83

рускините не вярват

преди 4 години

Рускините не вярват в залеза на Европа.Женят се масово за европейци - предпочитат ги повече от руските мъже.Даже харесват и български мъже (ако не и повече) - по-близко е , езикът им е по-разбираем.Пробвайте да напишете ,че сте българин в някой руски сайт за запознанства и руски девойки на по 20 и няколко години веднага ще започнат да ви налитат.

82

Хе хе хе

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЗапада не притежава ресурсиСамо така си мислиш!И да ти кажа, най-ценния ресурс са хората.

81

Разцвет

преди 4 години

Трябва ли ни разцвет на организация, която финансира чрез фондове марионетното ни правителство и налага джендърски ценности? Все едно да сме за развета на третия райх.

80

Анонимен

преди 4 години

ЗА ЗАЛЕЗ НА ЕВРОПА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ,ЗАЩОТО КОНТИНЕНТ НЕ МОЖЕ ДА ЗАЛЯЗВА,ВСЕ ПАК ТОВА Е ГЕОГРАФСКО ПОНЯТИЕ,ВИЖТЕ ОБАЧЕ ЗА ЗАЛЕЗ НА ЕВРЕЙСКО-МАСОНСКОТО ГЛОБАЛИСТКО И СОДОМИТСКО НЕДОНОСЧЕ ЕС НЕ САМО СЕ ГОВОРИ,АМИ ТО ВЕЧЕ Е И ФАКТ,ЗАЩОТО ЕС БЕШЕ И СИ ОСТАВА САМО ЕДИН ПРОЕКТ НА ЮДЕО-МАСОНСКИЯ (ЕЛИТ) ,КОЙТО ПРОЕКТ НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА СТРАНИТЕ ОТ СТАРИЯ КОНТИНЕНТ,,КАТО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПРАВЯТ САМО ЕДНА ШЕПА ЕВРЕИ И НЕТРАДИЦИОННИ СЕКСУАЛИСТИ ЗА КОИТО ЕС Е МАННА НЕБЕСНА

79

Конспирация

преди 4 години

Това е което се случва с Германия. Вкарват се май му ни за да се пробуди националистическият дух на нацията. Следва преврат и подобно на евреите през ВСВ идва ред на мюсулманите. Спорен е въпросът как ще се развият военните действия в последствие, определено никоя европейска държава няма да се противопостави на Германия, вкл. Франция, т.к. всеки помни уроците на историята. Срещу Русия също никой няма да тръгне, най-много да се върнат обратно балтийските републики, украйна и молдова на федерация

78

Разпадне

преди 4 години

С темпото на обедняване на населението по-бързо ще се разпадне Русия ............

77

Фа

преди 4 години

Българите от глефна точка на култура ще стигнем Европа след 100 години.:)

76

Анонимен

преди 4 години

Отдавна подозирах всичко това, което "Гледна точка" е написал. Там онова за майка си и бежанците.

75

Рашист

преди 4 години

ЕС е лебедовата песен за Европа! Сетне ще последва съдбата на Персия и куп още държави, в които е имало я езичество, я няква друга религия и опааа. А Поднебесната ще бъде номер едно и няма цепи басма на никой.

74

1234

преди 4 години

те и индианците са живи, катомузейни експонати. същото я чака и европата. малко стари европейци, хотелиери рестоорантьори и музейни работници .... другото мажоритарно население се очертава да не е местно

73

Факт!

преди 4 години

Въпрос на време е Индия да прегази китайците!

72

Гледна точка

преди 4 години

!А правилното решение беше стимулиране на раждаемостта на бели хора,в краен случай-индустриално производство на такива!ПАРИ И ТЕХНОЛОГИИ ИМА,ВОЛЯ НАми "Зеленият пъпеш" и *** да почват да работят по въе!

71

Факт

преди 4 години

Упадъкът на Европа НЯМА нищо общо с Русия!Русия може и да се опитва да налива масло в огъня,но ефектът е минимален.Очевидно е че Западът губи конкурентноспособност по обективни причини,а мерките които се вземат са изключително неадекватни.Пример:решиха,че ще компенсират застаряването с внос на меко казано лош материал!Толкова лош,че няма накъде повече!А правилното решение беше стимулиране на раждаемостта на бели хора,в краен случай-индустриално производство на такива!ПАРИ И ТЕХНОЛОГИИ ИМА,ВОЛЯ Н

70

николай

преди 4 години

Какво чакате в "Днес", инсталирайте си програма за тези отвра тителни коментари, от които му се повръ ща на човек? Жалко за добрата статия, отдолу са я налазили найгнус ни те недоспали смо та ня ци. Тук сигурно си опияняват от всичко, което пища. Жалко, спирам да чета, въпреки че има добри материали.

69

Интерала

преди 4 години

Kpoниĸaпитaлизъм oбoзнaчaвa изпoлзвaнeтo нa пoлитичecĸa влacт зa пocтaвянe нa xopa нa ĸлючoви пoзиции, нa ĸoитo ce възпoлзвaт oт нeчecтнo пpeдимcтвo в бизнeca.Oбщoтo бoгaтcтвo нa pycнaцитe извън cтpaнaтa e oĸoлo $800 милиapдa. Изчиcлeниятa нa Acлyнд coчaт, чe oт 2006 г. нacaм Πyтин и нeгoвият ĸpъг ca изнacяли мeждy $15 милиapдa и $25 милиapдa гoдишнo oт cтpaнaтa, или дo $325 милиapдa. Aвтopът пocoчвa, чe oĸoлo пoлoвинaтa нaй-вepoятнo пpинaдлeжaт нa pycĸия дъpжaвeн глaвa.

68

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

За фалита на САЩ и срива на долара също отдавна се говори, но приказките са едно, а реалността съвсем друга...

67

Гледна точка

преди 4 години

Европа е не само една организация, тя е жив организъм, основан на споделени ценности и морал, при това напълно доброволно. Именно за това разпада и бил да не кажа невъзможен, но поне немислим. Германия и Франция ЗНАЯТ, че поотделно никоя европейска страна не би могла да се защити сама, за това едва ли ще допуснат каквото и да е било.

66

Гледна точка

преди 4 години

Все по-силно се чува възмущението на местните от това, че милиони НЕКАНЕНИ гости безочливо посягат към социалната им кошница, отнемат работните им места, притесняват европейските деца по училищата, пише Вячеслав Костиков, в. "Аргументи и факти".ПЪРВО ТОЗИ ВЯЧЕСЛАВ КОСТИКОВ КАКЪВ Е ПО НАРОДНОСТ Е?И ВТОРО САМО ОТ ТОВА "НЕКАНЕНИ" СИ ПРАВЯ ИЗВОДА, ЧЕ СТАТИЯТА Е МАНИПУЛАЦИЯ! ЗАЩОТО МЕРКЕЛ ИМ КАЗА:"ДОБРЕ ДОШЛИ"!

65

коректора

преди 4 години

А ние препоръчваме / но без кавички/ Василева първо да чете и то много и когато разбере къде , и как се слагат кавички , тогава да ги слага.Че половината и статия и в кавички, от което тя нама да стане по интересна на четателите !!!И ако малко по малко застава на амбразурата на глобализЪма ще е по добре, читателите са достатъчно интелегентни да разберат какво пише и какво искат да му намекнат и без кавички !!!!

64

Аспарух

преди 4 години

Я отидете в центъра на Париж и Лондон и се огледайте какво малцинство са белите хора.Я погоговорете с Българи живеещи в Европа,да ви кажат за каква *** иде реч.Да Европа,като територия ще я има,но етническата карта,ще е различна.Съмнявам се,че в тези процеси,няма да се стигне до кървави конфликти.Според мене ни чакат доста неприятни години и крах на Европа,ако политиците не се вземат в ръце.