятат за върховни душмани, напротив, отношението към нас е като към комшии, т.е. по-скоро добронамерено. Затова стига с тази омраза!

11

Анонимен

преди 5 години

До ТракиецНяма карма, това е тъ.потия, но иначе съм съгласен, че турците имат да си плащат за зверствата. И въпреки всичко, когато турците са се били срещу българи, сърби и гърци ( БАЛКАНСКАТА война) , български войници са проявявали човещина към турци като са им давали вода. Въпреки несгодите и макар и да са ми НЕПРИЯТНИ турците, и защото са врагове номер 1 на България, Сърбия и Гърция, въпреки това НЕ злорадствам, ако нещо се случи беда на турците или на семействата им.

10

Анонимен

преди 5 години

До ТракиецНяма карма, това е тъ.потия, но иначе съм съгласен, че турците имат да си плащат за зверствата. И въпреки всичко, когато турците са се били срещу българи, сърби и гърци ( Междусъюзническата война) , български войници са проявявали човещина към турци като са им давали вода. Въпреки несгодите и макар и да са ми НЕПРИЯТНИ турците, и защото са врагове номер 1 на България, Сърбия и Гърция, въпреки това НЕ злорадствам, ако нещо се случи беда на турците или на семействата им.

9

Анонимен

преди 5 години

До ТракиецНямя карма, това е тъ.потия, но иначе съм съгласен, че турците имат да си плащат за зверствата. И въпркеи всичко, когато турците са се били срещу българи, сърби и гърци ( Междусъюзническата война) , български войници са проявявали човещина към турци като са им давали вода. Въпреки несгодите и въпреки това, че не храесвам турците, и ги считам за врагове номер 1 на България, Сърбия и Гърция, въпреки това НЕ злорадствам, ако нещо се случи беда на турците или на семействата им.

8

Анонимен

преди 5 години

" Свлачище в Турция отнесе 53 сгради и джамия "Друг път свлачището да отнесе по 53 джамии, така иначе джамиите са отвратително грозни и ненужни.

7

Тракиец

преди 5 години

Това нас какво ни грее като информация? Въпреки, че Турция кармично има какво да изкупува като грехове.. Ама много, също и Щатите имат да изкупуват..

6

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияAmna godumun sarhosu ananin aminda senin allah,turk makamlari bu hainin ip adresini bulsun ve icabina bakilsin turk dusmani

5

Анонимен

преди 5 години

Не си правете пиар с човешко нещастие.Болеста няма национална принадлежност. Срамно е, да се радвате

4

Анонимен

преди 5 години

За момент прочетох 53 джамии и ми стана приятно.....после си разбрах грешката.....

3

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА

2

привет от Германия

преди 5 години

Къде е бил аллах да спаси поне джамията ?!Аллах вече е много възрастен и не реагира бързо на събитията ! Трябва да го пенсионираме !

1

Анонимен

преди 5 години

Good