16

до 24

преди 5 години

ГЕРБ/БСП са два потомствени клона на червените престъпници

15

Анонимен

преди 5 години

Искаме да се разберете като хора,просто това е еднинствения начин,да се договорите!По-добрия вариант е да се гласува за ГЕРБ,там е и Томислав Дончев, който пък е близък на ДСБ. ДСБ и ГЕРБ са от едно семейство партиии и са по-близки,комунистите са на отсрещната страна.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонименсмешка в Бг няма кой да смаже Комунизма заплати на думи данък сметки и обир в действие -ако тв'а са политици българинът е към гроба КОМЕНТАРА НЕ Е РЕШЕНИЕ И ОБЛЕКЧЕНИЕ неграмотни политици с преписвачи журналисти

13

Анонимен

преди 5 години

Искаме да се разберете като хора,просто това е еднинствения начин,да се договорите!По-добрия вариант е да се гласува за ГЕРБ,там е и Томислав Дончев,който пък е близък на ДСБ.ДСБ и ГЕРБ са едно от семейство партии.

12

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се съберат на една маса и да се договорят помежду си,като нормални хора,няма друг начин,просто няма,трябва да го направят,в противен случай ще стане зле и ад за България!

11

Нудист

преди 5 години

ДПС-ДС в атака. Жалка картинка сме

10

Евтин номер

преди 5 години

Не искаме оставки, а искаме ефективни присъди. Никой вече не се хваща на този евтин номер. Изборите ще го покажат.

9

Анонимен

преди 5 години

Пичове, почти цЕлото правителство поединично подаде оставки заради корупция.Как така, всички министри са корумпирани/неморални и подават оставки, а бойко не е?А?Вас питам, гражданино!п.с. Трима гадни типа с лаптопи и с по 2лв. в джоба в Биволъ изкъртиха стабилността, която 60 000 милиционери с палки, пищови и + 1 300 000 000лв. на година не можаха да опазят.Дали да не ги сменим с биволите, а бюджета на МВР да дадем за образование и здраве?

8

Анонимен

преди 5 години

Бойко 2 пъти дава оставка вече, ако ставаше за нещо опозицията шеше да го покаже, а те сложиха Пеевски за шеф на ДАНС

7

Анонимен

преди 5 години

Оказа се,че герберите са подложени на натиск и пълзящата диктатура е от страна на опонентите им!

6

socialen

преди 5 години

Може да се направи харакири ако не ще да си подаде оставката.

5

Диалектика

преди 5 години

Семето е отрицание на растението, а то на семето! Бившите комунисти станаха герберисти, а техните потомци ще бъдат комунисти. Така е по Закона за кръговрата!

4

бай ганю

преди 5 години

обществото ще се успокои едва когато се проведат дълбоки институционални реформи и в страната заработи правосъдие а не авторитарно и партийно правораздаваненооо на кой му стиска да проведе болезнени институционални реформи?не и на бойко.

3

Анонимен

преди 5 години

"В крайна сметка отговорността е на премиера,"Това от години го говорим. Отговорност за министрите носи министър-председателя, който сформира кабинета и оглавява правителството, обаче Тиквата вече трети мандат упорито отказва да носи отговорност за собствените си назначения и издънките им. Сякаш министрите едва ли не са се теглили автоматично на лотариен принцип и Баце няма нищо общо с тях.

2

Анонимен

преди 5 години

И защо нея таз крачка, откога я чакаме.

1

socialen

преди 5 години

Напротив! Никой не очаква масови сепуко!Борисов трябва да си подаде оставката и да отърве Страната от Недъгавата 5 глава Олигархична Ламя, незнайно защо наречена от някой "Правителство".