14

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия оправдания как анадолците не били разбрани и провокациите им били заради избори. Главната тема е друга и не се споменава, а тя е: Турция чрез свои субсидирани фирми превзема икономически страната ни и налага дневния ред, създавайки заетост ЕДИНСТВЕНО за българските турци, изплозвайки ги по този начин да се множат и държат територия и разширяват областите, в които са мнозинство. Турски инвеститори им строят хиляди жилища из "смесените" райони, а ДАНС нехае. Това се нарича КОСОВИЗАЦИЯ.

13

До циничка 14

преди 5 години

ИМА, на юг от България!!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Турският, сръбският, румънският и гръцкият език звучат лошо.

11

Щерю

преди 5 години

Имперските интереси на 5 вековната ни мащеха Турция пак проговориха...

10

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си признаем, че ако не беше турчина, а примерно немския посланик, който да каже, че трябва да се учи немски, нямаше да реагираме така.Просто сме си исторически обременени с турците и затова реагираме като ужилени на всяка тяхна провокация....или на каквото на нас ни изглежда като провокация.

9

Анонимен

преди 5 години

За да няма "изгубени" в превода Хасан Улусой да беше понаучил български език след като идва посланик у нас.

8

анонимен

преди 5 години

Както и да го въртят и сучат, посланикът е виновният, ако пък не е, нека да обясни в големите заводи С ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ в Турция с английски, немски и др. инвеститори, да не би да говорят съответния език - говорят само определени лица, които имат ръководни длъжности, то и няма как да не е така, всичко други са дрънканици......

7

Анонимен

преди 5 години

Този посланник сега истински турчин ли е, оти прилича повеке на магнолия в което няма нищо лошо де, всички сме хора.

6

Анонимен

преди 5 години

Турция не желае добросъседство с никой.Доказала го е многократно.Политиката винаги е била и е присвояване на чужди територии.Затова и ДПС-то им в България се казава така-Движение за Присвояване и Саботаж.

5

CD

преди 5 години

Турският посланик не трябваше да споменава изучаването на турски език. Но и нашите медии, както много често, преекспонираха и раздуха това изказване, като наблягаха на думите "задължително изучаване", които не чух никъде в изказването на посланика. Но извикването му в МВнР е правилна стъпка и с това трябва да се приключи, ако наистина искаме добросъседски отношения с Турция.

4

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сте го оправдавали, както Местан след убийството. Всички разбрахме какво каза, изгонете го. Той прави дискриминация спрямо работници българи, да си работят само турци тогава. Лицемер от класа с ориенталска морда.

3

Анонимен

преди 5 години

Стига ни занимавахте с Улусой!Държавата се тресе от скандали вътре, вие дъвчете едно и също 5 дена.

2

Анонимен

преди 5 години

Не мога да повярвам че българите слушат този човек че и консул го направили. Ужаст.

1

,.,.,

преди 5 години

Хасан Улусой,не ви желаем инвеститорите,вие сами се натрапвате.Вървете си и вие и те.