6

Анонимен

преди 5 години

Всяко заченато дете има право на живот, ако майката не го иска може да се откаже от него. В Библията много ясно е казано, че аборта е грях.

5

Анонимен

преди 5 години

Тъжно е когато виждаш как светът деградира. Но се случва. И в САЩ, и в разни европейски страни преразглеждат абортите. Какво има да им обсъждаш, тялото на жената принадлежи на жената, а не на потенциалните осеменители, които с едно минимално усилие могат да й съсипят живота, да изтрият всичките й планове и мечти и дори да я убият, защото колкото и да не ви се вярва, някои бремености приключват със смърт. Пълна гнус. И единственият избор - постоянна контрацепция. Също вредна в някои случаи.

4

Анонимен

преди 5 години

Аборта е убийство! Какво е виновно детето, че нея са я изнасилили? Да е мислила предварително къде, с кого и как ходи! Феминистките да се научат да си поемат последствията от действията!

3

Анонимен

преди 5 години

Никакъв аборт за феминистките! Да се научат да мислят предварително за последствията от действията си!

2

a bitchy gay

преди 5 години

Това е отвратителен закон. Всяка жена трябва да заслужава правото на аборт, поради каквато и да е причина. Няма никакъв смисъл от забраняването на аборта. Не всеки е годен да бъде родител и никое дете не заслужава да бъде родено за да бъде захвърлено. Да не говорим за изнасилването... трагедия са Алабама.

1

Victimized

преди 5 години

"дори да става въпрос за изнасилване или инцест"Имайки предвид, че в алабама това им е културна идентичност и се е превърнало дори и в мийм, явно имат основание да протестират. Но, ако бях по циничен щях да заключа, че тези дами просто искат да са свободни да правят секс безразборно колкото им душа иска.