62

до 63

преди 4 години

Според Нинова ,Порожанов е човек на Пеевски , явно има информация от кухнята , защото го изрази с голям кеф, от типа вижде ме успях да предизвикам конфлик между Борисов и Пеевски , а Пеевски и Йончева ще ги вкараме в европарламента така че задачите на БСП се нареждат,ако са доволни спонсорите и бюджет ще свършим чудеса от храброст и ще има пай за нас.Такова задоволсво не показа дори когато на изборите БСП спечелиха невероятно увеличение на гласовете , спосорите няма доволни се четеше в лицето и

61

Анонимен

преди 4 години

Е бати каква банда е горе на снимката. Сицилиянската мафия вода пие. Само какво излъчване. Тази снимка може да обере много международни награди за фотография.

60

Анонимен

преди 4 години

Още един "прекрасен човек и специалист" по прибиране на еврофондове си отиде. До кога бе Борисов, до кога ще уволняваш "цвета" на нацията? Нима ти останаха читави хора?

59

Мдддааам

преди 4 години

Оставка..и си оставаш с ...на ла па ното!!! Я да помислим..ако някой касиер в банка или крупие в казино...усвои едни 500 хиляди..и подаде оставка...Дали ВБожков..ще рече..ми добре.., а?? Да бе. Без да връща и последствия...!! А в Група за Ефективно Разграбване на България( герб) това минава...един с оставка..друг..главният..си остава! Бе Винету нали ти по твои критерии си ги сложил..те не стават..значи и ти

58

Шопо

преди 4 години

Оставка и неколко милиона ????? у джебата !! Смех,другарюБорисов,смех...

57

Кух профил

преди 4 години

Ето как ГЕРБ разбира думата "ОСТАВКА":-Всичко си "ОСТАВА" за мен!

56

Анонимен

преди 4 години

Накрадват се достатъчно. Нека има и за другите, и за следващите. Министър не трябва да е алчен.

55

Анонимен

преди 4 години

Много интересно също, защо Цацаров не започна нареди разследване за хората които укриват от държавата обявените за национално издърване Бсп поискали оставката на Бенчу Бенчев и до там! Решено ами този Бенчу Бенчев възпрепяства държавата или?

54

???

преди 4 години

А съд и конфискация за групировката на снимката кога?

53

Анонимен

преди 4 години

Бсп е никаква партия председателът ви в Бургас Бенчо Бенчев го хванаха да окрива мафиот обявен в България за държавно издирване в Истанбул Митъо Очите, сот фирмите на кого очитат парите за охрана по морето? Защо като има полиция в България ще трябва да ми охранява магазина някаква частна фирма ? Едните плашат собстениците и търговците по морето, другите им събират парите за охрана чрез Охранителните ви фирми и най на края вашите председатели се опитват да окриват Престъпниците

52

Осведомен

преди 4 години

Нужна е сериозна чистка в ДФЗ!!!

51

Анонимен

преди 4 години

"Работих за успеха на министерствота"?!Айде,бе!

50

А къде е Атидже Вели

преди 4 години

Защо никой не говори за Атидже Вели!тази госпожа някакси много умело минава между капките! А през нея минават големите пари, но защо никой не обръща внимание на този факт, а се коментира някаква си Багдатова, от която нищо не зависи и е на издръжка само!кой ще попита защо е одобрила проектите на кмета на Борино, след като тя родом е от борино! А топлата връзка с Карадайъ!!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Абе каква е тая логика, всичко било наред, ама той подава оставка, все едно да съм шеф на някоя фирма която има страхотни резултати и да изляза да кажа че напускам поради морални съображения.

48

Анонимен

преди 4 години

Бла Бла с оставките си герб показвали своята европейска ориентация,не сме чували по голяма простотия за прикриване на краденето.Защо герб не говорят за очакваното увеличаване на цените на горивата и газа,а след въвеждането на тол таксите и на всичко друго.

47

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКИ, НО СИ ОСТАВАТ С ОТКРАДНАТОТО И НИКОЙ НЕ ГИ ПИПА . ЖИВУРКАНЕТО ОСТАВА.

46

ГНЕВЕН

преди 4 години

НЕ ИСКАМЕ ОСТАВКИ ,ИСКАМЕ ПРИСЪДИ!ВЕДНАГА И ЗА ДЪЛГО!ЦЯЛАТА ШАЙКА ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАНА НЕЗАБАВНО!

45

Анонимен

преди 4 години

Много се хвалят от Герб за това какво уж били направили ,но се забравя че единствено по тяхно време имаше еврофондове,друг е въпроса колко от средствата бяха откраднати ,върнати или глоби платени от България .Другите източно европейски държави без да бият тъпани постигнаха много повече.

44

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия оставки бе, то така и аз мога, да открадна милиони и после да се оттегля, трябва съд затвор, конфискация, другото е ала бала.

43

Анонимен

преди 4 години

Явно господарите на Тиквун са решили да приключват операция Тиква.