87

:)

преди 5 години

Йончева против корупцията,все едно Пеевски шеф на ДАНС.Те го предложиха за шеф,сега и това корумпе за евродепутат-те са си такива от БСП-нахални, безпардонни, алчни.

86

321

преди 5 години

Това само в България може да се случи. Този ***, точил пари от КТБ с неизвестно количество офшорни сметки ще "Бори корупцията"!!

85

sorry

преди 5 години

Лиляна Павлова на входа на халите!Лиляна Павлова: На възрастните им остават 3-4 години след пенсия, няма смисъл да наливаме грешни пари в тях!

84

$$$

преди 5 години

Ее каква е тази снимка, сега?! Айде дайте снимка от дебата, да видим, коя е вълк в лице...Габриел, орпеделено, има по-остри черти и наистина говоренето й е едно въздухарско, като на рецитал....За Йончева, респект, като журналист, само като си спомня на какви места ходеше тази мацка....евала, а Габриел наистина си е една читанка, аз не знам да има 1 работен ден! И да, съгласен, това са Евроизбори, но нали БГ е част от ЕС, така че нашата кочинка, е в дворчето им.

83

Тангра

преди 5 години

Призовавам всички, които не им харесва положението да излязат и да гласуват. Да гласуват за партия, която не е част от ЕНП. ЕНП се превърна в най-вредната партия за целия ЕС и най-вреден за България. На тях им изнася да поддържат едно прогнило управление с цялата несправедливост, която всеки ден се вижда от всякъде.

82

A

преди 5 години

До Гледна точка 78"Габриел работи в ЕП и говори от позицията на един от неговите ръководители" - за мъжа й ли говориш, щото Марийка е калинка, успяла добре да се омъжи. Да не влизам в подробности..

81

Анонимен

преди 5 години

Много интересно също, защо Цацаров не започна нареди разследване за хората които укриват от държавата обявените за национално издърване Бсп поискали оставката на Бенчу Бенчев и до там! Решено ами този Бенчу Бенчев възпрепяства държавата или?

80

Анонимен

преди 5 години

Бсп е никаква партия предцедателът ви в Бургас Бенчо Бенчев го хванаха да окрива мафиот обявен в България за държавно издирване в Истанбул Митъо Очите, сот фирмите на кого очитат парите за охрана по морето? Защо като има полиция в България ще трябва да ми охранява магазина някаква частна фирма ? Едните плашат собстениците и търговците по морето, другите им събират парите за охрана чрез Охранителните ви фирми и най на края вашите председатели се опитват да окриват Престъпниците!

79

Анонимен

преди 5 години

Къде може де бърка една щерка на офицер от ДС, който е прекършил хиляди съдби?

78

Анонимен

преди 5 години

Йончева им бърка в червата.Браво Елена ,продължавай така.Бърка само, че в джоба на всеки българин! Не мога да разбера що за мазохист трябва да сте..тя да ви краде, а вие да и се радвате..axмaци.

77

Анонимен

преди 5 години

Йончева им бърка в червата.Браво Елена ,продължавай така.

76

Анонимен

преди 5 години

Габриел е типично еврогове.до.Лаютеж за пост и пачки без покритие като способностите.Назначена без конкурс с помощта на ЕНП за реверанс към слугите от Герб.Бездушен чиновник

75

Анонимен

преди 5 години

Ама дyдо изляза си на дебат за Евро парламент, кажи какво ще правиш там. С корупцията ще се бори Кьовеши. Стига с този апартаментгейт! Комунистите оставихте България по долни *** и сега искате да крадете още. Аман от наивници и заблудени хора.

74

Анонимен

преди 5 години

Йончева от злоба е изчъклила очи като пациент на псиатрията, а това е нехуманно от страна на менторите и'... да използват психично болни като пушечно месо на амбразурата.

73

Анонимен

преди 5 години

Йончева ще бори корупциятаШи бори, кола на баба Илийца....Кръвопийца на народна кръв.

72

Анонимен

преди 5 години

Йончева ще бори корупцията, но корупцията в България ще я победи. Вижте какво направи корупцията с Иванчева, която се опита да я спре - прати я в затвора.

71

Анонимен

преди 5 години

Льоначка:"калинка калинка калинка мая, като червива ябълка в евро градинка, мая.."

70

Гледна точка

преди 5 години

Мария Габриел е няколко класи над Елена ЙончеваТо въобще сравнение не може да става. Деаметрално позиционирани. Габриел работи в ЕП и говори от позицията на един от неговите ръководители, а Йончева, както каза Габриел се явила на дебат за вътрешно-национални избори.

69

Ако,

преди 5 години

Йончева ще бори корупцията,да започне от себе си и червените олигарси.Когато приключи, тогава евентуално да се кандидатира за евродепутат.Сега това което говори е прах в очите на избирателите.

68

невалидна бюлетина

преди 5 години

Само това ще ги излекува и двете стринки и всички останали кандидати - "режисьори", аматьори........Ламтят за мангизите и дори самите те не са на ясно - що ще чинят там!Гласувам с най-голямото "Х", което може да се побере на цялата бюлетина.Писна ни!