30

GoT lover

преди 5 години

Това не е истинската му ръка... В епизода се вижда, че това е протеза та му само където е с ръкавица, това не означава, че му е пораснал ръка. Докато той ходи държейки Церсей за ръка се вижда как дясната му ръка е неподвижна точно все едно е с протеза, престанете с тези глупости и гледайте внимателно.

29

не може да бъде!

преди 5 години

Е,голямо чудо,както казват някои,може да му е пораснала ръка на човека,макар и твърде късно!?При толкова чудеса и фантастични обрати,порастването на ръка е най-дребното нещо,за което може да се хванем!?Първоначално аз считах филма за типичната холивудска боза,но се оказа,че авторите искат да направят някаква дисекция на нравите в англосаксонския свят!?Е,за това се питам аз дали е всъщност гаф или са пресолили манджата!?Историята е показала какви са англосаксонците ,излиза че е по-страшно...

28

Анонимен

преди 5 години

Аве вие *** ли сте. Това даже не е сцена от епизода. Behind the scenes е и логично че при ъгъл който не се вижда ръката закво да му слагат златната. *** малоумната статия

27

Анонимен

преди 5 години

При толкова много магии и чудеса във филма,какво чудно има че на Джайм му е пораснала ръка?☺

26

Калъфчо

преди 5 години

Като цяло GoT завършва като "Дързост и красота" във фентази вариант. Единственият позитив, който виждам в историята, е че всички са губещи в безсмислената игра на тронове. Изпълнението на това послание, обаче, можеше да бъде много по-въздействащо, ако всички глобални проблеми не бяха решени толкова нагласено. Ако искаха да ни занимават само с драма и дворцови интриги, 2-3 сезона бяха предостатъчни.

25

Калъфчо

преди 5 години

Тези сценоматографски гафове са най-малката беля на сериала. Като цяло еуфорията около GoT беше раздута като балон. Аз и до сега чакам да разбера каква адже-ба беше ролята на Нощния цар. 7 сезона ни подготвяха за егзистенциалната заплаха от немъртвите и в крайна сметка се оказа, че фокусът винаги е бил примитивното човешко интриганство и борбите за власт. "Велико" послание, няма що!

24

вгз

преди 5 години

Целият сериал е една голяма простотия. Липсва сюжетна линия, липсва главен герой, изграждане на образите. Вместо това във всеки епизод до сега имаше зрелищно поне едно убийство. Това обаче не запълва огромната дупка във филма.

23

Анонимен

преди 5 години

Който не разбира моля да не коментира,последния сезон е тотален провал и точка.

22

Анонимен

преди 5 години

Снимката не е от филма. Правена е допълнително

21

Анонимен

преди 5 години

като сериал съм със смесени чувства ... особено след последният му сезон (който е гола вода).но за книгите нищо отрицателно не мога да кажа

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен.......Ако това е въпросната снимка тази дясна ръка, която се вижда е на жената.......Стига, бе, верно ли ?!

19

Анонимен

преди 5 години

Проверете как изглежда George RR Martin в google images който е човека зад сценария/книгата - пълен холивудски перверзник също като книгите - фестивал на перверзиятаДругото е медийно втълпяване и създаване на мини-религия около сериал

18

Хейтър

преди 5 години

фабула и т.н. Седнах да чета в един момент първата книга на Мартин, феноменална скука, едва я довърших. Този сериал го правеха 3 (трима) герои - ЦЕРСЕЙ (Лена Хийди), ТАЙВИН (Чарлз Данс) и МЕЛИСАНДРА (Карис ван Хутен). Е, те играха мамата да си *бе. Всичко останало е за кофата- герои, сценарий, туистове и т.н. Да не говорим, че в момента логични нишки няма, търсят се евтини плот туистове, което направи съдбите на някои герои смешни и жалки.

17

Хейтър

преди 5 години

Троновете никога не е бил велик сериал, а манията по него ми е непонятна. Особено при положение, че повечето хора са изключително кухи и не харесват фентъзи по принцип. Но стана някаква мега мания с предните сезони и ако кажеш нещо против, те гледат на кръв. От всеки сезон има един или два епизода, които стават. И това го казвам като хейтър на сериали, плоски са ми, за мен киното си е игрален филм, 2 часа време за изграждане на персонажи..

16

Анонимен

преди 5 години

Ако това е въпросната снимка тази дясна ръка, която се вижда е на жената.

15

Анонимен

преди 5 години

Тез наистина я подкараха през просото...

14

Анонимен

преди 5 години

хАмериканосите правят филми и сериали само колкото да се нагрява телевизора.

13

Анонимен

преди 5 години

Толкова много труд е вложен в епизода че няма смисъл да се захващаме за една ръка.

12

Анонимен

преди 5 години

До Писна миНавсякъде се говори за шоуто. Така че най-добре се изключи от света.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Направо да беше 200 страници всяка една книга че повече от 200 не можеш да четеш.