66

Скептик

преди 4 години

Доказателство за липсата на какъвто и да било разум в ЕК.

65

Анонимен

преди 4 години

тъкмо човек се успокои че тая се е разкарала от хоризонта и ХОП! и как ще я назначават като никой не я е избирал!!!

64

Спеца

преди 4 години

Като *** на ЕНП, Кристалинка има някакви шансове ,но ЕНП се топи като ланския сняг , така че надали ще я огрее !

63

Сталинка Малинка

преди 4 години

В сравнение с Кристалина, брюкселският Ишиас е песен. Тази ще закопае и без това корумпирания ЕС.

62

гербер

преди 4 години

Веднъж я вкараха в мръсните им пазарлъци. Втори път няма да има. Тя е уважаван финансист.

61

да

преди 4 години

А защо не дъщерята на старшина Цветанов!

60

Анонимен

преди 4 години

Много се съмнявам една политическа парцалеса, която доброволно предсрочно напусна еврокомисарския си пост, за да гради финансова кариера, изобщо да бъде разглеждана като кандидат за тази позиция.Да не говорим за поръчковото й набутване с кандидатура за ЮНЕСКО, като прецака не само себе си, ами и българската кандидатура.

59

1234

преди 4 години

Честито на Георгиева акостане,но сигурно ще е германец или заподноевропеец.

58

бай Х

преди 4 години

що лъжат?

57

vlady

преди 4 години

До Анонимен 55Сталин не би търпял такава крадла - би била между първите разстреляни за вредителство. При Хитлер с подобно крадене надали би избегнала концлагер.

56

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Борбата за кокала в ЕК,и кои се бият най-много? Най-злите...

55

Анонимен

преди 4 години

Глупости!!! Никой не гледа сериозно на нея. Пълна неинформираност на писача на статията! Махленска алабалистика на неграмотни хора.

54

Анонимен

преди 4 години

Именно Сорос бе водещата фигура в налагането на португалския социалист Гутериш за поста Генерален секретар на ООН. Кампанията на Гутериш бе подпомогната от включването в нея на българския еврокомисар Кристалина Георгиева, известна с близките си връзки със Сорос, за когото се смята, че е помогнал за нейното назначаване като еврокомисар.Защо пък сега да не я сложат и за шеф на ЕК.Тя не е българка, тя си е продала душата от много време.

53

Анонимен

преди 4 години

Седем мултинационални корпорации започнаха инициатива в полза партньорство за равнопоставеност на лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендъри на тазгодишния Световен икономически форум /СИФ/ през януари 2019 г. в Давос, Швейцария.За първи път на своето издание през 2019 г. глобалисткият клуб прави публична своята политика за глобално налагане на правата на ЛГБТИ. Сред ежегодните гости и лектори е международният финансов спекулант и борсов играч Джордж Сорос.

52

Анонимен

преди 4 години

Жена на всички времена и режими! Тази щеше да бъде от "верните" на ХИТЛЕР или СТАЛИН, ако беше живяла в онова време в Германия или СССР. Сега просто обслужва американски интереси!

51

Victimized

преди 4 години

Тази госпожа е българка само по име, не и по идентичност. Не вярвам някога да е работила за държавата ни по какъвто и да е повод.Но така или иначе целта на ЕК е да разруши националното мислене навсякъде в Европа.Единствените които имат право на културна идентичност са мигрантите които настаняват в Европа

50

Анонимен

преди 4 години

Изключително неприятна и продажна жена! В името на кариерата е готова на всичко! За нея семейство, приятели, родина не означават нищо!!!

49

Eha

преди 4 години

Смятайте не е ли корумпиран тоя Европейски съюз....ох колко са зле Англия че напуснаха, имат 4 отбора на европейските финали

48

баба мара

преди 4 години

георгиева провали избора на друга българка ирина бокова за ген секретар на оонтака че аз съм против новия избор

47

Krom

преди 4 години

Световната банка не беше ли Американски инструмент, простете? И как така сега, верен на Задокеанските Господари да оглави Евро Комисията? Това не е ли нещо като Америка обязди Европа? Не мисля Европа да е толкова късогледа.