13

Активист на БКП

преди 4 години

Е нали другарят Борисов каза,че аломафията е разгромена ?!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерите хвърлят повече пари за инвестиции, отколкото правителствот привлича чужди.

11

анонимна

преди 4 години

До не само че не заслужават.... не е лесно да си използуват парите - мои познати над 80 години имат не малко пари, но стискат до последно с мотива, че някой ден са за децата им, а това, че последните са над 60 и внуците им са в чужбина и не им трябват техните пари, изобщо не им идва наум, изобщо, няма излизане от тази ситуация, единствения начин сропед мен са тежките наказания за хванатите, но това не е много вероятно?

10

Анонимен

преди 4 години

за това сте най-бедни в севера и северозапада, защото най-много хвърляте ! а и най-грешни бюлетини пускате. ама то е от малкото останало мозък, кой да ти разсъждава.

9

анонимен

преди 4 години

не само че не заслужават съчувствие тези с умствена ограниченост, ами и трябва да ги накажат за развъждане на сещате се на кого, а за това, че имали склероза, ами да не са се стискали толкова и да са направили нещо друго с парите, пък дори и да ги бяха изпили и изяли, щаха пак да се включат в потреблението.....

8

До Нерабрал

преди 4 години

Разликата от нормален ум и пълна страческа деменция е между 1-3 год. Дано никога не разбираш и ти и близките ти - страшно е.

7

неразбрал

преди 4 години

Аз едно само не мога да се начудя. От повече от 20 години се говори за тоя метод на ограбване. Айде сега тая женица е на 80 и нещо и да кажем е "мръднала" с акъла, ама преди повече от 20 години тя е била на 60. Не е ли чувала тогава за тия кражби или е гледала "пепел от рози" и не е обърнала внимание?

6

Теди

преди 4 години

*** народ, слаба държава . Народа си е казал. Колко пъти обясниха от телевизията и пак някой не е разбрал. А откъде бабата има на ръка толко пари. И на мен са ми звъняли за акция с пари на полицията. Е ако знаете колко ядосани бяха когато им казах, че техните колеги ми подслушват телефона и ще се свържат с тях. Ах само да ги бяхте чули. То дето не поздравиха само майка ми от яд псевдо полицаите.

5

Анонимен

преди 4 години

Това е така защото българите умират от глад и нямат пари за елементарни нужди.Навремето под мъдрото ръководство на БСП до 2008г българина имаше пари за всичко, цените бяха ниски и нямаше пари за телефонни измамници.Скоро като БСП дойде пак на власт отново ще сме добре и няма да имаме пари за телефонни измамници, а пенсиите ще са 7000лв.

4

Анонимен

преди 4 години

Nali velikite mvr se spravat s tija gadove kradzi da ama ne jalko no fakt tua sa sa rastrel ne sa satvora kolko godini bg narod tarpi

3

Анонимен

преди 4 години

Ало апашите са под закрила на ромския хелзински комитет.

2

Анонимен

преди 4 години

Това е желязно алиби за сега арестуваните. Трябва да им се извинят и да ги пуснат. Сбъркали са.

1

Анонимен

преди 4 години

Не въртят от Ареста ами просто ПИ АР Акцията на МВР е за заблуда на баламите граждани и реклама на Ало измамниците ето жената е чула за акцията срещу тях по новините и след това и звънят за съдействие и тя разбира се се отзовава като съвестен гражданин.