55

Шопо

преди 4 години

Ако можеше професор Мишката да прибере тия пари !!!

54

Юрка Тръткова, жена

преди 4 години

Не е далече времето когато ще начукват в *** кратуни на тълпата по един чип и с него минаваш през скенера и гласуваш кой да те яха . То може би тогава няма да има избори щото са излишни /те и сега са излишни де ама не го знаят още/. Честито на българите за правилният избор да гласуват машинно - да свикват.

53

Мишо Тарикатов

преди 4 години

А твоята заплата и тази на съпругата ти колко струват на избирателите!!??

52

Ще има проблеми

преди 4 години

До Съвет: И твоята идея е чудесна. Сигурно имаш информация, че в Китай всеки гласува с отделна машина. Ако е така, при население 1,4 милиарда един милиард машини могат да им се продадат.А колкото до производство, у нас отдавна се сглобяват (или "асемблират") компютри. И, макар че са по-евтини от марковите, вършат същата работа. А по бай Тошово време дори изнасяхме.

51

Анонимен

преди 4 години

ЩЕДРООООООООООООО

50

Съвет

преди 4 години

До Ще има проблеми 45 Браво за идеята да произвеждаме машини за гласуване. Ще ги продаваме на китайците. Представяте ли си , два милиарда машини.Като мечтата на кебапчията да продаде по едно кебапче на всеки китаец.

49

Я па я..!

преди 4 години

Що бе , кво му е на Мишето ? Математик , професор...Е , ако беше от БСП цена нямаше да има.Така де !

48

Анонимен

преди 4 години

Отечествени ли са машинките.

47

А бе

преди 4 години

От тези евроизбори и следващите местни, парламентарни и всякакви други, ще спечели най-вече фирмата с машините за гласуване!Резултати,както обикновено до болка познати и едни 30-ина милиона за тоя,дето духa...

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Какъв търг бе пич, всичко беше една пародия то затова и цената е такава 2500 лева за наем на машина, още преди 2 години требваше да има търг, ама не за наемане а за покупка на такива машини, погледни какъв цирк, правят търг ама не изпратили запитване до нито един сартифициран производител на подобни машини

45

Анонимен

преди 4 години

До Ще има проблемиЕ що не ги произведе У ВАС?Имаше публичен търг.Тука в тоя форум всеки ден дуднеха за търга.Не ми казвай, че не си научил.Щом можеш да произвеждаш машини за гласуване, защо не участва с по-ниската цена?

44

Ще има проблеми

преди 4 години

Като за първо използване на машините ще има проблеми не заради самите машини, а от липсата на информация. Първо, машините можеха да бъдат произведени у нас - щяха да са много по-евтини. И второ, не е късно и сега всеки ден да се демонстрира на телевизионния екран как се гласува с машина. Това хората трябва да го знаят предварително, а не да го учат в изборните секции.Но това е пътят, много по-трудно е при машинно гласуване да се манипулират изборите по Цецовски начин.

43

Малкият Мук

преди 4 години

Проблемът с машинното гласуване се състои в това че Баш/електората/ не знае кое копче да натисне.До сега е с цветни бюлетини,и е по лесно да вземат петдесетуната.,, Баш Електората'' е проблемът ,не машините.

42

Анонимен

преди 4 години

Искаме ГЕРБ да управлява,не искаме смяна на властта!

41

Анонимен

преди 4 години

подобни машини за гласуване са между 1500 до 2500 $, като се има в предвид че тази година у нас ще се правят 2 избора, се оказва че за наем на мшините ще платим доста повече отколкото ако същите машини са закупят, с две думи фирмата доставчик ще намаже много яко

40

Анонимен

преди 4 години

Не искаме никой да уволняват,искаме ГЕРБ да управлява!

39

vote

преди 4 години

Каквото и да дрънкате ,Молитвения Цецоу е инструктиран как трябва да действа от господарите!И машини от Марс да купите ,бюлетините директно от Сатурн да пристигат Цецоу вече е нагласил победата на труп оод.

38

Мда

преди 4 години

Има смисъл от машинното гласуване,ако номерата на партиите в бюлетината бъдат премахнати и подреждането се променя след всяко гласуване.Така неграмотен/не знаещ езика не би могъл да гласува.Няма да е дискриминация,защото средното образование е безплатно и задължително до 15 години!

37

Анонимен

преди 4 години

така и немога да разбера защо се наемат тези машини, а не се купят, абсурдно е да плащате наем от 2500 лева за нещо, което струва не повече от 3000 лева

36

Цвък Оцвък

преди 4 години

недейте да ми гласувате бре! ако щете!ние с тиквето откакто почнахме сами да си правим изборните протоколи вече и от печатница нямаме нужда!ай със здраве, не се морете да гласувате, сега и с електронното гласуване, хептен лесно ще си правим протоколчетата!