5

Анонимен

преди 4 години

ЛЕЛЕ КОЛКО СМЕ МОДЕРНИ , креативни , а не изобретателни . Кква креативност , в учениците , като 1.3 от учебното време го проспиват / защото са си легнали в 2 с телефон в ръка/ а другото време използват за социални контакти и ровичкане в социалните мрежи . Скучно им било . За съжаление , мили деца , българският учител не е АНИМАТОР да ви забавлява.

4

Фреди

преди 4 години

Всичко в България е фалшиво и най-вече образованието и здравеопазването.

3

хи-хи

преди 4 години

Бря , бря , бря ! То султанлък , то мохабет ...то панаири !Само застанете сутрин пред входа на една професионална гимназия да видите как се карат 6-7 часа без учебници и само с една тетрадка по "всичкология " във вътешния джоб на якето !

2

Анонимен

преди 4 години

Какво разбира българското образование под личностно развитие и креативно мислене фашистки простотии безкрайно дрънкане за *** критика към всичко дето няма началото си в 18 век и по-назад и превръщането на това да си национален предател и американски или руски *** или друга политическа *** в професия а креативното е измисляне на нови начини да се ду.ха на тези дето плашат от Вашингтон и Москва за нацистките тъпотии дето ги споменах.

1

Анонимен

преди 4 години

За какво мисли новият образовател, като чуе креативно мислене? За гейпаради, ИК, 54-те пола и новата стратегия за децата.