19

Анонимен

преди 4 години

До 1Ама той си е жив и здрав човека! Нали това пише и в статията...

18

Бай Иван с големия

преди 4 години

Спрете земята, искам да сляза!

17

Kuala

преди 4 години

Ако не ме лъже паметта ми тоя творец май се издигна гениално преди години като се ожени за Чичолина. И май не показваха голи в действие някъде си. Иначе друго няма известно от него. Та такива ми ти демократични времена и нрави.

16

АнонимеН

преди 4 години

ИНТЕРЕСНО Е ДАЛИ ТЕЗИ СТОКИ ПРОДАВАНИ НА ТЪРГОВЕТЕ ИМ СЕ НАЧИСЛЯВА ДДСАКО ЧОВЕК НЕ Е ФИРМА И ПРОДАВА БИ ТРЯБВАЛО ДА НЯМА ДДС!И АКО ДРУГ ЗАЕК ОТ АЛПАКА ОЦЕНЕН НА ТОЛКОВА ПАРИ НА ТОЗИ ТВОРЕЦ ЗАГИНЕ В ПОЖАР ЗНАЧИ ТОВА Е РАЗХОД-ЗАГУБА И НЯМА И ДА ПЛАТИ И ДАНЪК ПЕЧАЛБА!!:D ЗАПОЧНАЛИ НА ТЪГА ОТ 10 ХИЛЯДИ ДОЛАРА И СТИГНАЛИ ДО 91 МИЛИОНА :D ИЗПЕЧЕНИ МОШЕННИЦИ!ГРОЗЕН ЗАЕК ОТ АЛПАКА :D

15

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Честито на...печелившия купил...заека.Да ми се обади в Кривунделово,за да му дам безплатно 4-5 кила моркови...истински.Ако не ги яде...заека,ще си ги...изхрупа той.

14

Анонимен

преди 4 години

Подобни творби не трябва да се гледат от зрители в галерии,,а от лекари в психиатрични заведения. Цената за този заек свидетелства не просто за нисък вкус, а направо за подивяване на хората, имащи средства. В съвременното изкуство колкото си по-луд и се държиш като ***, толкова си по-ценен и продаван. Отврат.

13

Изкуствовед

преди 4 години

Покупката е просто префинен начин за пране на пари.Както "пенсиониралите" се американски президенти получават десетки милиони на година от изнасяне на лекции.Или дарилите своето богатство технологични милиардери на фондации създадени от самите тях (от които те взимат милиони като "гола" заплата). Лицемерието на запада е такова.

12

до 11

преди 4 години

Точно! С 91 милиона колко много гладуващи и сираци могат да се нахранят и облекат!!!

11

Анонимен

преди 4 години

В какъв несправедлив свят живеем!!! Някои умират от глад или блъскат за мизерни заплати, други дават 91 милиона за някакво тенеке!!!

10

Прости им боже!

преди 4 години

Не виждам един свестен коментар.Колкото е по *** някой ,толкова е по невъзможно да го убедите в това. Умните знаят притчата за Апелес,,Не по нагоре от обувките обущарю!" За вас се отнася многознайковци и познавачи, но надали може да го асимилирате.

9

Веско

преди 4 години

До АнонимеННе мисля сте запознат с американската данъчна система!

8

Културен

преди 4 години

Кунц е бил съпруг на Чичолина

7

Анонимен

преди 4 години

Да направим скулптура от капачки, а?Неееее, капачките ще ни трябват за кувьози...

6

Не виждам никакъв...

преди 4 години

... особен проблем в това някой, който разполага с 91,1 млн$, да ги даде за няколко килограма неръждаема стомана, оформени като надуваем заек от щанда за детски играчки в супера. Както е добре известно, неръждавейката рязко покачва цената на надуваемите зайци, кучета и пр.Да му честита на новия притежател ценната покупка!

5

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА Е САМО ЗАЕКА ЗАРИБЯВКА!!ТОЯ ИМА ОЩЕ 100 ГРОЗНИ ЖЕЛЕЗНИ ЗАЕКА И ГИ ПРОДАВА ПО 20 000$ ПАРЧЕТО :DКУПУВАЧА И ПРОДАВАЧА СА СВЪРЗАНИ ЛИЦА САМО ТАКСАТА КОЯТО ПЛАЩАТ ПО СДЕЛКАТА НО ТЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ТВЪРДА ТАКСА А НЕ ПРОЦЕНТ ОТ СДЕЛКАТА ЗА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ СУМИ!С ДВЕ ДУМИ НУЖНО Е ДА ПРОДАДЕ САМО ОЩЕ ЕДИН ГРОЗЕН ЖЕЛЕЗЕН ЗАЕК ЗА 20 000 ДОЛАРА И СИ ИЗБИВА И ТАКСАТА И Е НА ПЕЧАЛБА А ОСТАНАЛИТЕ МУ " ТВОРБИ" СТАВАТ ЧИСТА ПЕЧАЛБА!

4

АнонимеН

преди 4 години

ГРОЗЕН ЖЕЛЕЗЕН ЗАЕК ОТ АЛПАКА :D ОЦЕНЕН НА 100$ МАТЕРИАЛИ ПЛЮС ИЗРАБОТКА :DПОРЕДНАТА ИЗМАМА В СВЕТА НА ИЗКУСТВОТО!!!УГОВАРЯТ СЕ ПРОДАВАЧА И КУПУВАЧА И ТАКА БЕЗИЗВЕСТНИ ТВОРЦИ УЖ ПРОДАВАТ ТВОРБИТЕ СИ ЗА ГОЛЕМИ СУМИ!! ТАКА ОСТАНАЛИТЕ ИМ НЕКАЧЕСТВЕНИ СТОКИ СЕ ПРОДАВАТ НА ВИСОКИ ЦЕНИ !!А В БЪДЕЩЕ ТОЗИ ЗАЕК СЕ МОЛЯТ НЯКОЙ ДА ИМ ГО КУПИ И ЗА 1000 ДОЛАРА ЩЕ ПРИЕМАТ :DНЕ Е ПЪРВАТА УГОВОРЕНА СДЕЛКА С ЦЕЛ ПРАВЕНЕ НА ФАЛШИВ РЕЙТИНГ И ЛЪЖЕНЕ НА ОСТАНАЛИТЕ БАЛАМИ

3

1

преди 4 години

Значи трябва да си умрял за да се вдигне цената на създаденото от теб. Голям стимул за творците , няма що !!

2

Анонимен

преди 4 години

Това е Зайо, който превзема света.

1

Анонимен

преди 4 години

Докато има Овци, ще има и вълци!