189

Отговор

преди 5 години

До до 236 от славянин 238 Знае се че Русия счупи гръбнака на Хитлер , но не и на Германия.Къде е Германия , къде е Русия ?

188

неизвестен

преди 5 години

Руснаци, като ги подпукатве тия американци, та в миша дупка ги заврете. Нека поне една война да се води на тяхна територия.

187

Гoшу

преди 5 години

До Въпрос-отговорМога да ти продам един куфар, карбонов, струва 700 лева и е на фирма Timberland. Понеже съм хуманист ще ти го дам за 350 лева, наполовина. Побира много багаж, защото се разширява по средата. Та в него можеш да си събереш парцалките от втора употреба и да заминеш спокойно за Северна Корея, Венецуела, Куба или Путкинлeнд. Там КАПИТАЛИЗЪМ НЯМА! А СИ БРОИШ СТОТИНКИТЕ, ЗАЩОТО СИ НЕКАДЪРЕН, прoст и без никакъв ценз. Стани IT специалист и ще взимаш по 10 000 на месец

186

Въпрос-отговор

преди 5 години

Защо сме в ЕС, а сме най-бедни?Защо сме в Нато и от кого се пазим?Защо Бойко покрива цветанов,а аз си броя стотинкитеЗащо?Писна ми от КАПИТАЛИЗЪМ!!!

185

Анонимен

преди 5 години

Отконяване на вниманието от нашенските проблеми.

184

Гoшу

преди 5 години

Чувал съм поговорката: "Куче което много лае, не хапе". Та и с путиноидитe е същата работа. По цял ден и нощ само за войни и оръжие говорят. Аз не съм чул и дума от Америка за война, нито какви оръжия имат или разработват. Седят си и си действат тихо и кротко. Това че на комплексираното кремълско Жуже не му харесва, да си лае, не пречи никому. Кервана си върви, Жужето си лае.

183

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно.Путин не иска война,защото ще е кратка...

182

няма как

преди 5 години

Братушките имат много по- силно оръжие--Сармат, Кинжал, Воевода,Сатана и още...В YOU tUBE има информация за тези оръжия.Ади по-кротко с Русиия...

181

Анонимен

преди 5 години

Мдааааа,то и аз мога да използвам ядрено оръжие в Африка или Азия например,защото не е моя континент,така е лесно,защото не е до родината.Но ако е в близост или до родината им,дали пак ще го използват и да пострадат съгражданите им?

180

Анонимен

преди 5 години

Отговор 1:Не ми трябват бобени зърна като чувам какво говори Жужето.Отговор 2:Психоприми ... и психоприми ... можеби ти си ги измисли.Но Фактът е факт!

179

Анонимен

преди 5 години

Прав си 222- .няма вакуум. Когато руснаците се изтеглиха от Източна Европа, НАТО мигом се изнесе на изток до самите граници на Русия.

178

Анонимен

преди 5 години

Неутралитет само когато знамето на НАТО се развее над Кремлин.

177

Анонимен

преди 5 години

И ти дойде след колко много години да обясниш на хората, че те са рабиш, защото харесват Кока-кола и Уестърни. Опита ли се да обясниш на всеки от тях лично?Или си говориш само с мен?

176

Анонимен

преди 5 години

Много пъти се опитвам да обясня:Русия искат да са империалисти, но не могат горките."Говедарите" както ги наричате,с една проста Кока-кола и Уестърни завладяха света. Много руснаци ще си счупят краката за да се заселят в омразната Америка.За какво спорим тогава, за Жуже?

175

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаМного си болен, братче! Трябва да се лекуваш. НАТО и краварите щели да те пазят! Колкото овчаря пази стадото. В един момент тегли ножа на тези дето е избрал.

174

Анонимен

преди 5 години

До 221Ей кажи кога го даваха това по РЕН ТВ искам и аз да го видя.

173

Анонимен

преди 5 години

Бъдете сигурни ако НАТО се изтеглят на Запад идват руснаците. Всичките тези приказки за "неутралитет" за лошото НАТО се пускат от руснаците. Да не са те а да сме ние това е тяхната логика. Неутралитета колко помогна на Украйна, Грузия или Молдова?

172

Уточнение

преди 5 години

Кого плашат американците с ядрено оръжие? Та на тях само един "Авангард" в Йелоустон им трябва и са избухнали в лава и пушиляк. А ако уцели двата разлома ще се разцепят на две и потънат в океана. Да не се опитват да прехвърлят огъня в Европа, защото бяха предупредени, че този път номера няма да мине.

171

Анонимен

преди 5 години

Путин се опитва да си върне буфера на Запад но американците му пречат. Украйна, Беларус, Молдова и Прибалтика за руснаците са един буфер, сива зона, нещо като ничия земя. Путин е в нападение не в отбрана, един вълк облечен в овча кожа.

170

Анонимен

преди 5 години

Комплексарска политика на комплексирало жуже. А милионите които му вярват(или страхуват) са друга история. А, това е друга история, както рекло едно ченге,след като го попитали защо му е гипсиран крака.