14

Анонимен

преди 4 години

мога да се хвана на бас че някой ако излезе и да каже че ще върне диалога с руснаците и ще се помирят ще спечели изборите , стига да не го ликвидират след това

13

,.,.,

преди 4 години

Политиката в "цивилизования" свят стана пълен цирк, ред е на рокаджиите.А народите ги забаламосват с холувудскоболивудски глупотии.

12

Анонимен

преди 4 години

"Отиваме в парламента, за да разрушим старата политика и за да изградим нова политика, която ще ни донесе истинска промяна" "Парламентът се е превърнал в отровно блато, което засмуква бъдещето ни. Трябва да променим това"-----------------------Съзвучно с лозунгите на бг седесари, патриотари, умни и красиви джeндaри.

11

Анонимен

преди 4 години

Същата *** като тук. Неоспорима корелация между всички краварски подметки-режими. Едни и същи се сменят от червени в синьо, от либерали - социалисти, правят се някакви партии-бушони, които да пазят статуквото на управляващия режим, обслужващ американските интереси.

10

Анонимен

преди 4 години

тоя си е украинско гуайдо - резервен варио.ант на зеленскикраварчетата не си оставят коня в калта винаги итграят най-малко с трима кандидати за управленци

9

Анонимен

преди 4 години

рокаджията е изкарал едногодишен курс в щатите там имат пуц за национални предателинаричаше се нещ окато институт за ръководни кадри - абе американско аонсуоня ден се върна от там с инструкции и написана програма и най важното парии сега по медиите ще обясняват колко е готин и как на украинците ще им светнеабе нещо като нашите кошлукомци янетаи др дето там са видели че за нищо не стават и ги пращат да управляват в колониите- като българия украйна и др.

8

Менто

преди 4 години

Хайде, юруш, всички палячовци депутати.!.

7

мазепа

преди 4 години

То май нямаше да има Украйна, то нямаше да преживеят зимата без руски газ, то руската армия щеше да влиза в Киев за два часа, то без донбас щяли да фалират, то хунтата щеше да пада след изборите......пък немците отворили в страната 264 фабрики за последните три години и още 138 са в строеж.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Хо-хо-хо-хо..........страшна идея!!!! Верно бе, след президент-клоун остава и една от тия с голите ц.....да стане президент!!! Господи Боже, а аз си мислех, че сме най-т-ъ-п-и-т-е в еуропката!

5

..ami kavo doverie

преди 4 години

...iskate da imat horata kam pravitelstvo doshlo va vlast chrez karvav prevrat ?!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Очаквам и "Фемен" да се включат. Нещата до там са докарани, че могат и да спечелят изборите.

3

Бакърчук

преди 4 години

Вакарчук е доверено лице и *** на Порошенко, който след тоталния си провал на президентските иска да спечели парламентарните избори след няколко месеца. Затова прави партии- спътници под мотото- "новите лица". А основната му цел (на Порошенко) е да избегне правосъдието заради кражбите от украинския народ , с които увеличи многократно богатството си.

2

бай ганю

преди 4 години

зеленски къде се покри ?май го хвана шубе под светлината на прожекторите и не си беше представял че президентския пост е за корави а не за майтапчии

1

Само питам

преди 4 години

Кога украинска партия ще създаде рокаджия?