112

Все не е в час

преди 4 години

Колкото Мизова беше уволнена от фонд Земеделие. Лъжи.

111

Анонимен

преди 4 години

Този като ти каже добър вечер, виж дали не е сутрин !!!

110

Чане

преди 4 години

В България няма стратегия за нищо. Просто всичко е на автопилот но горивото свършва.

109

ттт

преди 4 години

Трябва ясно да бъде посочено, при какви случаи едно дете да може да бъде отнемано от родителите. Например -- ако принуждават детето да проси- ако принуждават детето да проституира;- ако не позволяват на детето да посещава училище;- при физически тормоз на детето - да се посочи, при нанасянето на какви травми точно;- .....Да няма възможност, съдиите да си тълкуват нещата, както им хрумне!

108

Анонимен

преди 4 години

Бойко пумпала - все се обяснява какво са искали да кажат неговите хора, ако не мине се отмята като палачина на 180 градуса

107

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО,ШКЕМБЕ ВОЙВОДАТАТА ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА!!!!!

106

ew

преди 4 години

До Анонимен 138 и за тея къде са останали пак няма място в яслите и детските градини, както я моя случаи. Тука колкото повече искаш да си нормален толкова държадта се подиграда с теб. Затова тази есен се изнасяме (минус 3ма).

105

Анонимен

преди 4 години

Тоя дебел тип сигурно не знае ,че вече 10 години е премиер.Зает е с грабежа на държавата и няма време за децата ,колкото са останали.

104

Анонимен

преди 4 години

Какво си отсякъл бе *** смотан!!! Правиш точно каквото ти наредят господарите. Те отлично знаят, че този номер с децата няма да мине у нас в България и сега разигравате театър, белким ти пишем една червена точка

103

ОСТАВКА ЛЪЖЕЦ

преди 4 години

Борисов отсече: Национална стратегия за детето няма!"Стратегията за детето е преименувана на Постановление 104 ДВ бр.37/07.05.2019 стр.22-28и е подписана от Б.Борисов."ЛЪЖА, нагла и безпардонна от най-високият пост в държавата Министър Председател.След такава лъжа има само един път ОСТАВКА. НЕЗАБАВНА.Изобщо не ме интересува другите колко били лоши и те бе. Този за какъв се мисли, ще излиза да ЛЪЖЕ с едната ръка, докато с другата прави точно обратното с подписа си!??!??!

102

Туранагата той беее

преди 4 години

Много ме радват заглавия от типа "Борисов отсече.." и след два, три, дни или до месец, мънкащите оправдания на слугите му. Ако беше дървосекач, само щеше да повреди дръвчетата, без да може едно да гътне.

101

Анонимен

преди 4 години

Абе то и джендериите ги бяха маскирали като защита на жените от насилие та хората много вяра нямат... и имат едно наум.

100

Анонимен

преди 4 години

Всичките НПО-та Путин ги навря в десета глуха.Тук какво чакаме още??

99

Каза

преди 4 години

Лъжец номер 1 на България.

98

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМа кво норвежците ще ядат български деца ли?--------не, скандинавските нрави се обобщават с две думи: шведска тройка! тия се таковат помежду си и по роднински, а и децата го отнасят. пример за такъв е оня откачалник брейвик

97

Ivelina

преди 4 години

Стратегия няма уж, а промените в закона!?!?!?! Направо си я направихте закон тази стратегия....ама така е, като сте взели едни пари, сега дейности трябва да се отчитат. Голяма алчност!!!!

96

Анонимен

преди 4 години

Има социално министерство, защо се занимават неравителствени организации с тези неща, защо се занимават фондации?Колко им плащаме, за да съсипват живота на хората? Колко от тях имат деца, та са се загрижили за чуждите?Ненормално е на някой друг да му плащат, за дазнае кое е добро за моите деца.Направете икономика, вдигнете заплатите и детските и всички фондации - да се махат от обществените дебати, гнусни ***!

95

Анонимен

преди 4 години

*** кво норвежците ще ядат български деца ли?

94

До:Елена

преди 4 години

А пък и майката, ако е по-грамотна грешка няма да има!!!

93

Анонимен

преди 4 години

А който не вярва за норвежците- да напише eegrants.bg---- eeаgrants.bg - липсва едно "а"