10

Анонимен

преди 4 години

До JonПравилно! Основната част от миниВЕЦ-овете всъщност са строени между 1930 и 1990 г. и приватизирани след 2000-та г. на символични цени от приближени до тогавашните управляващи. За всичките тези 19 години да са направили минимални разходи за поддръжка - колко ли милиони са спечелили?

9

1989

преди 4 години

Вие малките производители на зелена енергия какво очаквахте да стане ви питам - да работите нормално в България ли? 2 милиона кадърни млади българи избягаха навън, дори чуждите големи фирми и инвеститори не искат да правят бизнес тук!

8

Бай Ганьо

преди 4 години

Поредното микро производство унищожено от държавната машина!

7

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да плащаме за германските ветрогенератори и германските, италианските фотоволтаици. Китайците направиха по-евтини от германските и италианските и Европейският съюз веднага спря субсидиите за китайските ВЕИ. Ще трябва да изплатим на германските фирми техниката, лихвите и печалбите на местните и чуждите олигарси.

6

Марко1965

преди 4 години

Има ли още някой който да не е разбрал, че народа плаща ток на зверска цена, защото държавата е направила така, че да се изкупува на безумни цени тока, произведен от централите на олигарси и техни фирми свързани с управлението?Тези микро-производители не влияят по никакъв начин на крайния потребител. Те също плащат и губят заради действието на Държавата и управлението и свързаните с тях олигарси и големи производители.

5

А АЕЦ Белене?

преди 4 години

Теменужке, какво става с АЕЦ "Белене". Пак за следващия мандат ли го оставихте?

4

баба мара

преди 4 години

нищо не стана ясно от написаното от какво точно са недоволни и какво искатза мен цената на тока е висока за доходите в българия

3

Jon

преди 4 години

Защо не се поинтересувате на кого са тези малки ВЕИ-та на бивши комунисти и хора от ДС, ДПС и НДСВ. На случайни хора никои не дава европейско финансиране за това сега да фалират им е малко.

2

ПроСоТо

преди 4 години

дрън,дрън!...Добре де,отдавна е ясно,че ГНУСНАТА ДАЛАВЕРА със "соларните и ВЕИ електропроизводители" ВОНИ от всякъде,но...като (признавам!) *** човек,имам един *** въпрос:-Какво разбира един СЧЕТОВОДИТЕЛ като тая,при това завършил УНСС!!!!!!..от..ЕНЕРГЕТИКА?..ако некой са напъне да ми отговори,моля само СЕРИОЗЕН отговор..

1

гражданин

преди 4 години

Аргументите ще ги видите когато след 26 гръмните като бушон а честито