67

Я па я..!

преди 4 години

До Калеко Алеко 56 Айде бе калеко Алеко. От кога те чакаме. Сигурно идваш от далеко.Ама иначе си пичага.Слагам ти плюс.

66

Анонимен

преди 4 години

Интересното е след като ударят по САЩ дали после някой ще може да намери нещо от Иран ?

65

!?!

преди 4 години

Ще падна от смях пясъчните нeгpи като наритат самозабравилите се хамериканци.

64

gg

преди 4 години

Само аз ли си мисля, че на тези ислямисти и тяхната фенска база мястото не им е в 21 век. Впрочем, ако времената бяха други, тези отдавна да са били изпепелени и забравени.

63

Анонимен

преди 4 години

Бий кравара по главата бий бий бий :)

62

1

преди 4 години

Навремето Русия би Наполеон,после Казаците си пойха конете на Сена,,опънаха парижанките, биха.. биха- ,,,шведите ,турците,всички знаете,,, кво стана с фюрера,,и как Червената Армия влезе в Берлин/опънаха берлинчанките/Сега да се готвят,,американките и еврейките,,че май им дойде времето,,,за,,,,,,

61

Анонимен

преди 4 години

До 65 Къде ги чете тези новини, във в. Душма ли?Ако чичо Сам ви подпука, няма да остане ни ушанкa, ни ***!

60

1

преди 4 години

,,,бе той и фюрера,,и той така беше уверен в световното си господство,,и в силата си,,,и той не зачиташе Русия,,,като някой днес,,,Не може САЩ и Израел,,да бъдат световен господар,,,чел съм,,, че Иран е купил 3 атомни бомби от Казакстан...да не изгори тел авив,,,накрая,,,а момчета,,,

59

Анонимен

преди 4 години

Сменяйте, сменяйте ай-пита да цвъкате минуси на поразия. И плюсове където ви отърва. Само че истината има неприятното свойство упорито да отказва да изчезне.

58

Гост+

преди 4 години

Нищо подобно. Нямаше по-кротки хора от арабите до средата на 20 век, преди да ги разръчкат всевъзможни агресори. Истинската миграция и тероризъм започнаха след 2001 година, а какво и защо се случи оттогава всички знаем добре. Стига лицемерщина...

57

Анонимен

преди 4 години

До 60Естествено, че ново оръжие ще бъде използвано по време на война :) изкаването ти е просто смешно :) а ако си мислиш, че Йелоустоун избухне, ще касае само САЩ значи наистина не те слуша главата или просто нямаш идея какви глупости говориш.

56

Анонимен

преди 4 години

Правилно ! И трябваше да пуснат и на още едно място. Днес света , щеше да е тих и смирен , без военно престъпници на власт.

55

Анонимен

преди 4 години

Ох тези мюслитa като почнат да се ежат са ми много забавни :) той и Садам се ежеше и Кадафи се ежеше и накрая ко стана? :)

54

Анонимен

преди 4 години

Американците са единствените които са пускали атомни бомби!! Няма друга нация в историята приложила подобно сатaнинcко и античовешко деяние над цивилни!! Радиацията в Япония я има и до днес!! Американците ще ви кажат че ако не били те някой друг щял да пусне атомни бомби дрън дрън, така спряли войната дрън дрън.

53

хуху

преди 4 години

за съжаление налагането на контрол чрез "война без край" става все по пълномащабно.

52

Анонимен

преди 4 години

Слагате минуси на 53 ама накрая само бат Динко ходи да хваща арабухи. Що не отидохте и вие ? Нали сте големи мъже тук цял живот?Женчовци, ако ги няма САЩ се молите на черджета и вие.

51

Калеко Алеко

преди 4 години

Рушкия бюджет може да подсигури всякакъв "космически" скрап с постъпленията от бензиноколонката си, а подопечното крепостно население ще мине на купонна система, както по времето на другаря Сталин ... Дневната дажба на един мужикистанец ще се изразява в стакан водка и малко сельодка, а за мамашките ще бъдат подсигурени бракувани турски краставици - XLL размер и по-неправилна форма ... !!!

50

Изстрелвай!!!

преди 4 години

Пускай бомбите пускай пускай!! Там в америка имат един парк йелоустоин с един заспал вулкан който ако избухне ще е 2500 пъти по-силно избухване от нормален вулка - няколко ракети там и цялата кpaвapия ще бъде в пепел!!! Те били най-справедливите, спасителите на света, само те са умни, само те са не знам си кво.. айде стига вече кpaвapcки тъпoтии!!!

49

режи им зелките!!!

преди 4 години

Няма майтап нещата са сериозни, конфликта е сериозен, на всеки му писна от американски дoячи в държавата му! Ще хвърчат американски зелки съвсем скоро!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Осъзнайте един път за винаги, че ако САЩ оттеглят доминацията си върху тая Азиатска пасмина ....Ще дойде ден да залее Европа. Те са фанатици, бедни и необразовани. Видяхме какво стана с 1 2 милиона Сирийци. Осъзнайте го вече , че САЩ е единствената бариера към Европа ! Ако те се приберат бариерата ставаме НИЕ и тогава , ще се молите за тези дни.