21

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ЗЛАТОТЬРСАЧКА ЗА ЕВТИНА СЛАВА

20

Кобровизация на куб

преди 4 години

Онази пачча Суши-Муши наистина е крайно отврратително същество, но не е виновна тя, а нашичкият индивид с ганьовски манталитет и възприятия за мястото, което лично той заема "по света и у нас". Всеки човек със здрав разум и нормален интелект би си дал сметка, че ТАМ не е у нас на село и би се въздържал от деббилни, скъпоструващи постъпки. Слушах му изявлението/извинението, мяцаше като попарено коте. Такава била, онакава била, ми не е тя виновна, кой го е карал да целуне половин Холивуд по ...

19

Анонимен

преди 4 години

Без да съм врачка още сега ще ви кажа неговата бъдеща орис!1. Обран!2. Бит!3. Изоставен!

18

Анонимен

преди 4 години

Тоя що не ходи да целува жена си?

17

Факт!

преди 4 години

Американското общество е 350 милиона руското 147 от които раждаемостта е при чеченците.Рускините се омъжват масово за китайци и араби!

16

Сексил Карата

преди 4 години

Просто искаше да покаже пред публиката в колко близки отношения е със Сушката и фатално сгреши! Мачовщините са патент само на Премиера! Останалите ще си плащате!

15

Boss

преди 4 години

До Трай си бе Нищо не му се е разминало. Това е първи рунд - отмемане на лизенза. Следва същинското дело за половин милион долара, така нареченото гражданско. Сега разбирам, че имало заплахи от страна на Опулев към Джени в Инстанграм - тогава сумата нараства до 2 000 000 долара + хонорарите по делото. И някой да му обясни на този селски гробарски бек, че с подсвирквания и хилежи в съдебната зала, колкото и клакьори да доведе, няма да му се размине.Това не е БГ правораздаветелната система на ГРОБ

14

Хом

преди 4 години

Честни Ви казвам понякога много се радвам че съм гей, защото заради такива жени които гледат как за измъкнат всяка стотинка от дадена ситуация направо ми се повръща. Заради една дупка ще се правя на маскара. Я я я някъде другаде.

13

Анонимен

преди 4 години

Как може да е толкова *** и нагъл, излага цяла България.

12

Томи Морсън

преди 4 години

Тя дори да се е отказала да го съди, след такива думи на нашия коч това е задължително! Абе, ***! След като тази е такова голо суши и изтърван парашут, защо я целуваш, бе! Знаеш ли какво е правила с тази уста! - Уж знаеш! Хората изхвърлят чашата след употреба от такива сушита, той ще я цалува и сетне тя такава-онакава! Що не разцелува Тьотка Цачева или Вели дърева, а!? Аз ако в момент на емоции награбя Андреа ще скочиш и ще си изкараш боя, нали!?

11

Ей тва сме българите

преди 4 години

Нашия направо с Джени Суши,да беше напавил муши-муши.

10

Анонимен

преди 4 години

Тия много прости.

9

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да си мъж. Да си жена е съвсем различно.

8

Анонимен

преди 4 години

Американско общество Кобрата целува журналистка и то спонтанно, приятелски наказания, глоби, обвинения съд... Ако беше целунал мъж щеше да е герой, пример за подражание, как защитава правата на малцинствата, лидер...

7

Анонимен

преди 4 години

Ха, още глоби, де!

6

Евлоги-питона

преди 4 години

Никак не съм му фен на Кубрат, но не виждам нищо осъдително в постъпката му. Постъпил е като мъж. Ако беше целунал някой ***, всичко щеше да е наред. То, там това се толерира. Мъж, целунал жена.... Боже какъв ужас и наглост! Тя ходи като гол поднос за суши и това не е проблем, ама били я ощипали....майко, мила. Тоя свят, окончателно се изпеерасти. То не бяха ЛГБТ-та, то не бяха истанбулски конвенции.

5

65

преди 4 години

Май голяма каша са забъркали двамата.Струва ми се че преди целувката е имало и други приятни моменти. Ама нещо са се объркали нещата.

4

Е какво

преди 4 години

Не им се е получило ? Взеха ли лиценза, взеха го, глоба има ли- има. Сега едно гражданско дело предстои, включително за заплахи и обиди по Инстаграм, което е по- лошо.1-2 милиона, не повече, без съдебни такси и адвокатски хонорар. Покажи на тия хора как се плезиш, как целуваш, как говориш глупости, как плащаш...)

3

Хахахааааа.

преди 4 години

Квото и да дрънкате за Суши, тя го издрънка с половин милион.Ха, честито....!!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Подъл номер му скроиха американците на нашето момче, но не им се получи!Мачкай кирливите американски вратлета Кубрате!