78

ПЕНКО

преди 4 години

КАКВО КАЗА НА ИМПЕРАТОРА ГЕРОЯТ "ГЛАДИАТОР" : " ЩЕ ОТМИНЕ ВРЕМЕТО И НА ТВОЕТО ВЕЛИЧИЕ " !?!? Е САЩ -ВАШЕТО ВЕЛИЧИЕ / РОБОВЛАДЕЛСКО / ОТМИНА !!! ПРИ СИЛЕН РИМ СЕ ПРЪКВА ЕВРЕЙСКОТО ХРИСТИАНСТВО/ БУЗА-БУЗА/ -ПРИ СЛАБ РИМ СЕ ПЪРКА МЮСЛЮМАНСТВО/ЯТАГАН И ОГЪН/ ...КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ ПРЪКНЕ ПРИ -" НИЩО САЩ" ОТ ЕВРЕИТЕ МУ И " ДЪРЖАВНИЯТ ИМ -ЦИОНИСТКИ - ЧАСТЕН РЕЗЕРВ - ДОЛАРОВ " !?!?!?!?

77

Отдавна се знае

преди 4 години

Шефа на Стратфор(частното ЦРУ)го каза открито целия 20 век задачата на сащ е да не позволи съюз между германия и русия само този съюз може да конкурира сащ в световен мащаб.Затова и европа е разцепена.Обединена европа с единни цели е достоен конкурент на всяка свтовна сила.Докато китайците са друга бира те се учат бързо и ползват похватите на сащ използват пари и влияние и се появяват навсякъде.А на американците това хич не им харесва щото им го връщат с техните си мръсни номера.

76

Анонимен

преди 4 години

Терикатите от САЩ, по същия начин правят номера и с ЕС и Русия. Сближаване между Русия и Европа би значело САЩ да станат безгласни. До скоро европа им се връзваше но като гледам Германия вече започна данпоказва зъби в сферата на енергетиката.

75

Еее

преди 4 години

Game over...sorry USA...Китай дори няма нужда краде вече...усетихте се гринговци че задминаха...все пак Китай е хилядолетна цивилизация а Вие сте страна създадена от конекрадци златотърсачи и комарджии

74

ОСТАП

преди 4 години

До не на московия Василева повтаря всичките пропагандистски приказки от московска телевизия.ЧУСТВАШ ЛИ НЕЩО ГОЛЯМО И РУСКО В СО.РОСОИДНИЯ СИ ЗАД....К. СВИКВАЙ С ТОВА ЧУВСТВО. ГАДНО, НО СЕ СВИКВА.

73

не на московия

преди 4 години

*** Василева повтаря всичките пропагандистски приказки от московска телевизия.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Пък и Русия и Китай НИКОГА не са воювали една срещу друга, нищо че съществуват повече от хилядолетия!Абе оли, как да не са воювали Китай и Русия бе?Ти коя история си чел?Навремето в учебниците ни по историяте ни писана от рашките пишеше, че Русия никога не е воювала с България.

71

Анонимен

преди 4 години

До aa1830Ако Русия с нейните ресурси си взаимодейства с Китай и работната им ръка и ЕС помогне с know-how в технологично отношение Щатите и петролните чаршафи могат да се самозакриват!Ако, ама акото мирише.Русия както знаем я гони параноята, някой да не й вземе ресурсите, с които тя нищо не прави и си ги държи закопани в земята.Ако ЕС започне да ползва ресурсите на Русия, рашките веднага ще започнат рекета като постоянно вдигат цените, а това ще направи стоките непродаваеми.Фантазирай си още.

70

Анонимен

преди 4 години

До тиквите са у насРусия не се управлява от тикви,за да загърби бъдещетоАаааа ейго, пак бъдещето, ех това бъдеще непостижимо!Рашките постоянно чакат светлото бъдеще.Ще си останат с чакането.

69

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че много хора мислят за Русия като едно цяло, което е титанична глупост.При първия удобен случай жълтурковците така ще прекат пияниците, че няма да им се вярва какво им е дошло до главите.

68

Анонимен

преди 4 години

До А беАмериканците да са доволни,че Путин е добър човек и няма да ги унижи така,както заслужават!Не вред с главата човече, въобще не си вред!

67

Анонимен

преди 4 години

Между Русия и Китай има естествен клин, който никога не може да бъде избит.САЩ няма от какво да се притесняват.Русия е един катун с ракети, който постоянно заплашва света.Китай е зает да осигури нормалния живот на над 1,5 милиарда човека и няма време за глупостите на Русия.

66

АнтиСедераст

преди 4 години

Тя рублата като беше по силна от долара 1989г та кво

65

Стига глупости

преди 4 години

На САщ вече абсолютно никой не вярва. Имаха договор с Горбачов, НАТО да не се разширява. Точните думи на Рейган бяха "НАТО няма да мръдне и с един сантиметър на изток". Оправдаваха ги, че това не било написано на хартия. Да но заедно със Германия, Великобритания, Франция, Русия и Китай сключиха договор с Иран. Иран спря разработките си (и реализира финансови загуби), американците казаха "договорът вече не ни устройва, излизаме от него". Е какъв смисъл има въобще някой да се договаря с тях?

64

Анонимен

преди 4 години

Китайците не субсидират печеливши сектори, а им предоставят условия да се развиват. Американците играят доста по - грубо - забрана за внос и употреба, притискане на "съюзници", изнудване и т.н. Дори наредиха на канадците да арестуват щерката на основателя на главния им конкурент в 5G мрежите... Е това ако не е нелоялна конкуренция, здраве да е ;)

63

Анонимен

преди 4 години

Спора не е спор, а нелоялна конкуренция. Китай създадоха мрежови технологии, по - евтини и качествени от американските и могат да превземат пазара на американските фирми в рамките на няколко години, а това е огромен пазар с огромни печалби. Това им е болката на братята американци. И ги боли много от поне 2 години. Защото губят пазари, а бяха монополисти. Много боли...

62

Анонимен

преди 4 години

От 2 седмици "независимите" медий пускат статии за лошия Доналд Тръмп, но са единици , които обърнаха внимание , в какво се състоят противоречията.Тръмп иска китайците да играят по правилата- да спрат да наливат държавни пари в частни китайски фирми за покупката на водещи западни компании, и да отпадне ограничението западни компании да купуват китайски такива.

61

Анонимен

преди 4 години

След тридесет години демокрация- демократчица. Се напълнихме с китайски стоки и съветски туристи - хотелиери.

60

Анонимен

преди 4 години

Евтиното пройзводство на Китай се усеща най много в България.

59

Анонимен

преди 4 години

В САЩ системата е на конкуренция от самотоси създаване. Живота им е един маротон във всички брашщове. Това , че са първи си идва от самосебе си. Това е държава с най много патенти в Света. Другите държави им ги копират и вървят след тях.