12

ПЕТРОВА

преди 5 години

НАЙ ПОСЛЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ТОЗИ СТРАХЛИВЕЦ КОЙТО УНИЩОЖИ ДОБИТЪКА НА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА САМО И САМО ДА СЕ ОТКРАДНАТ ЕДНИ ПАРИ ОТПУСНАТИ ОТ ЕС. ДАЛИ ВЪТРЕШНО ЧУВСТВА НЯКАКВА ВИНА ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ СЪСИПАЛ СЪДБИТЕ НА МНОГО ХОРА.

11

Анонимен

преди 5 години

Самозабравилите се ГЕРБави отговаряли едва на 1% от писмата. Разследвали всички скандали, гафове, гейтове?! Кои всички? Всички тези 0.0001%, които не са могли да потулят и са станали достояние на обществото.

10

123

преди 5 години

До АнонименАми регистрирай се като земеделски производител, да те видя тогава как ще "ривеш".Аман от ***

9

бг

преди 5 години

Българското земеделие и бг.села са нужни за България.Свидетели сме докъде докараха истинката българска земя управниците.Тъжно е да се видят отблизо нещта.В Австрия най-уважавани са селяните и техния труд,а тук ги унижават-изкупуват им на безценица производството,убиват им животните щото можело да има епидемия,няма никакво справедливо отношение

8

1

преди 5 години

До 2 АнонименГърците, поляците, германци, французи, испанци... не получават ли субсидии? У нас са най-ниски! Как да си конкурентен на такъв пазар. И не си мислете, че всички фермери са като маститите арендатори (които предимно гледат зърнени култури). Дребния и среден земеделец е принуден да фалира! И малко се мерете приказките... "андрешковци" били :) и само за субсидии "ревали" :) Гражданите сте цвете за мирисане :) .

7

1

преди 5 години

Българското земеделие се разсипва целенасочено от '90 насам в полза на конкурентните ни страни в тази област и за да се изкупи земята на българина! Това ще продължи докато държавността в България липсва (корупция в особено големи размери)!

6

Каракочев

преди 5 години

До пиперопроизводителите. Не бързайте да се радвате. Никога не се радвай на нов министър и на малко прасе.

5

Анонимен

преди 5 години

Е, как бе, нали досега всички го обичахте и карахте по два тира с пра сета в защита на ГЕРБ ?

4

Анонимен

преди 5 години

Шегичка ("Майтап Уйли")!На думата с.в.и.н.я. цензурата ми постави ***!!!А, как на български се пише "женско прасе"???Или с горепосочената дума обиждаме ДПС и др. подобни формирования???

3

Анонимен

преди 5 години

Oставката на земеделския министър Румен Порожанов трябваше да бъде малко по-рано!Асоциация Български пипер - за дълбокото и непреодолимо изоставане на нашето селско стопанство!За да се "вдигне" имиджа " БГ-аграрите е необходимо с парите на Евро-фондовете да се сформират със съдействието на парламента и правителството и:- Асоциация "Българска ***"- Асоциация "Българско ***"- Асоциация "Българска жаба"- Асоциация "Българска *** (мекотело)"и ред други...

2

Анонимен

преди 5 години

той като дойде следващия, ще почне да ви сипе субсидиите като порой ! селяните само субсидии искат, а после всичко изнасят на вън. в града който си прави фирма, не я почва и не я поддържа със субсидии, андрешковци !

1

чушкар

преди 5 години

Ами ние, производителите на затвори и гилотини не сме доволни. Само оставки се хвърлят, а за нас няма клиенти. Какво, децата ни да *** от глад ли ?