12

Анонимен

преди 4 години

Срещата е по инициатива на американската страна !Така подадено заглавие обърква читателя !Има още нещо интересно, Ирак иска С-400комплекси а също се говори за проекти свързани с енергетиката !

11

въпросче

преди 4 години

Дали ако Хилъри Клинтън беше станала президент на САЩ щеше да се говори за руска намеса в изборите?Дума нямаше да обелят, а какво ли остана за разследвания, спецпрокуроти и др. подобни.Така че всичко е сценарии на дълбоката държава.

10

невероятно,но факт!

преди 4 години

Путин не лукави,като казва ,че за него е удоволствие да разговаря с Помпео и Тръмп -позицията му е желязобетонна!С още по-голямо удоволствие той ще разговаря с тях в края на годината -когато бъдат пуснати в действие Силата на Сибир и Турски поток и бъде завършен Северен поток 2.Така ще има възможност да отделя повече пари и време за развитите на иконом.отношения с Китай и бившите съветски републики и най-вече в Русия!И да наблюдава как Украйна се срива и как се гърчи ЕС!

9

Така е ..

преди 4 години

Много е лесно. Путин връща Крим на Украйна , спира разработката на нови оръжия , не се меси във вътрешните работи на независими държави и стават чудеса.Ех , мечти , мечти..!

8

Анонимен

преди 4 години

аз пък бих искал да спечеля милионите от тотото, ама все не ми се получава...

7

Анонимен

преди 4 години

Руснаците масово се женят за китайки, японки и корейки. За това рускините остават без мъже и си търсят в чужбина. Рускиня за китаец или японец - много рядко, а още по - рядко за кореец. Става дима не само за стандарт на живот и обичаи, а и за размери на половите органи ;)

6

Анонимен

преди 4 години

Всички бягат на поклон при Путин.Разговарят само сьс силните слабаците ги подритват камо ли да ти дойдат на крака.

5

Анонимен

преди 4 години

Омеква джуджии. Само с аборигени да се събираш..Не си е работа.

4

Анонимен

преди 4 години

Бихме искали да възстановим отношенията със САЩ.Превод за неграмотните русофоби-сороси : бихме искаи и искаме са 2 различни неща . Или - бавайте си мамките , кравари - китайчетата ще ви оправят и не просете милост от нас !

3

Патриот

преди 4 години

чакам пасивните атлантически джендърченца да кажат нещо ?Осъзнавате ли какви бавно развиващи кретеноидчета сте за дето повярвахте на такива опашати лъжи и пропаганди за разни руски намеси!Моля гръмнете се и се изкарайте от човешкият генофонд това ще е единственото свястно нещо ,което можете да направите на този етап!Искрено се надявам повечето от вас да не са се размножили!

2

Анонимен

преди 4 години

Кво стана с Крим? Каза ли нещо Помпея?

1

Анонимен

преди 4 години

Джуджето от Тръмп само автограф може да вземе.