27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Ти на български не може да пишеш, некадърник. Наистина гмо-то убива мозъчни кленки и сваля IQ-то. Трай си и си стой в краварника. Китай и Русия ще строшат на две кравешкия гръбнак и ще освободят света от юдейско иго! И никоя американска фaшага не може да направи нищо по въпроса.

26

Ром

преди 5 години

До Анонимен 25Ох, ако поне малко акъл имаше в главата си.

25

до 22

преди 5 години

В жестока грешка си. САЩ може да си защити стандарта едниствено с печатане на долари и военна сила. Това го е правила винаги и ще пордължава да го прави, докато съществува. Една държава, като САЩ научена да получава всичко, на всяка цена не може да се научи на толерантност и взаимно разбиране. САЩ уважава само аргумента на силата, но не и чуждите интереси. America first е мотото на сегашният им президент и той не случайно води така агресивна политика. Без армията си САЩ са жалка сбирщина.

24

Анонимен

преди 5 години

УВАЖАЕМА Г-ЖО ВАСИЛЕВАНаписаното от Вас: "Според руската делегация преговорите с китайския външен министър, чиято страна води със САЩ било все още ожесточен търговски спор, било вече истинска търговска война" е толкова лишено от смисъл,че се чудя Вие в българско училище ли сте учили. Ако за написаното от Вас Ви вземат по един лев за всяка направено грешка ще си отидете без заплата.

23

Анонимен

преди 5 години

И за Ираан ли да плачем сега ? Не ставай смешен. Много слаби речи ти пишат. Онея азиатскиии дребосъции да подивели от глад. Копират всипко , не спазват никакви норми на труд и хигиена. Всипко и всичко само да правят пари. Същите тея убиват и твоята икономика , а не САЩ. Тиквиникк вземи поучи малко селскии бекк.

22

Поп Андрей

преди 5 години

До 18Ваша милост, разбирам , че знаете, че думичката демокрация означава властта в ръцете на народа или народовластие, но някои я разбират така- демокрация значи властване на американския народ над останалите народи.

21

!

преди 5 години

Сащисаните представляват най-голямата опасност за глобалния мир и стабилност. Побесняли са като псeта, на мушката са не само Русия и Китай, но и "съюзници" като Европа и Япония. Дори миролюбива Канада и бедно Мексико попаднаха под удърите на фашистите. Каква ще бъде седващата стъпка? Аншлус? Ядрени удъри по Иран? Когато подивяли фaшисти и потомствени наследници на каторжници и на робовладелци-садисти, сваляли кожите на рoбите си.. са начело на света значи нищо добро не чака човечеството!

20

КАНАЛИНООРИЗОМРАЗ

преди 5 години

То или трябва жесток протекционализъм или трябва да преминеш на китаиска система --т.е. в Щатите заплатите да станат по 27-долара на месец... Тая Тръмп няма да даде да стане--ще им спре тока на китайците и другите кръвосмучещи и това е ! Ще им изпрати 6-ударни групи в жълто море и ще си подвият опашките щото една група се състоя от поне 40-кораба и 2-ядрени подводници...Е за това са велики Щатите защото могат да си защитят стандарта на живот по-100 начина и разни номера не минават !

19

Анонимен

преди 5 години

В Твоите фантазии селски може и да изтриеш някой. Но САЩ е подкрепян от целия нормален свят и това няма да стане. Умирането на САЩ го чувам, от 20 год ...И все още не е станало. Тролчетата измряхааа САЩ, още режи глави на диктатори :))) Така ще бъде и занапред.

18

чафутомраз

преди 5 години

Най големия кошмар на световния *** се превърна в реалност.Кошмара на (избраните) Могъщите Руссия и Китай да се обединят срещу ционисткото и сатанистко зло-САЩ вече е факт.Сега е въпрос на съвсем кратко време щатите или ще бъдат закрити ,или ще бъдат изтрити друга опция няма ,а след САЩ следва заличаване на незаконната (държава) Израел..

17

Анонимен

преди 5 години

Цивилизования и нормален свят срещу световния психодиспансер :)

16

слагайте минуси

преди 5 години

В Бг половина икономика си замина от възхода на китайските ефтинджоси --ама като Китай и Русия говорят против Щатите е много добре нали вече на всички е ясно ,че из цяла Европа се плаща за да се фабрикува пропаганда...Щатите са лоши Русия винаги е добра за Китай и демокрацията там пък неам думи ....

15

Анонимен

преди 5 години

Факт ! Русияя заедно с Германия подпалиха ВСВ накрая САЩ трябваше да им оправя тъпотията, щото силичкитее им свършиха след 4 месеца война. На всипко отгоре САЩ подпомага най-много възтановяването на Европа. Сега некви мухльовциии , ще ни говорят за кризи. Като нападнахтеее Полша нямаше криза :)))

14

до 12

преди 5 години

Европа 2-пъти фалира от унищожителни войни Англия нямаше да я има иначе до 2-св. война бе най-гол. колон.държава ! Всички се молиха на ЩАТИТЕ да ги възтановят --е всичко евъзстановено със щатски капитал ,е това трябва да се плаща и си се плаща,няма начин да мяма щатско влияние и зависимости --а империята на злото са твойте любимци--т.е. режима на кгб ли е фсб ли е мътна им работа ,ама е реваншистка някаква...

13

Анонимен

преди 5 години

Защо не си пишете мнението в рискияя или китайския Интернет? Къде бяха те , когато САЩ създаваше тези удобства? Защо преди , не говорихте така свободно , а се криехтее в мазето да обсъждате ? Кой ви донесе тая свобода днес ? Вие ли мислите, че сте си я спечелили ?:))) Простолюдие .

12

рашки слагайте минус

преди 5 години

Щатите и Европа дадоха хляб на Китай изнесоха производства / естествено е ,че и те имат полза/ ама китайчетата се научиха да произвеждат и с огромни количества на ниски цени направо взеха да затриват западните икономики--това са две различни ,,цивилизации,, борещи се коя ще смачка другата ,ако прибавим и другата част от Азия които също деястват на същия принцип на Запада ще му се стъмни и отдавна е време за протекционизъм--онез да си правят сметки на населението икак ще го изхранват и т.н.т.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8 Продължавай да се самоутешаваш и залъгваш Моше,ама ако погледнеш историята ,всяка империя завършва по един и същи начин ,възход,залез и накрая варварите я унищожават и разграбват.Същото сега гледаме с империята на цион-щатите.

10

Анонимен

преди 5 години

Срещата между Лавров и Ван И е изглеждала като артилерийска подготовка за визитата на американския държавен секретар. Може би тява е причината Помпейо да отложи посещението в Сочи и да отлети спешно за Брюксел. Да търси съюзници.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз като гледам тълпите за САЩ и Европа не спират. Не съм видял тълпи да ходят в рашаа.Проблемите бяха преди 89таа сега сме си добре. Като не ти харесва знаеш пътя на север. Отивай в твояя измислен рай.

8

действайте

преди 5 години

Има решение за края на мъките на света,Има сащ има проблем няма сащ няма проблеми воини,терористи,преврати и тн.