19

А бе

преди 4 години

Minuva42'О.....------Колкото и да вадиш ромските деца от кръговрата на етноса,ромите бълват нови и нови.Няма те да се размножават безхаберно а българина да им отглежда плода на безотговорността.Друга стратегия трябва тук,всеки я знае но ако я напиша, сайтчето ще ме изтрие или банне.

18

Bob

преди 4 години

До 21Значи за да не вземат шведите децата, требе да ги бием, да не ни дреме дали са нахранени, изкъпани, облечени и готови за училище?

17

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има стратегия, и тези които не си гледат децата - шведите, да им се вземат и да ги дават за осиновяване, включително и най-вече навън

16

Боб

преди 4 години

Ако няма закон за отделяне на децата от семейството, тогава обричаме деца да са затворници на родителите. Ако не можеш да си позволиш да го отглеждаш, ако не можеш да се въздържаш от това да го малтертираш физически и психически и то няма друг избор, трябва да ти бъде отнето. И така ще стане по-важно ходенето на работа, по-трудно ще се съгласяваш да работиш за без пари, и ще си притиснат да излезеш на улицата да стачлуваш за подобриш ситуацията в страната. Сега го отнася жената и детето....

15

Minuva42

преди 4 години

До АнонименНе мога да повярвам, че се връзвате на това!1. Няма как да се направи закон за децата на малцинствата.2. Конспирация от сорта: "На тях им трябват българчета" е толкова абсурдна, че изобщо няма да я коментирам.Имаме един шанс да се справим със Шведите - да изкараме децата им от този кръговратТова е. Или имаме топки да го направим или ще бъдем претопени.

14

Пешо

преди 4 години

Макар и с известно закъснение общата яхна поредното недоволство!

13

реалист

преди 4 години

Прокуратурата да се замосезира заради Стратегията за детето, защото това застрашава не само физическото, но и психическото здраве на децата. И хората отговорни за това да бъда осъдени за тормоз над семейства и деца.

12

Мислеща

преди 4 години

Сетила се Мара /Мая/...... Промените са вече ФАКТ и тя го знае. Досега защо не беше против, а защитаваше върло ИК. Явно вижда настроенията на народа и иска да трупа точки, защото я готвят за новия премиер.

11

Хахахааааа.

преди 4 години

Фейк простотии...!

10

Анонимен

преди 4 години

"благополучието на детето не може да бъде отделено от това на неговото семейство.", смята Манолова."Това е истината. Стратегията трябва да бЪде за СЕМЕЙСТВОТО, а не само за детето. Оставка на Джендърите отделящи децата от родителите, давани на педофили и сменящи пола им !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Вече я вкара Лично ЛЪЖЕЦА Бойко Борисов:"Стратегията за детето е преименувана на Постановление 104 ДВ бр.37/07.05.2019 стр.22-28и е подписана от Б.Борисов."

8

Омбустмана

преди 4 години

Не само това! Трябва разследване за това, кой е взел парите от Норвегия, кой опитва по различни начини да прокара джендо-педофилските мераци тук. После съд за държавна измяна и разстрел. А, както е казал поетът "......а след разстрела- червеии. Това е толкоз просто и логично. ".

7

Щерю

преди 4 години

Евреите не налагат тия проклети стратегии за да сме зле...

6

Ауууууу.. Така ли...

преди 4 години

Е, толкова ли Нема на кво да скочи Омбудсмая, като Нема такава Стратегия?!!!!ДА предложим ли нещо....?!

5

сминдух енд чесън

преди 4 години

И каква е гаранцията например ако си депутат или партиец,че ще отгледаш дете за пример вместо пройдоха.

4

Mnmn

преди 4 години

Какво означава ОмбудсМая бе бокук скапан ?

3

Анонимен

преди 4 години

До Minuva42Да направят закон за децата на малцинствата, ама на ония не им трябват роми, а българчета.

2

Minuva42

преди 4 години

Аз пък искам да има стратегия за детето!Това е единствения начин да се справим с проблема с малцинствата!Трябва да не оставяме децата им на произвола, иначе лошо ни се пише!'Ама че сте глупави...'

1

Анонимен

преди 4 години

И тази стана омразна ,на всичко и за всичко скача.Ако има резултат от дейността и напишете,защо аз не знам да има.Само сомпоси и ПР.