53

Социолог

преди 4 години

Май всички освен нормалните граждани имат по няколко пистолета....

52

бай Х

преди 4 години

нямам думи

51

пурко

преди 4 години

Чудо голямо станало! Цялата държава е ангажирана с един дребен престъпник,а всичко друго върви по мед и масло. Нали има институция с хиляди работещи в нея ,която трябва да си върши работата в тази област ,та и ние да сме ангажирани с това? По цял ден полицаите се чудят къде да пият кафето си и кой дребосък да глобят за глупости ,а сега вижте ги колко са работни!

50

Анонимен

преди 4 години

КАЖЕТЕ НЕЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА ВЪРВИ, ОСВЕН КОРУПЦИЯТА, АПАРТАМЕНТИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КЪЩИТЕ ЗА ГЕРБАВИ ДОМАКИНИ ЗА ПО 400 ХИЛЯДИ ПАРЧЕТО... СИГУРНО НЕ ГЕРБ И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ А БСП СА ВИНОВНИ...Ако искате България да дръпне напред както при Станишев изберете БСП, ако искате да е бедност и корупция си изберете директно ГЕРБ може и за патеричката Слави Трифонов или за Марешки той е """"опозиция"""", спира грабежа като крепи кворума.

49

РОДНИНИ ЛИ СА А?

преди 4 години

След като по времето на ГЕРБ МВР беше съсипано, като бяха съкратени 20 000 полицаи и останаха само 40000, а бяха назначавани на мястото на свостни разни връзкари, включително и джендри, любовници-жиголца на гербави активисти, това е резултата. Малкото читави полицаи, които са останали не могат да огреят навсякъде. В Костенец знаят чий избирател е лицето Зайков. На ГЕРБ. Той е еманация на интелегентния им електорат. Въпросче - как е името на шефа на МВР училището в Пазарджик - СТОЯН ЗАЙКОВ ХАХА

48

iceblast88

преди 4 години

Приемайте закона за лична отбрана и съкратете цялото МВР, прокуратура и всичките ташунковци. Всички виждаме, че са тотално некадърни и безполезни, никому непотребни и само им плащаме заплати. Преименувайте МВР в ТЕЛК, за клинично доказани мозъчни донори и да се свършва тази агония, само мъчим горките шопари да се движат, чат пат от едно място на друго. За 1 месец с нов закон за самоотбрана народа ще свърши по добра работа от МВР за десетилетие. Стига сме тормозили горките инвалиди.

47

тТт

преди 4 години

Накратко: полицията е убила 3-тия братовчед на Стоян погрешка. И сега търсим Стоян с 2-та пистолета. Нов сериал по НОВА???

46

Безхаберие

преди 4 години

Безхаберната полиция получава само заплати и нищо не работи. Кой знае, още колко невинни хора ще пострадат от този психопат.

45

179

преди 4 години

Да ВЗЕМЕМ НИЕ да го хванем този Господин. Полицията е заета да пази метрото и да иска лични карти. А да и да се крие по храстите.

44

179

преди 4 години

Тоя ще ни изтрепе всички докато ГИ ЧАКАМЕ да го заловят.

43

Анонимен

преди 4 години

Да обобщим фактите- МВР от няколко дни е завардило мястото, издирват заподозрения по въздух и земя. МВР отиват при въпросният Валентин, питат го дали заподозрения се крие на тавана му, Валентин отговаря не и без да направят проверка на имота вземат думите му за чиста монета. После бива открит трупа му, при което не кой да е, а вътрешния министър Марин Младенов съобщава, че няма данни за стрелба в района и няма данни за насилствена смърт. После се оказва, че е застрелян в брадата.

42

Анонимен

преди 4 години

Този направи цялото МВР и спец частите за смях! Един беглец така ловко да им се изплъзне,а те да не може шести ден вече да го открият.Време е да извикат Хорейшио да им помогне хах

41

SS

преди 4 години

Ако не го хванат,това ще подтикне и други при извършване на тежко криминално престъпление,да се укриват в гората.И Тогава какво правим?

40

Анонимен

преди 4 години

Цялото градче от селски тип уж пълно с жандари и те намират застрелян под носа им човек... Quo vadis, Domine!?

39

New News

преди 4 години

Зайков му било презимето всъщност.Бил се казвал Кумчовълчов,по фамилия.

38

боко ...???

преди 4 години

много ли искаме бе Боко ? Не мислиш ли , че можеш да бъдеш запомнен с нещо добро от целият този народ ? Може ли с провал след провал да се закопаваш. Всички е в твоите ръце - можеш ли да събереш всички , да им кажеш какво се изисква и да се започне яка работа . Дори демократите трябва да мислят за социалната държава ! Доходи , икономика, развитие, разтеж. С пари за къщи за гости - не става. Хората ще те подкрепят ако вземеш нещата в ръцете си ! Няма как народа да е подложен на геноцид и да си ОК

37

Крюшо

преди 4 години

Айде стика с този "заек" а МЕ ВЕ У РЕ ТО да запрята крачоли, че някой требва да гоуни и НУДИСТИТЕ, които вече са на плажа.

36

Зоро

преди 4 години

Аз по рано ви казвах, че народа в България го очакват зрелища. Само гледайте по нататък какво ще става, защото на хората им отнеха хляба! А когато отнемеш хляба, остават само зрелищата. Анъдън му управници?

35

Анонимен

преди 4 години

иска ми се да кажа нещо за родното ни МВР но просто са под всякаква критика ........няма смисъл!Увеличете им заплатите пак!

34

Анонимен

преди 4 години

До headshot Ти пък!Там работят само професионалисти! Супер ченгета! А и ръководят ги все доказани кадри от академията "Санта Чичилия" , в Симеоново.Не може да има проблеми! Е, от време на време някой изперкал с ловджийско чифте им разказва играта, че влизат с взлом в къщата му, но този, изперкалия, е гледал май много филми с Рамбо, и не знае че срещу него са супер професионалисти. Като се замисля-то и държавата я командуват сега кадрите на "Санта Чичилия". То, и за това сме на това дередже.