14

Анонимен

преди 4 години

Борат Пулев...Първо правим простотия, после се дървим, накрая се извиняваме и се молим.

13

Селчо

преди 4 години

Суши го опуши!Продължаваме напред баце!

12

геп

преди 4 години

След целувката се видя, че е щастлива, защото с практичния си американски усет, почувства как солидна сума се прехвърля от празната картуна на нашия главанак в нейната банкова касичка!

11

Ха-хо

преди 4 години

Вместо тези брътвежи трябваше да пусне на Комисията запис как Клечко го нокаутирва и хората щяха да разберат, че човека няма да се оправи повече! Така ще е!

10

Истината

преди 4 години

Поведението на Кубрат се нарича КУЛТУРЕН ШОК. Въобще не е в час с порядките в САЩ, кара си го по мутро-тарикатски. Сега ще си плати паричките 39082и ще се научи.Българина разбира само като му бръкнеш в джоба.

9

Пояснение

преди 4 години

С предизвикателно поведение тая Джени си изпроси целувка от един нормален мъж с адреналин в кръвта.Тя изглеждаше щастлива след целувката...явно после е размислила...странно поведение.

8

Емоцион Емотиконов

преди 4 години

След боя,бях с приповдигнато настроение(Суши снощи се грижеше за приповдигането на целия екип).Тя ми нещо говори,и аз нали не разбирам и се хиля като ряпа,после кимна и аз реших, че ще продължим като снощи.Награбих я (от кръста нагоре) и я...абеее емоциониран бях,а и чалга не бях слушал отскоро(и мрънкането на жена ми).Извинявам се,но обстановката бе като в Биад някога-или трябва някой да целунем или да го набием...Трябваше да спрат тия въпроси.Не ги разбирах,а пред камерите как да го извадя?

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Странни или не, щом си отишъл там ще си понесеш "емоцията"! Не съм несъгласен че са странни но тази странност тяхна му навлиза под......пояса!

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя бил дори по-т ъп, отколкото изглежда.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Тайто брате сашт са много ... странни хора...

4

Анонимен

преди 4 години

Трябваши, да и излюпа едн и да и разцепи тиквътъ!

3

Анонимен

преди 4 години

Бях под емоция и набих жината, Корбобратеее, тези клишета в САЩ не минават бре килиеш! Съдиите там не приемат тази реплика за меродавна, не ти ли го обясниха "везирите" български а акъл на торен бръмбар.

2

Анонимен

преди 4 години

Те вече го наказаха за 6 месеца + глоба , а вие още препечатвате глупавите му обяснения

1

Тошето

преди 4 години

Пули Сушев ще го изсушат кат тютюнев лист.