25

например

преди 4 години

О, предусещам азиатската лукавост - щом Османската империя не си е платила, и Иран няма да си плати. Ето тук е грешката! Ние, българите, разпаднахме Османската империя. Претенциите ми към Турция в момента са относно неоосманизма. И ще стане на моето. Турското робство ни е напълнило с отрова и омраза. Правилно насочени, тези неча са оръжия. И те не са най-силната ми страна. Имам още по-силни неща. Например, любов и доверие, но понеже са истински, да ги получите е като джакпот в лотарията.

24

моята логика

преди 4 години

Не ми пука какво се разбират или не помежду си Британия и САЩ. За мен Иран е исторически виновен пред България и още не си е платил!

23

иран да слезе на зем

преди 4 години

Какво имам против Иран? От днешна гледна точка - нищо против. Обаче от историческа гледна точка... Откъде се пръква омразната Османска империя? От Селджуците. А Селджуците идват от Иран! Иран е омразното място, където е започнал коренът на Селджуците. Иран има исторически дълг към България! Неплатен дълг! Вие сте виновни за Османската империя! Заради вас България е грабена и ориентализирана 5 века! Вие сте виновни! Хайде сега живейте с имидж на злодеи!

22

отношението

преди 4 години

Добре. Нека е дипломация, а не война с Иран. Но това не променя отношението ми към Иран. Ако някой ми каже, че не омекна ли спрямо Иран, това би довело до война, имам отговор. Няма да им позволя на иранците да мислят за война, независимо колко справедлива им изглежда тя. Драги ми иранци! Според мен много е справедливо Турция да е 5 века под българско робство. Засега това не е така. Защо вашите желания да са по-важни от моите? Вие да не сте богове? Вие да не сте повече хора от другите народи?

21

хтр

преди 4 години

Мислите ли че Северна Корея ще се откаже от ядрения си арсенал? Ако Украйна имаше ядрено оръжие щешели Русия да посмее да я нападне? Колко време след премахването на ядрените оръжия в Корея САЩ ще я нападне?

20

За коментарите долу

преди 4 години

Да на вас работниците на Сорос все вис е привиждат призраците на комунизма.Вашата агитка ,ако я питаш,ще каже САЩ веднага да изтрелват ракетите срещу Русия.Вие сте ВРЕДНИ и ОПАСНИ за Света.С вас и вашият Гуру трябва да се постъпва като Орбан.От Русия също ви изритаха,скоро и от нас(България)!!! Жалки същества сте вие,да знаете!!!

19

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

До Анонимен 23 Работи само половината р мозък

18

Анонимен

преди 4 години

Растящата заплаха от Иран... Все едно Япония да говори за растящата заплаха от Южна Африка. Нерде Техеран, нерде Вашингтон. А, пардон - Йерусалим. Ей, не спряха тия ционистски *** да бият барабана.

17

Анонимен

преди 4 години

Гласуваш за ГЕРБ ,получаваш Пеевски и Доган.Доган подкрепя ГЕРБ защото ЕНП им отпуска пари по европрограми,за това и БСП се е отдало на концесия и неще власт.

16

БСП Ви слуша онлайн

преди 4 години

БСТВ Ви слуша онлайн: Секретарката Елена Йончева на Вашите услуги. И запомнете номер 18 да пишете на изборите (БСП). *Купуването и продаването на гласове е непрепоръчително

15

Erectus Maximus

преди 4 години

Война.

14

Анонимен

преди 4 години

Кога Русия ще спре да бъде маша във ръцете на Великобритания и ще стане самостоятелна държава

13

Анонимен

преди 4 години

Великобритания е 52 щят на САЩ

12

Анонимен

преди 4 години

Няма вечни съюзници - има вечни интереси!Ако Щатите нападнат Иран, цената на петрола ще скочи до "небето".Това ще удари по икономиката и производството на целия свят.Цената на крайния продукт и услугите ще се повишът в "пъти"!САЩ ще се превърне в петролен монополист!Демокрация?????Трътки!!!Всичко е Бизнес и Печалба!!!!

11

Ел коменданте

преди 4 години

Омразата към най-гнусната империя на злото ФАЩ е необходима като въздуха за всяко нормално човешко същество!

10

Анонимен

преди 4 години

Сороси и гербасти вашия господар САЩ умира , ще мреете и вие предатели проклети..

9

ПУБЛИЧНА ТАЙНА

преди 4 години

Кредиторите си взеха герена и ДС-то остана без стадион,за това сега са ревнали за стадион Раковски,а как и беше сервирана новината ли ? Левски изчисти дълговете за герена хахахахахамухахахахахамуууууу йок стадиооон.Нямало смисъл да се инвестира в герана хахахахахаа муууууууууууу

8

Панталей Партизанина

преди 4 години

Ситуацията наистина може да ескалира. Ето защо Русия трябва да се намеси. Ако на морския хоризон се появи черен пушек, това означава смразяващ страховит факт - Кузя идва! А всеки янки знае че когато Кузя дойде, място за прошка няма и американския флот ще предприеме курс към дъното! За да се избегне този сценарии, Тръмп трябва да отзове флота от иранското крайбрежие.

7

оцелял българин

преди 4 години

Аз ще гласувам за Сашо Нереза,ама друг път.

6

Дано има Господ

преди 4 години

Кравари,онгилизи и *** подпалиха Света от алчност.А сега,от мен едно голямо @н***тем@!