14

Тед Бънди

преди 4 години

Гледайте за тед бънди. Не ме учуди, че е убил 40 жени, учуди ме, че жена която имаше дете от него докато е в затвора и си чака смъртното наказание, не бе затворена в психиатрия.

13

Кубрат СуШев

преди 4 години

Не са виновни затворниците, а жените които отиват да се сношават с тях. Те не са добре с главния. Пишат им писма, ходят им на свиждане, влюбват се в тези масови убийци. А сега кой е психопата ?

12

До Х

преди 4 години

Според мен трябва тебе да затворят в тези условия

11

Кубрат СуШев

преди 4 години

Място за лишаване от свобода, бе. Не те осъждат на каторга. Какви сте, бе? Като е затвор къде пише че трябва да те изтезават 24 часа? Ако питаш , трябва да са оковани в подземия в пълен мрак, бетер циклопи.

10

Анонимен

преди 4 години

Затвора не е ли за да ти ограничава свободата и екстрите??????? Или нещо бъркам??????А то какво - и затворниците искат ПРАВА????Ами......ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО!!!

9

Една добра идея

преди 4 години

Смъртно наказание за ВСИЧКИ рецидивисти,без значение от вида на престъпленията!Бая място ще се освободи в затворите.Между другото,американска е идеята.Може да се направи така:първо престъпление-леко наказание и остро предупреждение,второ-нормално наказание и евентуално кастриране при някои видове и трето-смърт.

8

x

преди 4 години

Според мен условията трябва да са:- Килия 2 на 2 метра, без прозорец- Храна 2 пъти и то най-евтината възможна- Без свиждания- Без телевизия и развлеченияТрябва да се знае, че в затвора е гадно, а не курорт.

7

Анонимен

преди 4 години

Цинизъм е дори фактът, че подобен въпрос се повдига.

6

Анонимен

преди 4 години

тея нормални ли са, убийци ше правят деца...боко ше го приеме няма съмнение ...още гласове:))))

5

Анонимен

преди 4 години

Една от идеите на затвора е затворниците да не се срещат с жени да не правят секс. За какво ни е да размножаваме рецидивисти и нтисоциални типове, това е генетично заболяване? Сложете камери и им ударете по един хубав бой, че май доста сте ги поразглезили.

4

дърт

преди 4 години

Явно за да имаш права при "демокрацията" трябва да сипрестъпник или властзаграбил!

3

Анонимен

преди 4 години

Това затвор ли е, или хотел? Какъв е смисълът от лишаването от свобода, ако затворниците могат да излизат в отпуск, да имат стаи за "усамотяване" с жени и т.н.?

2

Хм!

преди 4 години

Затворът не е бардак. Като искат секс, да се оправят помежду си!

1

Бай Ставри

преди 4 години

Те и сега си имат възможностите. След вечерна проверка гасим лампите по килиите, а там ни камери, ни надзиратели.