35

Анонимен

преди 4 години

Ало последните двама *** ли сте че сте за тол системата. Я се разкарайте и не заемайте място да се виждат реалните ко отментари

34

Анонимен

преди 4 години

Има и ж.п.транспорт освен товарните камиони и автобусите. Какво поскъпване, какви пет лева? Досега също се плащаше за винтека - годишната винетка за тежките автомобили над 12 тона е 1743 или 1340 лева според екокатегорията, а за тези между 3,5 тона и 12 тона е 1050 или 808 лева според екокатегорията. Какво гарантира, че тол таксата от 78 ст. на километър ще е повече от досегашната годишна винетка от 1743 лева, макар че най-вероятно ще е така, но рушащият пътя плаща.

33

до някъф калъф

преди 4 години

София-Варна са 400 км което са 300лв разделено на 50 пътника са 6 лв по-скъпо билетче, далеч повече от левчето за което мечтаеш. Да не говорим , че дори мандрата да е на 2км от града, цената на сиренето ще се повиши наравно с тази на сиренето , което доставят от 300 км.И така , бавно и полека- пак за нас остава "шпека"

32

Анонимен

преди 4 години

И да попитам, след като в цената на горивото е предвиден 50% данък и акциз, докога ще ни измислят нови налози за едно и също? Иначе хватката е ясна- първо казват 0,78 /км, после отп правителството ще "клекнат" на 0,40/км и ще трябва и ръка да им целуваме.

31

Факт

преди 4 години

Нелегалните транспортни превози ще бъдат засичани много лесно вече чрез тол-системата, защото няма как да обясниш, че имаш толкова много навъртяни километри, а да отчиташ малки приходи. Затова е цялата дандания. Не ме притеснява, че бензинът ще скочи с 0,01 лв/л, а билетчето София-Варна с 1 лв.

30

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКО ЩЕ Е ДА КМЕТКА НА ХОРАТА ЗЕНИГЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ НА ВСИЧКО А ВИНОВНИ СА ПОЛИТИЗИТЕ А НЕ ПРЕВОЗВАЧИТЕ

29

Мария Гаргамел

преди 4 години

Превозвачите са мушенници с голяма норма на печалба. Шефът на Биомет Ваню Контева си купи Бугати Хитон з а 5 милиона евра миналата година. Да си намалят нормата на пъчалба, да не злоупотребяват с гражданите, щот да не им се удвоят тол таксите. Да се научат, че не може да печелят по милион на месец,а трябва да се плащат и данаци

28

ToPhD

преди 4 години

Ако не бяхме овце и мишчици, отдавна трябваше да има сериозна революция в Бг! Лек ден на всички и да не забравите да гледате в земята и да мълчите, когата шефа/управителя/ректора/работодателя-началник е около вас:(

27

Анонимен

преди 4 години

А защо трябва да има тол такса? Тия винетки защо ги плащаме? Такива простотии само в БГ.

26

Анонимен

преди 4 години

Ако БСП спечели изборите, дали ще отпадне тол таксата? Само питам.

25

Reptile

преди 4 години

0.78 на км е безумие. 30 ст е някакъв максимум... Това заслужава да се излезе на улицата...

24

Анонимен

преди 4 години

А така! Бива на голям християнски празнак на връх 15 август да съдерем още две кожи от християните. А в нормалните държави този ден е почивен!

23

Анонимен

преди 4 години

Много ги е страх сиво-черните транспортни фирми от контрола не от таксите. Ще се засича кой колко тежи, кога и в каква посока е преминал - средна скорост. Става страшно - далаверата спира.

22

Анонимен

преди 4 години

Каква тол система на треторазрядна магистрала, която е цялата на вълнички?Отсечката Стара Загора-Пловдив е отвратителна, а няма и 10 години откакто е построена.Изобщо по какви критерии този скапан път се нарича "магистрала"? Безсрамници!

21

Анонимен

преди 4 години

А после всички стоки и услуги ще се повишават със сто процента.Бойковски номера ......

20

Кратун

преди 4 години

ГЕРБ зорлем ще докара пак БСП на власт....

19

Анонимен

преди 4 години

Аз не вярвам точно на този човек ! Но тениските са хубави , памучни , вървят като топъл хляб !!!

18

Анонимен

преди 4 години

гербавите калинки я съсипаха тая държава

17

Кратун

преди 4 години

До Анонимен 26Бойко, познах те!

16

Анонимен

преди 4 години

БЪЛАРИНА ВИНАГИ Е БИЛ ДОБЪР ПЛАТЕЦ КЪМ ДЪРЖАВАТА !ПЪРВО ПЛАЩА ТАКСИ И СМЕТКИ И С КАКВОТО ОСТАНЕ ПРЕЖИВЯВА ! НЕ СИ ПРОКАРВАЙТЕ ГЛУПАВИТЕ ТЕЗИ , ЧЕ БЪЛГАРИНА Е НЕКОРЕКТЕН КЪМ ДЪРЖАВАТА ! НЕКОРЕКТНА Е ВЛАСТТА КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ! ДОКОГА С ТОЗИ ГЕНОЦИД КЪМ НАРОДА СИ ?!