101

Домби

преди 4 години

Новият прякор - Кубрат Пулев - Сушито :)

100

Реално ...

преди 4 години

... НЯМА никакво значение кой какво е направил . В съда печели този който има по-опитен и хитър адвокат . Факт .п.с. А адвокатката на Сушеницата е истинска куч'ка . Кобрьо има много да го блъскат в главата , хем да му дойде акъла / или съвсем да си отиде, хем да събере пари да си плати целувката .

99

до гурбетчия

преди 4 години

достоен българин? какво достойно има в това да блъскаш някого в главата за пари?в момента той е в професионалния бокс, играе за пари, не представлява България, така че не говори глупости. Плюс това с това ли трябва да сме известни? че бием добре?! да си избиваме комплексите щот животът ни е смотан и няма оправия, за тва давай бой, супер логика :) както постнаха Алеко по долу...за 150 години нищо не се е променило, не сме мръднали.Дори по новините го защитаваха, тотално неуважение на законите.

98

:)

преди 4 години

Много простоват О'пуления.На тазаи Суши това и е професията,да изкарва пари от глуповати,закона си е закон.Като отидеш в друга държава,трябва да знаеш порядките и законите.Не навсякъде е чалготека както си мисли той и неговата певачка.Ама парен каша подухва,това да му е обица на ухото.

97

жаго

преди 4 години

Пульо и той си нема акъл ... с тия приказки да не се надява на лиценз доживотно. Не разбра ли че тия *** са го нарочили... свършен е в Щатите.

96

Циник до Гурбетчия

преди 4 години

В България преобладават селските чyкундури...като този с главните букви!Завист е - националния им спорт!Евалла на Пулев....в пъти по-мъж от тях!

95

Гурбетчия

преди 4 години

Не съдете,за да не бъдете съдени. Нищо не е станало, тази" суши" се позабавлява за сметка на Кубрат. Нищо, Господ ще ѝ търси сметка. Уважавайте достойните българи, един от тях е Кубрат.

94

Анонимен

преди 4 години

ДЖЕНИ СУШИТО НОКАУТИРА КУБРАТ ПУЛЕВ ЗА 6 МЕСЕЦАЕЙ ТОВА Е НОКАУТ

93

Циник до 111

преди 4 години

Ганьовския манталитет - за теб са го измислили ***!За такива говоря в коментара си!*** с претенции!

92

Анонимен

преди 4 години

ДО 110:КВО ДА ТИ ЧЕТА ГАНЪОВСКИЯ МАНТАЛИТЕТ БЕ ТИ СИ МИ ЯСЕН

91

Анонимен

преди 4 години

Кралицата на "голото суши" ...вадила си хляба - гола на маса в ресторант - докато клиентите боцкали суши от пъп-------------ТОВА Е ФОРМА НА СТРИПТИИЗ И ПОНЕЖЕ ЕДИНСТВЕНАТА ТИ НЕРВНА КЛЕТКА НЕ ГО СХВАЩАЩИ ТИ ГО ОБЯСНЯ:ДОКАТО 20 СЕ СЪСТЕЗАВАТ ДА ИЗПЛЮСКАТ СУШИТО ЗА ДА СЪБЛЕКАТ ЖЕНАТА,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ИЗОБЩО ДА Я ПИПА!

90

Анонимен

преди 4 години

ИДЕТЕ И ВИЖТЕ КАК БАЙ ГАНЪО В ГЕРМАНИЯ ПОЧВА ДА КАРА НОРМАЛНО, СПИРА ДА СЕ ПРАВИ НА НЕЩО,СТАВА ПО-НИСЪК ОТ ТРЕВАТАИ СИ ЗАТВАРЯ НАГЛАТА УСТАС КОЯТО В БЪЛГАРИЯ ЛОЧИ РАКИЯ

89

Циник

преди 4 години

Кралицата на "голото суши" ...вадила си хляба - гола на маса в ресторант - докато клиентите боцкали суши от пъпа и ( и други пикантни места ) се чувствала сексуално тормозена....и нашите *** - дружно застанахте зад златотърсачката. Единствената причина е , че свирепо му завиждате - или сте приели "американските ценности" ... ако завистта ви - можеше да се трансформира в ток - у нас щеше да е безплатен..И да го изнасяме!Пулев ...пада...бие...си вади парите с труд и пот.Супер смешни сте!

88

Анонимен

преди 4 години

половината от милионите му за обезщетение-----ЕДИН СЛАБ БОКСЪОР В САЩ ДОБИ ПОПУЛЯРНОСТТОЧНО ЗАРАДИ ДЖЕНИ СУШИДА ГО СЪДЯТ ОЩЕ , ДОКАТО СЕ НАУЧИИ ДАНО ГО РАЗОРЯТ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА

87

Анонимен

преди 4 години

а идиотизми в съдебната им система!----------------------КЪВ СИ ТИ , ЧЕ ИЗОБЩО СМЕЕШ ДА ИМАШ МНЕНИЕ СЪДЕБНА СИСТЕМА ЛИ СИ ПРАВИЛВЪРХОВЕН СЪД ЛИ СИЩОТО СПОРЕД МЕН СИ ЕДИН ЛАЛАДЖИЯ И НИЩО ПОВЕЧЕ

86

Boss

преди 4 години

До mm А може и да означава, че Опулев е проил доста стабилна сума като извън съдебно споразумение в зелено. Таз адвокатка за 2500 долара няма да се спре. Според мен има извън съдебно споразумение, достатъчно дебело, за да няма иск.

85

Анонимен

преди 4 години

САЩ ИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА КОЯТО МОЖЕ И ДА ИМА ПРОПУСКИНО РАБОТИ....КАКВО ИМА БЪЛГАРИЯ, ОСВЕН ПРАЗНОДУМЦИ

84

Анонимен

преди 4 години

До славянин:МИ КАТО ТИ ЧЕТА НАМЕЦИТЕ МИ СТАВА ЯСНО КВО ТОЧНО ЗНАЧИ ЗАГУБЕН КОМУНИСТТА АКО НАМЕКВАШ ЧЕ В САЩ ИМАТ ЗАКОНИ КОИТО СЕ СПАЗВАТЗА РАЗЛИКА ОТ ТУКСИ ПРАВСАМО ЧЕ КАТО ПОСТВАШ ЗАКОНИТЕПОСТВАЙ И ДЕЛАТА КОИТО СА ДОВЕЛИ ДО ТЯХНОТО ПРИЕМАНЕЗА ДА ТИ СЕ СМЕЕМ ВСИЧКИ , ДРУГАРЮ

83

Анонимен

преди 4 години

Има много "мъже", като Кобрата- тъпчат се, ако ги лапнат, се извиняват, после като свърши всичко - пак се тъпчат. ***!

82

Дедо Ташунко

преди 4 години

Не знам този кобра ли е, смок ли е, ама от мен да знае: Ако човек се наведе и види, че вместо две има 4 топки, работата е ясна - някой го е яхнал и не трябва да мърда. Иначе става като с вица за Лъва и Магарето. Хау !