26

Анонимен

преди 4 години

Да си припомним Батко и Братко,фотоволтаиците,ВЕЦовете,вятърните централи и т.н.,та сега това с къщите е слаба ракия!

25

Анонимен

преди 4 години

Фондовете от ЕС се източваха и източват от роднинско приятелски групички притежаващи информация,която на обикновените хора не се предоставя!! Няма вестник или брошура където да се съобщава,разяснява,консултира!

24

Кубрат СуШев

преди 4 години

Колкото са гласували за бсп, толкова са с жълти книжки у нас. А който гласува за тиквович, подкрепя мутрите и династията им. Резултата проценто е, по голям шанс за оцеляване имаш при сталин.

23

Гледна точка

преди 4 години

България си заслужава орисиятаДааа точно! Заслужава да бъде уважавана и достойна членка на НАТО и ЕС. Никога не искаме да преживеем кошмара натресен ни от БСП-то, НИКОГА!

22

бг

преди 4 години

Не агетирайте да не се гласува! Напротив трябва да се гласува и то против несправедливостта,лъжата те.статуквото,за да не се възползват от купените гласове.И БСП и ДПС и Герб и производните им видяхме какво свършиха.БСП хубаво разчита на късата памет на хората и се възползва от положението на корумпираното управление-ми нали и тя управляваше.Що гласуваха за Пеевски?При тях фалира КТБ,при тях имашене по-малко скандали за корупция

21

Анонимен

преди 4 години

По моему скандала е за това, че никои не обясни и обяснява публично политиките и възможностите за инвестиции благодарение на членството в ЕС! Всичко е скрито покрито! Уж не,но е! И се възползват по този начин тесни приятелско- роднински кръгове!

20

Анонимен

преди 4 години

Щом има хора, които подкрепят ГЕРБ след всичко това, значи с пълно основание България си заслужава орисията и положението в световен мащаб.

19

Анонимен

преди 4 години

сесмеят колко СМЕ *** аз затова не гласувамПостоянно казвате колко сте ***, а в същото време критикуват постоянно. Оставете на по - умните от вас да ръководят и оправят държавата!

18

Рътътъ

преди 4 години

Към 12Това е истината Всичко друго Бла, бла

17

Гледна точка

преди 4 години

размивате темата - скандали - к'ви скандали - това си е нещо обичайно за България от 30 годиниСтига с вашите внушения!Скандалите се знае кой ги създава - тея дето не ходят в парламента. А вие искате да им замаскирате престъпленията като поставяте всички под общ знаменател. Не ви ли омръзна да сте аутцайдери?

16

1

преди 4 години

До баба мараТе това искат, да не гласуваш, за да могат да си стъкмят "твърдия електорат" и да няма "изненади".

15

Рътътъ

преди 4 години

Към 12Това е истината Всичко друго Бла, бла

14

баба мара

преди 4 години

въпреки оставките имотите си остават сега си пият питието по терасите и ни сесмеят колко сме *** аз затова не гласувам

13

Анонимен

преди 4 години

Интересен е фактът, че вчера на диспута в Нова ТВ, Йончева беше като пpпикано мушкато. Габриел винаги я гледаше, а cкyкаржата гледаше през по-голямата част от времето надолу???

12

1

преди 4 години

Абе, кой печели и кой губи от кражбата (ненаказана)!? Защо размивате темата - скандали - к'ви скандали - това си е нещо обичайно за България от 30 години. Постоянно се и периодично се крадат парите на държавата - чрез приватизация, банки, фондове, евро средства, обществени поръчки, горива, мита, ДДС... и т.н. Скандал било - цялата държава е скандал!

11

Гледна точка

преди 4 години

"Да не забравяме, култувата реплика на Корнелия Нинова, когато трябваше да се гласува кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС, че ако това не се случи правителството пада",НАГЛАТА ЛЪЖКИНЯ ВЧЕРА ИЗЛЪГА, ЧЕ ПОРОЖАНОВ БИЛ ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ!!НАГЛА, ПО-НАГЛА, ***!

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Скандали ?! Няма скандали, има престъпления.Присвоени са милиарди европейски пари ! Раздадени са на свои хора. ОЛАФ и Брюксел трябва да направят ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на раздаването на пари по европейски програми за последните 10-12 години. Резултатите ще са страшни !Няма скандали. Това не са скандали. Това е грандиозна пладнешки измама с европейски пари, която управляващите искат да прикрият като хвърлят няколко бушона в огъня.

9

1

преди 4 години

До ерейопаЗащо тази схема не се разследва от прокуратура, журналисти!? Защо кандидатстващите не подават жалби и сигнали?

8

Анонимен

преди 4 години

Че и в Европа се краде - това е ясно. Но само мога да си представя какво би станало в една Германия, например, ако се разбере, че някой си е вдигнал хотелче директно с пари на европейския данъкоплатец.И примерно си е оставил личния телефон за връзка :)

7

Зольо

преди 4 години

Имаше един разследващ журналист Христо Христов. Какво става с този човек. Скрил се е в миша дупка.